silik bo cizgi var canim.degerlern sofirlandigina eminsen vardr biseyler ptesi kan ver imsallah vardrnefes alamama ve idrarımın kokması sebebiyle test yaptım 5dk içinde belirdi 10 dk sonra bu hale geldi sizcede var mı?kimyasal gebelik yasadım geçen ay. resimlerin birisi negatif birisi normaldir. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden :)❣ bu arada kimyasal gebeliğin sonlandıgına eminimEki Görüntüle 2050593 Eki Görüntüle 2050594
Adetin gectimi test yaptın canm benm 4 gün kaldı adetime acaba yapsammi senin gecmismi gününnefes alamama ve idrarımın kokması sebebiyle test yaptım 5dk içinde belirdi 10 dk sonra bu hale geldi sizcede var mı?kimyasal gebelik yasadım geçen ay. resimlerin birisi negatif birisi normaldir. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden :)❣ bu arada kimyasal gebeliğin sonlandıgına eminimEki Görüntüle 2050593 Eki Görüntüle 2050594
cok ilginc kimyasal gebelik olmasin allah korusun.ama yinede kanda da az bisey deger cikardi.bi dr a gidip muayne ol istisna olablr bi durumSlm kizlar adet 2 gun once geldi testler hep silikti gene test yaptim koyulasti bu şekilde resimde ki gibi fakat kan verdim koyulasinca kanda 0.100 çıktı benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmi 2 test yaptim bu arada ıkiside boyle
saol cmm 1 hafta beklemeyi düşünüyorum dua edermisin lütfen 4 düşüğüm var bu da 5 olucak varsa eqersilik bo cizgi var canim.degerlern sofirlandigina eminsen vardr biseyler ptesi kan ver imsallah vardr
ya cnm benım durumun farklı. benim 20 gün aralıklı olarak kanamam oldu öyle düşük yaptım. ama kimyasla gebeliğimi ögremdigimde adetime 2 gün kala ogrendim. eger ovulasyon testin varsa ondan yap hamileysen kopkoyu cıkıyor denedim test ettim :)Adetin gectimi test yaptın canm benm 4 gün kaldı adetime acaba yapsammi senin gecmismi günün
markası ne bunun cnm??Slm kizlar adet 2 gun once geldi testler hep silikti gene test yaptim koyulasti bu şekilde resimde ki gibi fakat kan verdim koyulasinca kanda 0.100 çıktı benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmi 2 test yaptim bu arada ıkiside boyle
1 hafta cok uzun bekleyeblrsn bekle ama strese girersn ptesi kan vermesndr testi yinele.insallah vardr rabbim tez zamanda kavuştursn yavrunasaol cmm 1 hafta beklemeyi düşünüyorum dua edermisin lütfen 4 düşüğüm var bu da 5 olucak varsa eqer
Bende adete 3 gun var bugun test alıcam bakalım inşallah çıkar kasiklarimda ağrı değil batmalarım var canm ya hani adet sancısı gibi değilya cnm benım durumun farklı. benim 20 gün aralıklı olarak kanamam oldu öyle düşük yaptım. ama kimyasla gebeliğimi ögremdigimde adetime 2 gün kala ogrendim. eger ovulasyon testin varsa ondan yap hamileysen kopkoyu cıkıyor denedim test ettim :)
Miratech yanlıs mi test acaba ıkiside pozitifmarkası ne bunun cnm??
Bilmiyorum ki istisnai bi durumu gerçekten yok artık diuorumcok ilginc kimyasal gebelik olmasin allah korusun.ama yinede kanda da az bisey deger cikardi.bi dr a gidip muayne ol istisna olablr bi durum
miratech cok canlar yakti burda baska bi test markasiyla dene bence.o silik cizgi olmasada cikiyo ondaMiratech yanlıs mi test acaba ıkiside pozitif
Hayirlisi cnm kismetmiratech cok canlar yakti burda baska bi test markasiyla dene bence.o silik cizgi olmasada cikiyo onda
inşAllahh cnm :)❣ Allah razı olsun sende var mı birşeylerBende gördüm canımmm insallah bu seferki sağlıklı bir gebeliktiirrr
cnm o test bazen yanlış pozitif verebiliyor :/Miratech yanlıs mi test acaba ıkiside pozitif
Yok caniminşAllahh cnm :)❣ Allah razı olsun sende var mı birşeyler
ikisinde de gördüm . inşallah sağlıklı bir hamileliğin olurnefes alamama ve idrarımın kokması sebebiyle test yaptım 5dk içinde belirdi 10 dk sonra bu hale geldi sizcede var mı?kimyasal gebelik yasadım geçen ay. resimlerin birisi negatif birisi normaldir. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden :)❣ bu arada kimyasal gebeliğin sonlandıgına eminimEki Görüntüle 2050593 Eki Görüntüle 2050594
Benimde adete 3 gun kaldı bugün test aldım yarın 2 gün kalicaklarsa yarın sabah yapıcam insallah çıkar artık negatif görmekten sıkildmYok canimadete 1hafta vat bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?