hamilemiyim??

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
nefes alamama ve idrarımın kokması sebebiyle test yaptım 5dk içinde belirdi 10 dk sonra bu hale geldi sizcede var mı?kimyasal gebelik yasadım geçen ay. resimlerin birisi negatif birisi normaldir. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden :)❣ bu arada kimyasal gebeliğin sonlandıgına eminim

silik bo cizgi var canim.degerlern sofirlandigina eminsen vardr biseyler ptesi kan ver imsallah vardr

Adetin gectimi test yaptın canm benm 4 gün kaldı adetime acaba yapsammi senin gecmismi günün

Slm kizlar adet 2 gun once geldi testler hep silikti gene test yaptim koyulasti bu şekilde resimde ki gibi fakat kan verdim koyulasinca kanda 0.100 çıktı benim gibi olup sonradan hamile olduğunu öğrenen varmi 2 test yaptim bu arada ıkiside boyle

Eklentiler

• 20170929_145927.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 308
cok ilginc kimyasal gebelik olmasin allah korusun.ama yinede kanda da az bisey deger cikardi.bi dr a gidip muayne ol istisna olablr bi durum

silik bo cizgi var canim.degerlern sofirlandigina eminsen vardr biseyler ptesi kan ver imsallah vardr
saol cmm 1 hafta beklemeyi düşünüyorum dua edermisin lütfen 4 düşüğüm var bu da 5 olucak varsa eqer

Adetin gectimi test yaptın canm benm 4 gün kaldı adetime acaba yapsammi senin gecmismi günün
ya cnm benım durumun farklı. benim 20 gün aralıklı olarak kanamam oldu öyle düşük yaptım. ama kimyasla gebeliğimi ögremdigimde adetime 2 gün kala ogrendim. eger ovulasyon testin varsa ondan yap hamileysen kopkoyu cıkıyor denedim test ettim :)

markası ne bunun cnm??

saol cmm 1 hafta beklemeyi düşünüyorum dua edermisin lütfen 4 düşüğüm var bu da 5 olucak varsa eqer
1 hafta cok uzun bekleyeblrsn bekle ama strese girersn ptesi kan vermesndr testi yinele.insallah vardr rabbim tez zamanda kavuştursn yavruna

Bende adete 3 gun var bugun test alıcam bakalım inşallah çıkar kasiklarimda ağrı değil batmalarım var canm ya hani adet sancısı gibi değil

ikisinde de gördüm . inşallah sağlıklı bir hamileliğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…