hamilemiyim??

kızlar 230 cıktı degerim ve progstan 15 cıktı :) Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah. AMİN❣
Ayy cok sevndm senn adna cnm masallahsize ALLAH evladni sana bagslasn saglikli dogmn olur ins

Ayy cok sevndm senn adna cnm masallahsize ALLAH evladni sana bagslasn saglikli dogmn olur ins
Allah razı olsun cnm darışı başına olsun inşAllah hayırlısıyla❣ senin ne oldu sonucun?

Allah razı olsun cnm darışı başına olsun inşAllah hayırlısıyla❣ senin ne oldu sonucun?
Canm0.00 negatf ama ben inanyrm bence var bir hafta daha beklcm adete yakn yumrtlams olablrm o yuzdn beklcm cnm esine nasl soledin adam heyecan haavalara ucmustur

Canm0.00 negatf ama ben inanyrm bence var bir hafta daha beklcm adete yakn yumrtlams olablrm o yuzdn beklcm cnm esine nasl soledin adam heyecan haavalara ucmustur
daha söylemedim eşime :) Allah sanada nasip etsin cnm hayırlısıyla

Ben böyle olmuştu ve hamile değildim hala o ay nasıl olduğunu düşünüyorum

canım merhabaa

acaba adetin kaç gün gecikti benimde 12 gün gecikti bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı 1 hafta daha bekleyelim geç döllenme olur dedi ama hiçbir belirtim yok kasık batmalarımın dışında ayy kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…