Cnm hatrladn mi beni suan belrtlermz ayni benmde ole ben dun test ogleden snra yaptm ckmadi sende ckms bence var cnm:)nefes alamama ve idrarımın kokması sebebiyle test yaptım 5dk içinde belirdi 10 dk sonra bu hale geldi sizcede var mı?kimyasal gebelik yasadım geçen ay. resimlerin birisi negatif birisi normaldir. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden :)❣ bu arada kimyasal gebeliğin sonlandıgına eminimEki Görüntüle 2050593 Eki Görüntüle 2050594
hayırlısı olsun cnm hakkımızda :) hatırladım senin nickini cnm :) cnm ben sabah ilk idrarla yaptım. cnm sizin sorununuz var mıydı ??Cnm hatrladn mi beni suan belrtlermz ayni benmde ole ben dun test ogleden snra yaptm ckmadi sende ckms bence var cnm:)
Amin cnm yoktu anlamdm bende. ben iste oglen yaptm acabs ondn mı ckmadı blmyrm ee sen ne zama. Kana gdysn :)hayırlısı olsun cnm hakkımızda :) hatırladım senin nickini cnm :) cnm ben sabah ilk idrarla yaptım. cnm sizin sorununuz var mıydı ??
oğlen yaptıgın için cıkmamış olabilr cnm :) ben 1 hafta bekleyim diyorum :)Amin cnm yoktu anlamdm bende. ben iste oglen yaptm acabs ondn mı ckmadı blmyrm ee sen ne zama. Kana gdysn :)
Senn gectmi cnm oglen sabah ne farki varki anlamyrm ki?oğlen yaptıgın için cıkmamış olabilr cnm :) ben 1 hafta bekleyim diyorum :)
cnm geçtimi geçmedimi bilmiyorum ben geçen ay kimyasal gebelik yasadım 20 gün boyunca aralıklı olarak kanamam oldu. bi dahada adet falan olmadım. beta hcg seviyesi sabah daha yüksek oldugu için ilk idrarla yapılması önerilir cnm :)Senn gectmi cnm oglen sabah ne farki varki anlamyrm ki?
Canm gecms olsn brdaha yasamazsn ins bende olmazsm yapim bari tekrrdn idrar testi:)) cnm bence var yoksa inan ckmyr silik cizgicnm geçtimi geçmedimi bilmiyorum ben geçen ay kimyasal gebelik yasadım 20 gün boyunca aralıklı olarak kanamam oldu. bi dahada adet falan olmadım. beta hcg seviyesi sabah daha yüksek oldugu için ilk idrarla yapılması önerilir cnm :)
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin cnm :)❣ sende ilk idrarla dene bi daha. sonucunuda paylaşırsın artık :)Canm gecms olsn brdaha yasamazsn ins bende olmazsm yapim bari tekrrdn idrar testi:)) cnm bence var yoksa inan ckmyr silik cizgi
evet bol bol maneviyata ihtiyacım var. bu 5 olacak nasipse :) cnm inşAllahh cocoma ve tümmm isteyenleree nasip etsin Allah'ım ya hayırlısıylaa❣ belkide erkenden veririm kan testini cnm bilemedim şimdi :)Kuzuuuummmmm
Allah'ım inşallah bu sefer hayirla kucağına almayı nasip eder çok sevindim görünce yaaanazar değmesin, bol bol dua edeceğim sana yalnız 1 hafta bekleme, baştan temkinli ol iyi bir doktorla... Ne dersin? oley be!!!!! Darısı CocoChanelmademoiselle 'mun başına
Tatlim sende yoruldun artık yasadigin şeylerden ama, malum kayıpların oldu. Çokta zor geçti, o yüzden hiç vakit kaybetmeden onaylat, sonrasında pazartesi hemen iyi bir doktora gözük. Şakası yok, sağlıkla gelsin, şurada doğumuna gün sayalim aaaaevet bol bol maneviyata ihtiyacım var. bu 5 olacak nasipse :) cnm inşAllahh cocoma ve tümmm isteyenleree nasip etsin Allah'ım ya hayırlısıylaa❣ belkide erkenden veririm kan testini cnm bilemedim şimdi :)
inşAllah cnmm inşAlllahhhh❣ bak vericem pazartesi günü kann :)Tatlim sende yoruldun artık yasadigin şeylerden ama, malum kayıpların oldu. Çokta zor geçti, o yüzden hiç vakit kaybetmeden onaylat, sonrasında pazartesi hemen iyi bir doktora gözük. Şakası yok, sağlıkla gelsin, şurada doğumuna gün sayalim aaaa
İns cnm bakalm hayrlsyla yaprm ckar insAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin cnm :)❣ sende ilk idrarla dene bi daha. sonucunuda paylaşırsın artık :)
Tabii ki ver bir tanem, sonrasında doktorla görüş. Gerekirse bırakma doktoru, anlat her şeyi tekrar. Zaten o da gerekeni yapar ay hadi inşallah❤inşAllah cnmm inşAlllahhhh❣ bak vericem pazartesi günü kann :)
inşAllahh cnm❣İns cnm bakalm hayrlsyla yaprm ckar ins
cnm iğne vurulucam zaten ama keseyi gördükten sonra :)Tabii ki ver bir tanem, sonrasında doktorla görüş. Gerekirse bırakma doktoru, anlat her şeyi tekrar. Zaten o da gerekeni yapar ay hadi inşallah❤
Amiiiiinnn ağzından bal damlıyor benim askiminKuzuuuummmmm
Allah'ım inşallah bu sefer hayirla kucağına almayı nasip eder çok sevindim görünce yaaanazar değmesin, bol bol dua edeceğim sana yalnız 1 hafta bekleme, baştan temkinli ol iyi bir doktorla... Ne dersin? oley be!!!!! Darısı CocoChanelmademoiselle 'mun başına
ayyy ablam Allah razı olsun❣❣Canım beniiiim İnşAllah hayırlısı olsun ,hayırlı olumlu pozitif haberini müjdeli haberini alırız İnşAllah
Runkli
ayyy ablam Allah razı olsun❣❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?