hamilemiyim??

Cnm hatrladn mi beni suan belrtlermz ayni benmde ole ben dun test ogleden snra yaptm ckmadi sende ckms bence var cnm:)

Cnm hatrladn mi beni suan belrtlermz ayni benmde ole ben dun test ogleden snra yaptm ckmadi sende ckms bence var cnm:)
hayırlısı olsun cnm hakkımızda :) hatırladım senin nickini cnm :) cnm ben sabah ilk idrarla yaptım. cnm sizin sorununuz var mıydı ??

hayırlısı olsun cnm hakkımızda :) hatırladım senin nickini cnm :) cnm ben sabah ilk idrarla yaptım. cnm sizin sorununuz var mıydı ??
Amin cnm yoktu anlamdm bende. ben iste oglen yaptm acabs ondn mı ckmadı blmyrm ee sen ne zama. Kana gdysn :)

Senn gectmi cnm oglen sabah ne farki varki anlamyrm ki?
cnm geçtimi geçmedimi bilmiyorum ben geçen ay kimyasal gebelik yasadım 20 gün boyunca aralıklı olarak kanamam oldu. bi dahada adet falan olmadım. beta hcg seviyesi sabah daha yüksek oldugu için ilk idrarla yapılması önerilir cnm :)

Canm gecms olsn brdaha yasamazsn ins bende olmazsm yapim bari tekrrdn idrar testi:)) cnm bence var yoksa inan ckmyr silik cizgi

Canm gecms olsn brdaha yasamazsn ins bende olmazsm yapim bari tekrrdn idrar testi:)) cnm bence var yoksa inan ckmyr silik cizgi
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin cnm :)❣ sende ilk idrarla dene bi daha. sonucunuda paylaşırsın artık :)

evet bol bol maneviyata ihtiyacım var. bu 5 olacak nasipse :) cnm inşAllahh cocoma ve tümmm isteyenleree nasip etsin Allah'ım ya hayırlısıylaa❣ belkide erkenden veririm kan testini cnm bilemedim şimdi :)

evet bol bol maneviyata ihtiyacım var. bu 5 olacak nasipse :) cnm inşAllahh cocoma ve tümmm isteyenleree nasip etsin Allah'ım ya hayırlısıylaa❣ belkide erkenden veririm kan testini cnm bilemedim şimdi :)
Tatlim sende yoruldun artık yasadigin şeylerden ama, malum kayıpların oldu. Çokta zor geçti, o yüzden hiç vakit kaybetmeden onaylat, sonrasında pazartesi hemen iyi bir doktora gözük. Şakası yok, sağlıkla gelsin, şurada doğumuna gün sayalim aaaa

inşAllah cnmm inşAlllahhhh❣ bak vericem pazartesi günü kann :)

Amiiiiinnn ağzından bal damlıyor benim askimin insallah o gunleri de görürüz teyzesi bekletmez bizi melegimiz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…