- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Insallah cikar canimm..Benimde adete 3 gun kaldı bugün test aldım yarın 2 gün kalicaklarsa yarın sabah yapıcam insallah çıkar artık negatif görmekten sıkildm
Bilmiyorum belirtilerimde var ama isteInsallah cikar canimm..
Yumurtlama zamanlarini takip ettin mi canim?Bilmiyorum belirtilerimde var ama iste
Evet ettim canm belirtilerım halsizlik bazenates basması kasiklarimda batma ağrı bazen sağ tarafta bazen solda yani genelde tek taraflı oluyo belim ağrıyo yani hiç adet belirtisi gibi değil canmYumurtlama zamanlarini takip ettin mi canim?
Ne belirtilerin var meselaa?
Senin bu ay yüksek ihtimal rahim filminde yapisikliklarin acilmisti zaten :) insallah guzrl haberler verirsinEvet ettim canm belirtilerım halsizlik bazenates basması kasiklarimda batma ağrı bazen sağ tarafta bazen solda yani genelde tek taraflı oluyo belim ağrıyo yani hiç adet belirtisi gibi değil canm
bilöiyorum kii. siz isterseniz bi kan testi yaptırınMiratech yanlıs mi test acaba ıkiside pozitif
hayırlısı olsun inşAllah güzel haberlerini alırızYok canimadete 1hafta vat bekliyorum...
Allah razı olsun cnm inşAllah❣ikisinde de gördüm . inşallah sağlıklı bir hamileliğin olur
İnşallah canm insallah tek ben değil sizden de bekliyorum güzel haberleri valla hep negatife alışmış im ya hiç inandırıcı gelmiyor pozitif çıkması ama inşallah silik te olsa çıksın zaten 2 gündür hastayım bademciklerim iltihabı aldı atesim çıkıyor ilaç alamiyorum bugün biraz daha iyiyim hesapladigima göre 3 haftalık gibiSenin bu ay yüksek ihtimal rahim filminde yapisikliklarin acilmisti zaten :) insallah guzrl haberler verirsin
Canm sen izmirdemi otryosunbilöiyorum kii. siz isterseniz bi kan testi yaptırın
evet cnmCanm sen izmirdemi otryosun
Bende izmir deyim neresindesin senevet cnm
Bende izmir deyim neresindesin sen
Aliağa bende canm kaç yaşındasın kaç yıllık evlisinkarabağlar cnm sen
22 yasında 1.5 senelik evliyim sen cnm?Aliağa bende canm kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
Ben 27 10 yıllık evliyim canm keşke yakın olsaydik biraz22 yasında 1.5 senelik evliyim sen cnm?
cocugun yok mu hiç cnm ?? neden yakın olsaydık dedin :)Ben 27 10 yıllık evliyim canm keşke yakın olsaydik biraz
Var 1 tane hani arkadaşlık anlaminda dedim canmcocugun yok mu hiç cnm ?? neden yakın olsaydık dedin :)
Allah bagışlasın ❣ anladım cnm o zaman keske yakın olsaydık :)Var 1 tane hani arkadaşlık anlaminda dedim canm
Aynen ikinci çizgi cikmis kan testi versene acilden yakinsanefes alamama ve idrarımın kokması sebebiyle test yaptım 5dk içinde belirdi 10 dk sonra bu hale geldi sizcede var mı?kimyasal gebelik yasadım geçen ay. resimlerin birisi negatif birisi normaldir. yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden :)❣ bu arada kimyasal gebeliğin sonlandıgına eminimEki Görüntüle 2050593 Eki Görüntüle 2050594
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?