hamilemiyim??

Yumurtlama zamanlarini takip ettin mi canim?
Ne belirtilerin var meselaa?
Evet ettim canm belirtilerım halsizlik bazenates basması kasiklarimda batma ağrı bazen sağ tarafta bazen solda yani genelde tek taraflı oluyo belim ağrıyo yani hiç adet belirtisi gibi değil canm

Evet ettim canm belirtilerım halsizlik bazenates basması kasiklarimda batma ağrı bazen sağ tarafta bazen solda yani genelde tek taraflı oluyo belim ağrıyo yani hiç adet belirtisi gibi değil canm
Senin bu ay yüksek ihtimal rahim filminde yapisikliklarin acilmisti zaten :) insallah guzrl haberler verirsin

Senin bu ay yüksek ihtimal rahim filminde yapisikliklarin acilmisti zaten :) insallah guzrl haberler verirsin
İnşallah canm insallah tek ben değil sizden de bekliyorum güzel haberleri valla hep negatife alışmış im ya hiç inandırıcı gelmiyor pozitif çıkması ama inşallah silik te olsa çıksın zaten 2 gündür hastayım bademciklerim iltihabı aldı atesim çıkıyor ilaç alamiyorum bugün biraz daha iyiyim hesapladigima göre 3 haftalık gibi

Aynen ikinci çizgi cikmis kan testi versene acilden yakinsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…