cnm hastane cok yakın degil 1 haftada bekleyim diyorumAynen ikinci çizgi cikmis kan testi versene acilden yakinsa
tmm cnm saol. pazartesi tekrarlıyacam testi bilgilendirim yine sizleri :)Yarin sabah ilk idrarla tekrar test yap bakalım o zaman da böyle cikacak mi genelde ilk idrar doğru cikiyo canim oda boyle cikarsa haftaya doktora kesin git ve uzanmaya bak kanun sulanmasi için limonlu su iç ama çok abartma kanun sulansin pihtilasmasin
inşAllah cnm hayırlısı❣:) haber veririm Allah'ın izniyleİnşallah istediğimiz gibidir Rabbim nasip etmiştir haber bekliorm kesin
Amin canm sagol rabbim sanda nasip etsinAllah bagışlasın ❣ anladım cnm o zaman keske yakın olsaydık :)
Amin Allah razı olsun❣Amin canm sagol rabbim sanda nasip etsin
yaptırmadım cnmCanım kan testi yaptırdın mı ?
Yakında Yok mu klinik canım yaptırsana inşallah hamilesindir canım dua ediyorum senin içinyaptırmadım cnm
hayırlısı olsun cnm ❣Ay inşallah hamilesindir canım benim
Orası öyle rabbim hayırlısını versinhayırlısı olsun cnm ❣
cnm hayırlısı olsun diye dua et lütfen cnm cok yakınımda hastane yok malesef :/ ben 1 hafta beklemeyi düşünüyorumYakında Yok mu klinik canım yaptırsana inşallah hamilesindir canım dua ediyorum senin için
Tamam canım hayırlısı ne ise o olsun rabbimdencnm hayırlısı olsun diye dua et lütfen cnm cok yakınımda hastane yok malesef :/ ben 1 hafta beklemeyi düşünüyorum
hayırlısı olsun cnm. Rabb'im hepimize nasip etsin :)❣ benimde 2 gebeliğimde idrarım kokuyorduRunkli canim,hamilesin bence.zaten test pozitif çıkmış silik cizgi var ve benim de ilk gebeligimde idrarim degisik kokmaya baslamisti,sanki antibiyotik atmisim gibi ilaç ilaç kokardi.bende ilk kokudan anlamistim.ay hadi gozun aydin hamisssin insallah
Allah razı olsun cnm benim❣Rabb'im tüm isteyenlere saglıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin❣Tamam canım hayırlısı ne ise o olsun rabbimden
Aminn hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rabbim sana da bana da hepimize de canim benim ❤hayırlısı olsun cnm. Rrab'im hepimize nasip etsin :)❣ benimde 2 gebeliğimde idrarım kokuyordu
AMİN❣Aminn hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rabbim sana da bana da hepimize de canim benim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?