- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 28
Gittim ara kanama dedi normal dedi alttan bakti bisey yok dedi yumurtlama kanamasi olabilir çünkü yumurtlama dönemime denk geldi bu lekelenmeler. Belkide hazirlik yapti rahim ,adet olursam hsg cektircem ama daha gelen giden yokHiç öyle başıma gelmedi canım ne desem yalan olur bence bir doktora görün doktorla haraket edin çok daha sağlıklı olur hem bir sıkıntı varsa hemen kontrol altına alır doktorun
stres yapmayın akışına bırakın eminim olursunuz yakında adet.Gittim ara kanama dedi normal dedi alttan bakti bisey yok dedi yumurtlama kanamasi olabilir çünkü yumurtlama dönemime denk geldi bu lekelenmeler. Belkide hazirlik yapti rahim ,adet olursam hsg cektircem ama daha gelen giden yok
Ay olmayimda gebe olayimstres yapmayın akışına bırakın eminim olursunuz yakında adet.
Doktora çıkmışsınız ama yumurtlama kanı demişAy olmayimda gebe olayim
Konu sapti sanirim, gecen ay adet tarihimden 13 önce lekelenme yasadim10 gun sürdü ama araliklarla bi gun oldu bi gun olmadi sabah olduysa aksam olmadi gibi. Suanda tahmini bat 19 agustos peçeteye silerken hafif bi leke geldi pembemsi ip gibi bi daha gelmedi ondan bahsediyorum ben adet gelmesin derkenDoktora çıkmışsınız ama yumurtlama kanı demişkonu
Aa evet kusura bakmayın. Valla bilmiyorum ki canım belki yerleşme kanamasıdırKonu sapti sanirim, gecen ay adet tarihimden 13 önce lekelenme yasadim10 gun sürdü ama araliklarla bi gun oldu bi gun olmadi sabah olduysa aksam olmadi gibi. Suanda tahmini bat 19 agustos peçeteye silerken hafif bi leke geldi pembemsi ip gibi bi daha gelmedi ondan bahsediyorum ben adet gelmesin derken
İnşallah teşekkür ederimAa evet kusura bakmayın. Valla bilmiyorum ki canım belki yerleşme kanamasıdırben hiç yaşamadığım için sizede yanlış bir şey söylemek istemiyorum umarım hamileliktir
1 hafta geçmiş direk kan verin bence hamile olabilirsinizSelam kızlar Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Benim bi sorum olacaktı adet günüm 7 gün gecikti ve döngüm 37 oldu ilk defa böyle bi gecikme oldu bende normalde 26-31 arası döngüm oluyor gecikmemle birlikte akıntılarım normale göre daha arttı ilk biraz katı beyaz akıntı sonra beyaz su gibi akıntı geliyor kokusuz adet olacakmışım gibi ağrı giriyor kasıklarıma belim zaten adetten bir kaç gün önce ağrımaya başladı hala ağrıyor lavaboya gidiyorum hemen adet oldum sanıyorum ama bakıyorum akıntı gelmiş ama birde çok garip meme ucum koyulaşmış ve ucu biraz irileşmiş memede normale göre biraz dolgunluk var ama ağrı yok kasıklarıma ağrı giriyor belim ağrıyor mideme sancı giriyor bazen test yapmadım hala biraz daha bekliyorum size danışmak istedim acaba hamile miyimdir kızlaar ?
İnşallah yaa korkuyorum yaptırmaya1 hafta geçmiş direk kan verin bence hamile olabilirsiniz
Bir şey değişmez ki kuzum korkarak olmaz yap gitsin beynim devamlı düşünüyor şuan rahat etmen lazım yap gitsinİnşallah yaa korkuyorum yaptırmaya
Haklısın yarın yaptırıyım o zaman beyaz akıntım fazla kaç gündür inşallah hamileyimdirBir şey değişmez ki kuzum korkarak olmaz yap gitsin beynim devamlı düşünüyor şuan rahat etmen lazım yap gitsin
İnşallahhh güzel haberlerle gelHaklısın yarın yaptırıyım o zaman beyaz akıntım fazla kaç gündür inşallah hamileyimdir
Kan verin bence hamile olabilirsinizSelam kızlar Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Benim bi sorum olacaktı adet günüm 7 gün gecikti ve döngüm 37 oldu ilk defa böyle bi gecikme oldu bende normalde 26-31 arası döngüm oluyor gecikmemle birlikte akıntılarım normale göre daha arttı ilk biraz katı beyaz akıntı sonra beyaz su gibi akıntı geliyor kokusuz adet olacakmışım gibi ağrı giriyor kasıklarıma belim zaten adetten bir kaç gün önce ağrımaya başladı hala ağrıyor lavaboya gidiyorum hemen adet oldum sanıyorum ama bakıyorum akıntı gelmiş ama birde çok garip meme ucum koyulaşmış ve ucu biraz irileşmiş memede normale göre biraz dolgunluk var ama ağrı yok kasıklarıma ağrı giriyor belim ağrıyor mideme sancı giriyor bazen test yapmadım hala biraz daha bekliyorum size danışmak istedim acaba hamile miyimdir kızlaar ?
Genelde hemen cikiyo varsa geciktinizmiKızlar erken gebelik testini yapıp kaç dakika beklemem lazım yaptım şuan bişey çıkmadı hemen cikarmiydi olsaydi
Kan verin bence hamile olabilirsiniz
İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallahhh güzel haberlerle gel
Ayy inşallah yarın vericem sağlık ocağı yapıyor mu testKan verin bence hamile olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?