Hamilemiyim

Hiç öyle başıma gelmedi canım ne desem yalan olur bence bir doktora görün doktorla haraket edin çok daha sağlıklı olur hem bir sıkıntı varsa hemen kontrol altına alır doktorun
Gittim ara kanama dedi normal dedi alttan bakti bisey yok dedi yumurtlama kanamasi olabilir çünkü yumurtlama dönemime denk geldi bu lekelenmeler. Belkide hazirlik yapti rahim ,adet olursam hsg cektircem ama daha gelen giden yok

Gittim ara kanama dedi normal dedi alttan bakti bisey yok dedi yumurtlama kanamasi olabilir çünkü yumurtlama dönemime denk geldi bu lekelenmeler. Belkide hazirlik yapti rahim ,adet olursam hsg cektircem ama daha gelen giden yok
stres yapmayın akışına bırakın eminim olursunuz yakında adet.

Doktora çıkmışsınız ama yumurtlama kanı demiş konu
Konu sapti sanirim, gecen ay adet tarihimden 13 önce lekelenme yasadim10 gun sürdü ama araliklarla bi gun oldu bi gun olmadi sabah olduysa aksam olmadi gibi. Suanda tahmini bat 19 agustos peçeteye silerken hafif bi leke geldi pembemsi ip gibi bi daha gelmedi ondan bahsediyorum ben adet gelmesin derken

Aa evet kusura bakmayın. Valla bilmiyorum ki canım belki yerleşme kanamasıdır ben hiç yaşamadığım için sizede yanlış bir şey söylemek istemiyorum umarım hamileliktir

Selam kızlar Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Benim bi sorum olacaktı adet günüm 7 gün gecikti ve döngüm 37 oldu ilk defa böyle bi gecikme oldu bende normalde 26-31 arası döngüm oluyor gecikmemle birlikte akıntılarım normale göre daha arttı ilk biraz katı beyaz akıntı sonra beyaz su gibi akıntı geliyor kokusuz adet olacakmışım gibi ağrı giriyor kasıklarıma belim zaten adetten bir kaç gün önce ağrımaya başladı hala ağrıyor lavaboya gidiyorum hemen adet oldum sanıyorum ama bakıyorum akıntı gelmiş ama birde çok garip meme ucum koyulaşmış ve ucu biraz irileşmiş memede normale göre biraz dolgunluk var ama ağrı yok kasıklarıma ağrı giriyor belim ağrıyor mideme sancı giriyor bazen test yapmadım hala biraz daha bekliyorum size danışmak istedim acaba hamile miyimdir kızlaar ?

1 hafta geçmiş direk kan verin bence hamile olabilirsiniz

İlk hamileliğimde benimde aynı olmuştu. Adet olacak gibi ağrılar göğüste acı ve gecikmem hic olmazdi hep 2 3 gun erken olurdum. Buyuk ihtimal gebelik olabilir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kan verin bence hamile olabilirsiniz

Kızlar erken gebelik testini yapıp kaç dakika beklemem lazım yaptım şuan bişey çıkmadı hemen cikarmiydi olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…