Benim şuan 8 gün oluyor hala tık yok hep akıntı geliyor beyaz sıvı akıntı göğüs ucum koyulaşmış önceki rengine göre büyümüş ama acı yok göğsümde kramplar giriyor kasıklarıma inşallah güzel haber alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİlk hamileliğimde benimde aynı olmuştu. Adet olacak gibi ağrılar göğüste acı ve gecikmem hic olmazdi hep 2 3 gun erken olurdum. Buyuk ihtimal gebelik olabilir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet yapiyor gebelik icin diyince verdirtiyor canimAyy inşallah yarın vericem sağlık ocağı yapıyor mu test
Aminn canım inşallahİnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok elimde vardı merakımdan 6 gün kala yaptımGenelde hemen cikiyo varsa geciktinizmi
Yok 6gun kala cikmiyo 3.4gun kala cikiyo bazenYok elimde vardı merakımdan 6 gün kala yaptım
Peki onu yaptıktan sonra kapağını kapatmak gerekiyo mu beklerkenYok 6gun kala cikmiyo 3.4gun kala cikiyo bazen
Ben takiyodum hep siz bilirsiniz ister takın ister takmayin ama ben takiyodum mesela canimPeki onu yaptıktan sonra kapağını kapatmak gerekiyo mu beklerken
Şu geldimi doğuma alinir bekletirlmez diye biliyorum ben öyle oldum yaniMrb kizlar bisey sorucam arkadasim 7aylik hamile erken dogum riski vardi ve dun aksam bi anda su gelmis ne oldugunu anlaşmamış ama sancısı yok dun aksamdan beri altan batma yasiyo boyle basina gekiote doğuma giden ölçümü dogum belirtisimi
Onunda ilk doğumu bilmiyormuş bugun bana dedide soyledim suanda hastanede insallah sag salim çıkarlar cunku 7ci aya daha yeni girdi cok erkenŞu geldimi doğuma alinir bekletirlmez diye biliyorum ben öyle oldum yani
Bişey olmaz Allah'ın izniyle 37+4 haftalık suyum geldi doğum yaptım bebeğin gelişimi iyiyse skinti olmazOnunda ilk doğumu bilmiyormuş bugun bana dedide soyledim suanda hastanede insallah sag salim çıkarlar cunku 7ci aya daha yeni girdi cok erken
Suyu degilmis zaten doğuma hazirkikmis amaBişey olmaz Allah'ın izniyle 37+4 haftalık suyum geldi doğum yaptım bebeğin gelişimi iyiyse skinti olmaz
Evet canımm hamilesin ama yağrın bide kanka verin kanda daha net belli oluyo güzel haberlerinizi bekliyoruzadetime bir gün kaldı sizce var mı bir şey
Ayy hadi inşallahEvet canımm hamilesin ama yağrın bide kanka verin kanda daha net belli oluyo güzel haberlerinizi bekliyoruz
Kuruma çizgisi gibi geldi bana kaç dakika çıktı bu çizgi?adetime bir gün kaldı sizce var mı bir şey
İlk 10 dk da böyleydiKuruma çizgisi gibi geldi bana kaç dakika çıktı bu çizgi?
Bilmiyorum ama benimde boyle cikmisti hamileydim ama dusuk yaptım sonra bence en iyisi kanka versinKuruma çizgisi gibi geldi bana kaç dakika çıktı bu çizgi?
Bence kan verin En iyisi oyle anlarsinizİlk 10 dk da böyleydi
Yarın gideceğim inşallahBence kan verin En iyisi oyle anlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?