Çok haklısınızKeşke bi doktora gitseydiniz. Ama herşeyden önce korunma yöntemlerini bilip , uygulayıp öyle sevişseydiniz
Kimseye söyleyemediğim için bilmiyorum hangi ilaç 4 aylık çocuğu bike düşüren bir ilaç galiba kullandım direk adet oldum düştümü emin olamıyorumBir h*lt yediniz bari evde tek başınıza kendi kafanıza neden daha devam ediyorsunuz? Doktor hastane diye kavramlar var. Gidin baktırın hamileyseniz hala çoktan kürtaj zamanı da dolmuş zaten. Kim bilir düşürücem diye ne içtiniz adet söktürücü falan herhalde.
Geçen bir yerde duydum prezervatif diye birşey icad etmişler. Erkek bunu o kopasıca uzvuna takıyormuş ve spermleri yumurtanla birleşemiyormuş. 4 aylık bebeği öldürmemek için iyi bir yol bence!Kimseye söyleyemediğim için bilmiyorum hangi ilaç 4 aylık çocuğu bike düşüren bir ilaç galiba kullandım direk adet oldum düştümü emin olamıyorum
İnanin çok pişmanımKimseye söyleyemediğim için bilmiyorum hangi ilaç 4 aylık çocuğu bike düşüren bir ilaç galiba kullandım direk adet oldum düştümü emin olamıyorum
Dışarı boşalıcam dedi ve bilmiyordum içeri boşalacağini çok pişmanım ama ben inanın düştümü bilmiyorumElinizde telefon var açıp bakamıyor musunuz korunma yöntemlerini.
Yazık çok yazik
Düşmüşmüdür?Sanki taş devrinde yaşıyoruz . İlk okul çağındaki çocuklar bile herşeyden haberdarken sizin bu kadar bilinçsiz olmanız ? Bilemedim
Doktora gitmek için ölmeyi mi bekliyorsunuz engelli bebek doğurmayı mı? Size bunu yapan uçkur düşkünü yaşadıklarınızdan haberdar mı?Dışarı boşalıcam dedi ve bilmiyordum içeri boşalacağini çok pişmanım ama ben inanın düştümü bilmiyorum
A kusura bakma doktor değilim burdan da tahlil ultrason bakıp cevap veremiyorumDüşmüşmüdür?
Evet haberdar ama doktora gidemeyiz .Doktora gitmek için ölmeyi mi bekliyorsunuz engelli bebek doğurmayı mı? Size bunu yapan uçkur düşkünü yaşadıklarınızdan haberdar mı?
Sebep?Evet haberdar ama doktora gidemeyiz .
Benim yaşim tutmuyorSebep?
Kaç yaşındasınBenim yaşim tutmuyor
17Kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?