Hamilemiyim???

uzgunben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
52
-9
1
29
Merhabalar ben 3 ay önce ilişkiye girdim ve test yaptım pozitif çıktı sonra ilaç kullandık düşürmek için kullandığım gün direk 12 gun adet oldum sonra test yaptık silik çıktı 1 hafta geçmeden ben tekrar adet oldum oda 11 veya 12 gun sürdü parça parça gelmeler oldu ve hastalığım bitince test yaptık silik çıktı yine ve 3,4 defa tekrar yaptım yine sonum ayni napmalıyım bilmiyorum düştümü emin olamıyorum

Bir h*lt yediniz bari evde tek başınıza kendi kafanıza neden daha devam ediyorsunuz? Doktor hastane diye kavramlar var. Gidin baktırın hamileyseniz hala çoktan kürtaj zamanı da dolmuş zaten. Kim bilir düşürücem diye ne içtiniz adet söktürücü falan herhalde.

Kimseye söyleyemediğim için bilmiyorum hangi ilaç 4 aylık çocuğu bike düşüren bir ilaç galiba kullandım direk adet oldum düştümü emin olamıyorum

Kimseye söyleyemediğim için bilmiyorum hangi ilaç 4 aylık çocuğu bike düşüren bir ilaç galiba kullandım direk adet oldum düştümü emin olamıyorum
Geçen bir yerde duydum prezervatif diye birşey icad etmişler. Erkek bunu o kopasıca uzvuna takıyormuş ve spermleri yumurtanla birleşemiyormuş. 4 aylık bebeği öldürmemek için iyi bir yol bence!

Sanki taş devrinde yaşıyoruz . İlk okul çağındaki çocuklar bile herşeyden haberdarken sizin bu kadar bilinçsiz olmanız ? Bilemedim

Dışarı boşalıcam dedi ve bilmiyordum içeri boşalacağini çok pişmanım ama ben inanın düştümü bilmiyorum
Doktora gitmek için ölmeyi mi bekliyorsunuz engelli bebek doğurmayı mı? Size bunu yapan uçkur düşkünü yaşadıklarınızdan haberdar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…