Hamilemiyim???

Benim 2 hamileliğimde de çizgi böyle silikti. Bir an önce doktora gidin

Sana bunu yapan pedofili bi sapık farkında mısın ???
Salak gibi sevdiğim için yaptım ve çok pişmanım şuan hala birlikteyim düştüğüne emin oluyum direk bırakacam hiç düşünmeden ve çok pişmanım inanın Li elimden birşey gelmiyor

Salak gibi sevdiğim için yaptım ve çok pişmanım şuan hala birlikteyim düştüğüne emin oluyum direk bırakacam hiç düşünmeden ve çok pişmanım inanın Li elimden birşey gelmiyor
Elinden gelen bişey var . En yakın polis merkezine gidip o şerefsizi şikayet edeceksin

doğururken gidersin yazık sana değil karnındakine üzülüyorum o bu seçimi yapmadı çünkü istemiyorsan korun korunmuyorsan herşeyi göze almışsın demektir.

Şöyle insanları görünce delleniyorum istemsizce.Kimileri bir tarafını yırtar çocuk olsun diye neyse…Korunsaydınız ya hangi devirde yaşıyorsunuz yaşınız tutmuyor madem uçkurunuzu düşündüğünüz gibi korunmayıda düşünseydiniz.Üstelik hala hastaneye gidilmiyor engelli çocuk felan doğurmak mı istiyorsun yada reşit olmadan anne olmak mı?

Çok pişmanım anlamıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…