- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
Sana bunu yapan pedofili bi sapık farkında mısın ???
İnşallah fake dir yaş 17 diyoProfilde 27 yaş yazıyor. Bir de yeni üyesiniz umarım fakedir
İnanin zor durumda olduğum için sizlere sordumİnşallah fake dir yaş 17 diyo
Salak gibi sevdiğim için yaptım ve çok pişmanım şuan hala birlikteyim düştüğüne emin oluyum direk bırakacam hiç düşünmeden ve çok pişmanım inanın Li elimden birşey gelmiyorSana bunu yapan pedofili bi sapık farkında mısın ???
Gidemem .Benim 2 hamileliğimde de çizgi böyle silikdi. Bir an önce doktora gidin
Elinden gelen bişey var . En yakın polis merkezine gidip o şerefsizi şikayet edeceksinSalak gibi sevdiğim için yaptım ve çok pişmanım şuan hala birlikteyim düştüğüne emin oluyum direk bırakacam hiç düşünmeden ve çok pişmanım inanın Li elimden birşey gelmiyor
17 yaşındaymış gidemem diyoBenim 2 hamileliğimde de çizgi böyle silikti. Bir an önce doktora gidin
Ailemle aram bozulur inanın Kİ çocouk düştümü sizce ?Elinden gelen bişey var . En yakın polis merkezine gidip o şerefsizi şikayet edeceksin
Şöyle insanları görünce delleniyorum istemsizce.Kimileri bir tarafını yırtar çocuk olsun diye neyse…Korunsaydınız ya hangi devirde yaşıyorsunuz yaşınız tutmuyor madem uçkurunuzu düşündüğünüz gibi korunmayıda düşünseydiniz.Üstelik hala hastaneye gidilmiyor engelli çocuk felan doğurmak mı istiyorsun yada reşit olmadan anne olmak mı?Merhabalar ben 3 ay önce ilişkiye girdim ve test yaptım pozitif çıktı sonra ilaç kullandık düşürmek için kullandığım gün direk 12 gun adet oldum sonra test yaptık silik çıktı 1 hafta geçmeden ben tekrar adet oldum oda 11 veya 12 gun sürdü parça parça gelmeler oldu ve hastalığım bitince test yaptık silik çıktı yine ve 3,4 defa tekrar yaptım yine sonum ayni napmalıyım bilmiyorum düştümü emin olamıyorum Eki Görüntüle 3294406
Bilmiyordum inan Kİ çok pişmanşmdoğururken gidersin yazık sana değil karnındakine üzülüyorum o bu seçimi yapmadı çünkü istemiyorsan korun korunmuyorsan herşeyi göze almışsın demektir.
Düşmemiştir pozitif çıktığına göreDüşmüşmüdür?
Sinirlerimizi bozmaya mi çalışıyorsunuz?Ailemle aram bozulur inanın Kİ çocouk düştümü sizce ?
Kafayı yicem ben ne bileyim düştü müAilemle aram bozulur inanın Kİ çocouk düştümü sizce ?
Çok pişmanım anlamıyormusunuzŞöyle insanları görünce delleniyorum istemsizce.Kimileri bir tarafını yırtar çocuk olsun diye neyse…Korunsaydınız ya hangi devirde yaşıyorsunuz yaşınız tutmuyor madem uçkurunuzu düşündüğünüz gibi korunmayıda düşünseydiniz.Üstelik hala hastaneye gidilmiyor engelli çocuk felan doğurmak mı istiyorsun yada reşit olmadan anne olmak mı?
Sadece neyse teşwkurlwrSinirlerimizi bozmaya mi çalışıyorsunuz?
Anlattım abla herşeyiKafayı yicem ben ne bileyim düştü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?