- 21 Ağustos 2022
- 3.140
- 5.695
- 88
Maalesef anlamak istemiyorum.O çocuk karnında olabilir ve senin yüzünden engelli doğabilir canilikten başka bir şey değil bu.Çok pişmanım anlamıyormusunuz
Silik çıktı ve anlattığım gibi parça parça geldi 2 kere oldum 12 şerDüşmemiştir pozitif çıktığına göre
Bozulsun çocuğum sağlıksız bir bebek dünyaya getirmekten iyidirBilmiyordum inan Kİ çok pişmanşm
Zorundayım oyuzden yoksa ben tek başıma üstlenemem bunuHadi diyelim ki kullandın öldü, düştü sanıyorsun ya içeride parça kaldıysa bundan dolayı kanama sürelerin uzun farkında mısın bilmiyorum.
Ulan o sevgilin sandığın kişide ortada insan diye geziyor ya yazık!!!
Ölüp gitsen adamın umurunda değil hala birlikteymişsin.
İnanın okadae çok pişmanım KİMaalesef anlamak istemiyorum.O çocuk karnında olabilir ve senin yüzünden engelli doğabilir canilikten başka bir şey değil bu.
Kardeşim benim neyin zorundalığı?Zorundayım oyuzden yoksa ben tek başıma üstlenemem bunu
Canım Türkçem yetmiyor yazdığını anlamama! İlacın üstüne iki defa regl mi oldun?Silik çıktı ve anlattığım gibi parça parça geldi 2 kere oldum 12 şer
İlişkiye girdiğim erkek buldu bi şekilde bilmiyorumDoktora gidin böyle şeyler kendi başına yapılırmı? Ayrıca düşük ilacı eczanelerde bile bulunmuyor hastanelerde doktorlar veriyor sadece. Onu bile hastaneye yatış yaparak doktor gözetiminde kullanabiliyorsunuz.
Siz kendinize bu kötülüğü nasıl yapabiliyorsunuz ?
Ben zamanında kurtaj oldum yasadıgım kçtü bır olaydan dolayı evlendim şuan bebek istiyoruz olmuyor hep buna yoruyorum iyi düşünün evliyseniz taktır sizin ama aldırmayınMerhabalar ben 3 ay önce ilişkiye girdim ve test yaptım pozitif çıktı sonra ilaç kullandık düşürmek için kullandığım gün direk 12 gun adet oldum sonra test yaptık silik çıktı 1 hafta geçmeden ben tekrar adet oldum oda 11 veya 12 gun sürdü parça parça gelmeler oldu ve hastalığım bitince test yaptık silik çıktı yine ve 3,4 defa tekrar yaptım yine sonum ayni napmalıyım bilmiyorum düştümü emin olamıyorum Eki Görüntüle 3294406
Evet ilaç kullandım hasta oldjm 12 gun sonra 3,4 gun sonra tekrar oldum oda 11 gun falan dı 2. Olmam da parça parça oldumCanım Türkçem yetmiyor yazdığını anlamama! İlacın üstüne iki defa regl mi oldun?
Özel bir kliniğe gidip muayene olacaksın.Merak etme seni kimse ifşa etmez orada paranı verir çatır çatır muayeni olursun.Umarım bu yaşadıklarından bir ders alır birdaha böyle çirkin işlere bulaşmazsınİnanın okadae çok pişmanım Kİ
Böyle demeyin korkuyorumZaten düşüğünüz falan gercekleşmemiş. Biraz daha doktora gitmezseniz sizi zehirleyebilir
Kürtaj için küçük yaş evebyn izni gerek ama özel de olunuypr siye biliyorum . Arkadaşlar buarada daha fazla kötü sözler yazmanıza gerek yok olan olmuş herkes hata yapıuor
Asla ama asla olma bidea böyle birşeyÖzel bir kliniğe gidip muayene olacaksın.Merak etme seni kimse ifşa etmez orada paranı verir çatır çatır muayeni olursun.Umarım bu yaşadıklarından bir ders alır birdaha böyle çirkin işlere bulaşmazsın
İçinde parça kalıp seni zehirleyip öldürebilirEvet ilaç kullandım hasta oldjm 12 gun sonra 3,4 gun sonra tekrar oldum oda 11 gun falan dı 2. Olmam da parça parça oldum
Asla ama asla olma bidea böyleÖzel bir kliniğe gidip muayene olacaksın.Merak etme seni kimse ifşa etmez orada paranı verir çatır çatır muayeni olursun.Umarım bu yaşadıklarından bir ders alır birdaha böyle çirkin işlere bulaşmazsın
İçinde parça kalıp seni zehirleyip öldürebilir
Böyle demeyin ben kafayı yerim nolurİçinde parça kalıp seni zehirleyip öldürebilir
UmarımAsla ama asla olma bidea böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?