U uzgunben Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2023 52 -9 1 29 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #121 mrym12 .!.: Ayarlasin o zaman en azından muayene ol Genişletmek için tıkla... Elimde 1 tane vardı en kısa zaman da 2 tane yapıcam
mrym12 .!.: Ayarlasin o zaman en azından muayene ol Genişletmek için tıkla... Elimde 1 tane vardı en kısa zaman da 2 tane yapıcam
B Butterfly193 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 2.766 1.076 63 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #122 uzgunben .!.: Elimde 1 tane vardı en kısa zaman da 2 tane yapıcam Genişletmek için tıkla... Lütfen aksatma en kısa zamanda dene hatta imkanın varsa yarın gidip kan ver
uzgunben .!.: Elimde 1 tane vardı en kısa zaman da 2 tane yapıcam Genişletmek için tıkla... Lütfen aksatma en kısa zamanda dene hatta imkanın varsa yarın gidip kan ver
U uzgunben Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2023 52 -9 1 29 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #123 mrym12 .!.: Lütfen aksatma en kısa zamanda dene hatta imkanın varsa yarın gidip kan ver Genişletmek için tıkla... mrym12 .!.: Lütfen aksatma en kısa zamanda dene hatta imkanın varsa yarın gidip kan ver Genişletmek için tıkla... Kanı nereye vericem yaşadığım bölgede özel yer yok başka yere gitme olasılığım yok
mrym12 .!.: Lütfen aksatma en kısa zamanda dene hatta imkanın varsa yarın gidip kan ver Genişletmek için tıkla... mrym12 .!.: Lütfen aksatma en kısa zamanda dene hatta imkanın varsa yarın gidip kan ver Genişletmek için tıkla... Kanı nereye vericem yaşadığım bölgede özel yer yok başka yere gitme olasılığım yok
M maviask Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2023 379 108 23 33 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #124 uzgunben .!.: Kanı nereye vericem yaşadığım bölgede özel yer yok başka yere gitme olasılığım yok Genişletmek için tıkla... Sen nerdesin peki köyde felanmı kuzum biz anca burdan fikir verebiliriz elimizden gelen bu
uzgunben .!.: Kanı nereye vericem yaşadığım bölgede özel yer yok başka yere gitme olasılığım yok Genişletmek için tıkla... Sen nerdesin peki köyde felanmı kuzum biz anca burdan fikir verebiliriz elimizden gelen bu
B Butterfly193 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 2.766 1.076 63 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #125 uzgunben .!.: Kanı nereye vericem yaşadığım bölgede özel yer yok başka yere gitme olasılığım yok Genişletmek için tıkla... Acile git yalan söyle hastayım de hamilelik şüphem var de kanda cikmazsa iğne yaptiricam antibiyotik kullanicam de
uzgunben .!.: Kanı nereye vericem yaşadığım bölgede özel yer yok başka yere gitme olasılığım yok Genişletmek için tıkla... Acile git yalan söyle hastayım de hamilelik şüphem var de kanda cikmazsa iğne yaptiricam antibiyotik kullanicam de
M maviask Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2023 379 108 23 33 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #126 Ebet oda olanilir inan çok üzüldüm bende aylardır hamıle kalmak için uğraşıyorum
U uzgunben Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2023 52 -9 1 29 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #127 mrym12 .!.: Acile git yalan söyle hastayım de hamilelik şüphem var de kanda cikmazsa iğne yaptiricam antibiyotik kullanicam de Genişletmek için tıkla... Kimliktir falan onları napıcam
mrym12 .!.: Acile git yalan söyle hastayım de hamilelik şüphem var de kanda cikmazsa iğne yaptiricam antibiyotik kullanicam de Genişletmek için tıkla... Kimliktir falan onları napıcam
B Butterfly193 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 2.766 1.076 63 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #128 maviask .!.: Ebet oda olanilir inan çok üzüldüm bende aylardır hamıle kalmak için uğraşıyorum Genişletmek için tıkla... Bende 1 yıl oldu bı dış gebelik bı kimyasal gebelik geçirdim doktora gidip duruyorum
maviask .!.: Ebet oda olanilir inan çok üzüldüm bende aylardır hamıle kalmak için uğraşıyorum Genişletmek için tıkla... Bende 1 yıl oldu bı dış gebelik bı kimyasal gebelik geçirdim doktora gidip duruyorum
B Butterfly193 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 2.766 1.076 63 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #129 uzgunben .!.: Kimliktir falan onları napıcam Genişletmek için tıkla... Ne yapicaksin ver kimliğini alırlar bence
uzgunben .!.: Kimliktir falan onları napıcam Genişletmek için tıkla... Ne yapicaksin ver kimliğini alırlar bence
U uzgunben Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2023 52 -9 1 29 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #130 maviask .!.: Ebet oda olanilir inan çok üzüldüm bende aylardır hamıle kalmak için uğraşıyorum Genişletmek için tıkla... O kadar çok pişmanım Kİ kafayı yemek üzereyim mrym12 .!.: Bende 1 yıl oldu bı dış gebelik bı kimyasal gebelik geçirdim doktora gidip duruyorum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun
maviask .!.: Ebet oda olanilir inan çok üzüldüm bende aylardır hamıle kalmak için uğraşıyorum Genişletmek için tıkla... O kadar çok pişmanım Kİ kafayı yemek üzereyim mrym12 .!.: Bende 1 yıl oldu bı dış gebelik bı kimyasal gebelik geçirdim doktora gidip duruyorum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun
U uzgunben Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2023 52 -9 1 29 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #131 mrym12 .!.: Ne yapicaksin ver kimliğini alırlar bence Genişletmek için tıkla... 17 ya bilmiyorum
B Butterfly193 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 2.766 1.076 63 31 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi uzgunben #132 uzgunben .!.: 17 ya bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Alırlar bence almazlarsa da çok çok geri evine gelirsin git bı sor
uzgunben .!.: 17 ya bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Alırlar bence almazlarsa da çok çok geri evine gelirsin git bı sor