Hamilemiyim???

3 ay oldu ilişkiye gireli ne gibş şeyler yaparlar
Cnm küçüksün lütfen burdaki herkesi dinle bir hastaneye git yada şimdi iki tane test al aymı anda dene bak bakalım yine silik mi be kac dakıkada çıkıyor lütfen göz artı etme karnında çlür vs seni zehırler rahmıne zarar verir lütfen dikkate al

Küçüğümü yaparken rahmimde aşırı açıma oluyor

Küçüğümü yaparken rahmimde
Şu anki test ne durumda
2. ÖiGi çok silik yani aşırı ve şuan bazen azcıcık serçe parmağimin ucu kadar kan damlası geliyor ondan olduğunu düşünüyprjm

Kızlar 10 haftalıktan sonra kürtaj yasal degil diye biliyorum nasıl kürtaj olacak
Bence 3 aylık bir bebek testte daha bir koyu olurdu. Konu sahibi ilaçla birşeyler yapmuş. Gebelik sağlıksız devam ediyor şuan gibi geliyor bana. Parça falan kalmış olabilir

Bence 3 aylık bir bebek testte daha bir koyu olurdu. Konu sahibi ilaçla birşeyler yapmuş. Gebelik sağlıksız devam ediyor şuan gibi geliyor bana. Parça falan kalmış olabilir
Aynen bende öyle düşünüyorum ama son bata göre bakarlar haftasına

Bilmiyorum benimde kafam karıştı.Bebek düştüyse parçası kalsa bile mi pozitif çıkar testte
Evet çıkıyor. Bende ilaçla mecburi düşük yaptım ama 1 ay boyunca temizlenemedi parçalar kaldı 1 ay sonra beta hcg yüksekti sonunda yine kürtaj olmak zorunda kaldım.

Olamayacak doğuracak çocuk kendi kendine ölmezse
Bence ölmüştür zaten ilaç kullanmış eğer oluyse de kendini zehirleyecek
Doğru bak bir özele bırnyere git ciddiye al ben de 16 yasındaydım yaşadığım şey farklıydı ben birinin yardımıyla bir klinikte olmuştum ama benimki iki aylık falanmış yani demem o ki bu ciddiye alınır bir şey ya bebek devam ediyor sağlıklı değil ya dedikleri gibi düşüyor ama seni zehirleyebilir bütün olanakları düşün evet burada herkes bir nevi seni düşünüyor lütfen hiç zaman kaybetme bir hastaneye git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…