Cnm küçüksün lütfen burdaki herkesi dinle bir hastaneye git yada şimdi iki tane test al aymı anda dene bak bakalım yine silik mi be kac dakıkada çıkıyor lütfen göz artı etme karnında çlür vs seni zehırler rahmıne zarar verir lütfen dikkate al3 ay oldu ilişkiye gireli ne gibş şeyler yaparlar
1 ay falanİlk testi yaptığında reglin kaç gün gecikmişti
Küçüğümü yaparken rahmimde aşırı açıma oluyorCnm küçüksün lütfen burdaki herkesi dinle bir hastaneye git yada şimdi iki tane test al aymı anda dene bak bakalım yine silik mi be kac dakıkada çıkıyor lütfen göz artı etme karnında çlür vs seni zehırler rahmıne zarar verir lütfen dikkate al
Olamayacak doğuracak çocuk kendi kendine ölmezseKızlar 10 haftalıktan sonra kürtaj yasal degil diye biliyorum nasıl kürtaj olacak
Küçüğümü yaparken rahmimdeCnm küçüksün lütfen burdaki herkesi dinle bir hastaneye git yada şimdi iki tane test al aymı anda dene bak bakalım yine silik mi be kac dakıkada çıkıyor lütfen göz artı etme karnında çlür vs seni zehırler rahmıne zarar verir lütfen dikkate al
2. ÖiGi çok silik yani aşırı ve şuan bazen azcıcık serçe parmağimin ucu kadar kan damlası geliyor ondan olduğunu düşünüyprjmŞu anki test ne durumda
Kaçak yollardan olabilir belkiBence parayı verdikten sonra her türlü yaparlar diye düşünüyorum
Bence 3 aylık bir bebek testte daha bir koyu olurdu. Konu sahibi ilaçla birşeyler yapmuş. Gebelik sağlıksız devam ediyor şuan gibi geliyor bana. Parça falan kalmış olabilirKızlar 10 haftalıktan sonra kürtaj yasal degil diye biliyorum nasıl kürtaj olacak
İlk defa mı ilişkiye girdin peki yoksa sürekli bir şekilde hep içine mi boşalıyordu bu andaval herif.1 ay falan
Bence ölmüştür zaten ilaç kullanmış eğer oluyse de kendini zehirleyecekOlamayacak doğuracak çocuk kendi kendine ölmezse
İlk defaİlk defa mı ilişkiye girdin peki yoksa sürekli bir şekilde hep içine mi boşalıyordu bu andaval herif.
Bilmiyorum benimde kafam karıştı.Bebek düştüyse parçası kalsa bile mi pozitif çıkar testteBence 3 aylık bir bebek testte daha bir koyu olurdu. Konu sahibi ilaçla birşeyler yapmuş. Gebelik sağlıksız devam ediyor şuan gibi geliyor bana. Parça falan kalmış olabilir
Aynen bende öyle düşünüyorum ama son bata göre bakarlar haftasınaBence 3 aylık bir bebek testte daha bir koyu olurdu. Konu sahibi ilaçla birşeyler yapmuş. Gebelik sağlıksız devam ediyor şuan gibi geliyor bana. Parça falan kalmış olabilir
Ilaci 2 aylık olduğun sa kullanmıştım 1 aydır hep hasta oldum falanBence ölmüştür zaten ilaç kullanmış eğer oluyse de kendini zehirleyecek
Silik çıktı az belli oluyorBilmiyorum benimde kafam karıştı.Bebek düştüyse parçası kalsa bile mi pozitif çıkar testte
Evet çıkıyor. Bende ilaçla mecburi düşük yaptım ama 1 ay boyunca temizlenemedi parçalar kaldı 1 ay sonra beta hcg yüksekti sonunda yine kürtaj olmak zorunda kaldım.Bilmiyorum benimde kafam karıştı.Bebek düştüyse parçası kalsa bile mi pozitif çıkar testte
Silik çıktı az belli ıBilmiyorum benimde kafam karıştı.Bebek düştüyse parçası kalsa bile mi pozitif çıkar testte
Geçmiş olsun canımEvet çıkıyor. Bende ilaçla mecburi düşük yaptım ama 1 ay boyunca temizlenemedi parçalar kaldı 1 ay sonra beta hcg yüksekti sonunda yine kürtaj olmak zorunda kaldım.
Ultrasonda belli olur herşeyAynen bende öyle düşünüyorum ama son bata göre bakarlar haftasına
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Olamayacak doğuracak çocuk kendi kendine ölmezse
Doğru bak bir özele bırnyere git ciddiye al ben de 16 yasındaydım yaşadığım şey farklıydı ben birinin yardımıyla bir klinikte olmuştum ama benimki iki aylık falanmış yani demem o ki bu ciddiye alınır bir şey ya bebek devam ediyor sağlıklı değil ya dedikleri gibi düşüyor ama seni zehirleyebilir bütün olanakları düşün evet burada herkes bir nevi seni düşünüyor lütfen hiç zaman kaybetme bir hastaneye gitBence ölmüştür zaten ilaç kullanmış eğer oluyse de kendini zehirleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?