Evet canım öyle çıkıyorBilmiyorum benimde kafam karıştı.Bebek düştüyse parçası kalsa bile mi pozitif çıkar testte
Napıcağimi bilmiyorumUltrasonda belli olur herşey
Yani hala var daha fazla ilaç kullanma bak rahmine zarar verebilirSilik çıktı az belli ı
Bu kişi sana yardımcı olmuyor mu oda mı çok bilinçsiz onun yaşı kaçNapıcağimi bilmiyorum
Hastaneye gidin kafanız mi güzel yaa bilinçsizce kendi kendine düşük yapmak nedirMerhabalar ben 3 ay önce ilişkiye girdim ve test yaptım pozitif çıktı sonra ilaç kullandık düşürmek için kullandığım gün direk 12 gun adet oldum sonra test yaptık silik çıktı 1 hafta geçmeden ben tekrar adet oldum oda 11 veya 12 gun sürdü parça parça gelmeler oldu ve hastalığım bitince test yaptık silik çıktı yine ve 3,4 defa tekrar yaptım yine sonum ayni napmalıyım bilmiyorum düştümü emin olamıyorum Eki Görüntüle 3294406
İlacı kullanmıyorum kullandım 2 ağızdan bir rahimden bunu 5 defa tekrarladım sonra hasta oldum 12 gun işte bitti 3,4 gun sonra tekrar 12,13 gun oldum şuan bitti 2. Olmam da parça çok geldi şuan bitti ama az cı çık damla geliyor çok azYani hala var daha fazla ilaç kullanma bak rahmine zarar verebilir
EvtMuhtemelen yaşı küçük olduğu için reşit olmadığı için korkuyor ailesinin duymasında
Oluyor yani ilaci deneyelim dedş olmassa kürtaj falan yaptırıcaz dedş ben ayarlarım dedi yaşı 19Bu kişi sana yardımcı olmuyor mu oda mı çok bilinçsiz onun yaşı kaç
Canım her ne olursa olsun o zaman o silik çizgi çıkmazdı. Sen kendi kendine kanamam oldu bitti düşmüştür diye düşünme çünkü kanama olsa da bebek kalabiliyor buradaki herkes senin sağlığın için söylüyor ve sen hala bunu kullandım şunu kullandım ve kanamam oldu diyorsun temelli bitseydi o çizgi çıkmazdı yani lütfen en kısa sürede bir hastaneye gitİlacı kullanmıyorum kullandım 2 ağızdan bir rahimden bunu 5 defa tekrarladım sonra hasta oldum 12 gun işte bitti 3,4 gun sonra tekrar 12,13 gun oldum şuan bitti 2. Olmam da parça çok geldi şuan bitti ama az cı çık damla geliyor çok az
Hastaneye yaşım tutmuyor gidemiyorumCanım her ne olursa olsun o zaman o silik çizgi çıkmazdı. Sen kendi kendine kanamam oldu bitti düşmüştür diye düşünme çünkü kanama olsa da bebek kalabiliyor buradaki herkes senin sağlığın için söylüyor ve sen hala bunu kullandım şunu kullandım ve kanamam oldu diyorsun temelli bitseydi o çizgi çıkmazdı yani lütfen en kısa sürede bir hastaneye git
Biz diyeceğimizi dedik buradan başka şekilde medet umamazsın hiçbirimiz doktor değiliz ve seni muayene etmedikNapıcağimi bilmiyorum
Oluyor yani ilaci deneyelim dedş olmassa kürtaj falan yaptırıcaz dedş ben ayarlarım dedi yaşı
Yani bilmiyorum tuhaf olacak ama bununla alakalı klinikler varHastaneye yaşım tutmuyor gidemiyorum
Ya çıldırtmak için mi hala böyle diyorsun özele git diyoruz yaşının tutmadığını biliyoruzHastaneye yaşım tutmuyor gidemiyorum
Ayarlasin o zaman en azından muayene olOluyor yani ilaci deneyelim dedş olmassa kürtaj falan yaptırıcaz dedş ben ayarlarım dedi yaşı 19
TamamYa çıldırtmak için mi hala böyle diyorsun özele git diyoruz yaşının tutmadığını biliyoruz
şuan test yaptım ve 1 çizgi çıktı silik falan yokEvet canım öyle çıkıyor
test yaptım şimdş ve 1 çizgi var silik yokYani bilmiyorum tuhaf olacak ama bununla alakalı klinikler var
Özelde zaten bununla alakalı sana yardımcı olacaklar Bir kliniğe gitmen lazım işte bunun için böyle kendine zarar vereceksin bebek belki tutunacak hala yaşamaya devam edecek ama çok sağlıksız olacak bunların hepsini düşünmelisinYa çıldırtmak için mi hala böyle diyorsun özele git diyoruz yaşının tutmadığını biliyoruz
Her ne olursa olsun parça kalmış oşabilir gitTamam
şuan test yaptım ve 1 çizgi çıktı silik falan yok
test yaptım şimdş ve 1 çizgi var silik yok
Kesinlikle katılıyorumBı tane daha test dene yine cikmazsa bı kan ver yine cikmazsa muayene ol bı rahmini kontrol ettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?