Hamilemiyim???

Hastaneye gidin kafanız mi güzel yaa bilinçsizce kendi kendine düşük yapmak nedir

Muhtemelen yaşı küçük olduğu için reşit olmadığı için korkuyor ailesinin duymasında

Yani hala var daha fazla ilaç kullanma bak rahmine zarar verebilir
İlacı kullanmıyorum kullandım 2 ağızdan bir rahimden bunu 5 defa tekrarladım sonra hasta oldum 12 gun işte bitti 3,4 gun sonra tekrar 12,13 gun oldum şuan bitti 2. Olmam da parça çok geldi şuan bitti ama az cı çık damla geliyor çok az

Canım her ne olursa olsun o zaman o silik çizgi çıkmazdı. Sen kendi kendine kanamam oldu bitti düşmüştür diye düşünme çünkü kanama olsa da bebek kalabiliyor buradaki herkes senin sağlığın için söylüyor ve sen hala bunu kullandım şunu kullandım ve kanamam oldu diyorsun temelli bitseydi o çizgi çıkmazdı yani lütfen en kısa sürede bir hastaneye git

Hastaneye yaşım tutmuyor gidemiyorum

Ya çıldırtmak için mi hala böyle diyorsun özele git diyoruz yaşının tutmadığını biliyoruz
Özelde zaten bununla alakalı sana yardımcı olacaklar Bir kliniğe gitmen lazım işte bunun için böyle kendine zarar vereceksin bebek belki tutunacak hala yaşamaya devam edecek ama çok sağlıksız olacak bunların hepsini düşünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…