- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Aminnn canım insallahCanım en iyisi kan testi yaptırman kesin tanı koyulur .. Rabbim gönlüne göre versin..
Sonuç olumsuz çıkarsa çok üzülürümCanım en iyisi kan testi yaptırman kesin tanı koyulur .. Rabbim gönlüne göre versin..
Anlıyorum seni canım ama beklemek emin ol daha cok üzülmene neden oluyor 12 gün çok bile beklemissin yaptır sonuç zaten kısmetinde neyse o olacakSonuç olumsuz çıkarsa çok üzülürümacaba biraz daha bekleyip öyle mi yaptırsam
Canım psikolojik olma olasılığı çok yüksek sperm girişi olmadıysa hamile olabilme İhtimali yok ama kafanda soru işareti kalsın istemiyosan sanırım 2 haftalık olunca kan testinde sonuç çıkıyor diye biliyorum ben tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi şuan anlayabilmen mümkün değil kan testi yapmanı öneririmMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla 25 temmuzda ilişkiye girdik adetim bittikten bir gün sonra fakat içime sperm gelmediı.Biz zevk suyundan korkuyoruz açıkcası.Daha sonra tam zamanında adet oldum.Kanamam gayet normal geldi ve bildiğimiz adet kanıydı.Ben adet olana kadarda hiçbir belirti yoktu.Adet dönemi bittikten sonra miğde bulantılarım başladı.Birde son bir detay ekliyeyim.Bende tifo var musluk suyu içince miğdem bulanıyor ve son 3-4 gündür musluk suyu içiyorum bundan kaynaklanmışta olabilir.Yada psikolojiktir.Hamilemiyim sizce? Banada yardım edermisiniz?
Canım psikolojik olma olasılığı çok yüksek sperm girişi olmadıysa hamile olabilme İhtimali yok ama kafanda soru işareti kalsın istemiyosan sanırım 2 haftalık olunca kan testinde sonuç çıkıyor diye biliyorum ben tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi şuan anlayabilmen mümkün değil kan testi yapmanı öneririm
12 gün beklememin sebebi tiroid ilacı düzensizlik yapmış olabilir miydi diye . Sağlık ocakları yapıyor mu kan testi biligin var mı canımAnlıyorum seni canım ama beklemek emin ol daha cok üzülmene neden oluyor 12 gün çok bile beklemissin yaptır sonuç zaten kısmetinde neyse o olacak
İnşallahhh :)ay hadi inşallah :)
Hmm anladım canım. .canım bulunduğun yere göre değişiyor bazısı yapiyor bazısı yapmiyor telefonla arayıp sorabilirsin12 gün beklememin sebebi tiroid ilacı düzensizlik yapmış olabilir miydi diye . Sağlık ocakları yapıyor mu kan testi biligin var mı canım
İnşallah o halde yarın ilk işim hastane olsun . Bide 12 gün gecikme yeter mi kanda çıkmasınaGec döllenmeyse idrarda çikmayabilir. Kan testi kesin sonuc verir. Gonlundeki olur insallah
Allah razı olsun canım :)Hmm anladım canım. .canım bulunduğun yere göre değişiyor bazısı yapiyor bazısı yapmiyor telefonla arayıp sorabilirsin
Yeter yeter. 2 haftalik bebek bile belli oluyor. Eger deger 50 nin ustu ama beklenenden dusukse tekrar ister kan testi bi kac gun sonra. Allah hayirlisini nasip etsinİnşallah o halde yarın ilk işim hastane olsun . Bide 12 gün gecikme yeter mi kanda çıkmasına
Aminn Allah razı olsun canım :)Yeter yeter. 2 haftalik bebek bile belli oluyor. Eger deger 50 nin ustu ama beklenenden dusukse tekrar ister kan testi bi kac gun sonra. Allah hayirlisini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?