Hamilemiyim

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Merhaba arkadaşlar benim adet günüm 15 eylul olmasi gerekiyordu. Ama olmadım kasıklarim sürekli ağrıyo adet olacakmisim gibi bide bugün açık renk bile akıntı oldu hasta oldum sandım ama devamı gelmedi . Hamislik düşünüyorum diye folk asit kullanmaya başladım bide doktorum tiroid hormonlarımin yüksek olduğunu söyledi ilac verdi kullanıyorum cumartesi günü idrar testi yaptım sonuç negatif acaba hamile olabilir miyim bu durumla karşılaşan var mı 12 gün gecikti kafam çok karışık çok umutlandım ama hayırlı haber nasip etsin Allah isteyen herkese düşünceleriniz neler bi fikir rica ediyorum:)

Canım en iyisi kan testi yaptırman kesin tanı koyulur .. Rabbim gönlüne göre versin..

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla 25 temmuzda ilişkiye girdik adetim bittikten bir gün sonra fakat içime sperm gelmediı.Biz zevk suyundan korkuyoruz açıkcası.Daha sonra tam zamanında adet oldum.Kanamam gayet normal geldi ve bildiğimiz adet kanıydı.Ben adet olana kadarda hiçbir belirti yoktu.Adet dönemi bittikten sonra miğde bulantılarım başladı.Birde son bir detay ekliyeyim.Bende tifo var musluk suyu içince miğdem bulanıyor ve son 3-4 gündür musluk suyu içiyorum bundan kaynaklanmışta olabilir.Yada psikolojiktir.Hamilemiyim sizce? Banada yardım edermisiniz?

Canım psikolojik olma olasılığı çok yüksek sperm girişi olmadıysa hamile olabilme İhtimali yok ama kafanda soru işareti kalsın istemiyosan sanırım 2 haftalık olunca kan testinde sonuç çıkıyor diye biliyorum ben tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi şuan anlayabilmen mümkün değil kan testi yapmanı öneririm

Anlıyorum seni canım ama beklemek emin ol daha cok üzülmene neden oluyor 12 gün çok bile beklemissin yaptır sonuç zaten kısmetinde neyse o olacak
12 gün beklememin sebebi tiroid ilacı düzensizlik yapmış olabilir miydi diye . Sağlık ocakları yapıyor mu kan testi biligin var mı canım

12 gün beklememin sebebi tiroid ilacı düzensizlik yapmış olabilir miydi diye . Sağlık ocakları yapıyor mu kan testi biligin var mı canım
Hmm anladım canım. .canım bulunduğun yere göre değişiyor bazısı yapiyor bazısı yapmiyor telefonla arayıp sorabilirsin

Bayanlar merhabalar yumurtlama tarihim olan 11 inde esimle birlikte olduk 19 unda once kahverengi bi akinti ve siddetli karin agrisi sonrasinda da regl oldum 20 si aksami bitti sayilir 21 inde bisi yoktu normal regl tarihim olan 25 ini de 2 gun gecti hala regl olmadim dun idrar testi yaptim onda da bisi cikmadi kafam cok karisti lütfen bi bilginiz varsa yardimci olabilir misiniz?

Canım aynı durumu yaşıyoruz benimde ayın 15.de adet olmam gerekiyordu hala olmadım
sabah evde test yapacağım artık inşallah meleklerimiz bizimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…