- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
İnşallah canımmm Allah gönlümüze göre versin ben sabredemicem kan testi yaptıricam net bi cevaba çok ihtiyacım var çok istiyorum Allah nasip ederse sağlıklı ve hayırlı bi evlat sonucunu bekliyorum canım paylaş olur mi inşallah vardırCanım aynı durumu yaşıyoruz benimde ayın 15.de adet olmam gerekiyordu hala olmadım
sabah evde test yapacağım artık inşallah meleklerimiz bizimledir
Ooo senin daha da gecmis insallah icimde bi his var orda bi yerde olduguna dair ama nasip Allah bilecek dogru zamani iste ben de arada kanama yasayinca neydi yani o regl mi yerlesme kanamasi mi anlayamadim.Canım aynı durumu yaşıyoruz benimde ayın 15.de adet olmam gerekiyordu hala olmadım
sabah evde test yapacağım artık inşallah meleklerimiz bizimledir
Hayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahCanım şimdi yaptım testi çok şükür meleğim benimleymis :) Allah'im isteyen herkese ňasib etsin inşallah yarın Dr.a gidip netlestirecegiz . sende bekleme bugün test yaptır inşallah güzel haberlerini alırız seninde
Sağol canım sende sağlıkla kucagina alırsın inşallah bebisiniHayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin insallah canım hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alalimSağol canım sende sağlıkla kucagina alırsın inşallah bebisini
Hayirli olsun canim Allah tez zamanda kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla sihhatle...Canım şimdi yaptım testi çok şükür meleğim benimleymis :) Allah'im isteyen herkese ňasib etsin inşallah yarın Dr.a gidip netlestirecegiz . sende bekleme bugün test yaptır inşallah güzel haberlerini alırız seninde
Bu arada sen de ole bi ara kanama yasamis miydin?Hayirli olsun canim Allah tez zamanda kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla sihhatle...
Yok canım sadece adet tarihinden önce şiddetli sancım oldu 1 gün boyunca yattım sonra ara ara devam etti sancım âdetim geldi sanıyorum bakıyorum bisey yok lekelenme bile yasamadim kisiden kişiye değişiyor sanirim canimBu arada sen de ole bi ara kanama yasamis miydin?
Benim de siddetli sancilarim oldu hayatimda bole adet sancisi yasamadim gozlerimden yas geliyodu resmen ama kanamam oldu senin tahmini kacinci gunde bu sancilar yasandi?Yok canım sadece adet tarihinden önce şiddetli sancım oldu 1 gün boyunca yattım sonra ara ara devam etti sancım âdetim geldi sanıyorum bakıyorum bisey yok lekelenme bile yasamadim kisiden kişiye değişiyor sanirim canim
Aslinda o muydu bu muydu deyinceye kadar gidip doktora ultrasonla mi bakilcak kan testi mi yapilcak yaptirip rahatlamak lazim de me bu gun de karnimda sanki 1 dolu su var iyice sistim vucudum iyice sapitti ne yapacagini sasirdi herhalBenim de siddetli sancilarim oldu hayatimda bole adet sancisi yasamadim gozlerimden yas geliyodu resmen ama kanamam oldu senin tahmini kacinci gunde bu sancilar yasandi?
12 gün beklememin sebebi tiroid ilacı düzensizlik yapmış olabilir miydi diye . Sağlık ocakları yapıyor mu kan testi biligin var mı canım
coooook sevindim canım Rabbim sağlıklı Salih bir evlat nasip etsin inşallah yarına randevu aldım gidip kan tahlili yaptıracağım bende umarım sonuçlanir yarın daha fazla sabrım kalmadıCanım şimdi yaptım testi çok şükür meleğim benimleymis :) Allah'im isteyen herkese ňasib etsin inşallah yarın Dr.a gidip netlestirecegiz . sende bekleme bugün test yaptır inşallah güzel haberlerini alırız seninde
Olabilir, öyleyse çok üzüleceğim gerçekten. Ben bu ilaçların düzene soktuğunu duymuştum ama demekki düzensizlik de yapıyor umarım bebektirbenm de tiroid problemim var geçen ay ilaç kullanmaya başladımç. yeni öğrendm hastalğı. normalde adet döngüm 32 33 gün ama ilacı içtğim ay 45 gün sonrasnda oldu. ilaçlar geciktirdi yani. ondna kaynaklı olabnilir senin de
Olabilir, öyleyse çok üzüleceğim gerçekten. Ben bu ilaçların düzene soktuğunu duymuştum ama demekki düzensizlik de yapıyor umarım bebektir
Bu birazcık güzel bi haber o zamanAma şöyle bi şey var benim vücudun içtiğim tüm ilaçlara tepki verşyo. Benm adetim düzenlidir normalde ama ilaç içtğm zaman aksar. Zaten ilacı da sadece ilk başladğm ay gecikti. Bu ay gexkme olmadı. Tam gününde geldi yine
Yarin ikimizde güzel haberler alırız inşallah canım hadi hayırlısı bakalımcoooook sevindim canım Rabbim sağlıklı Salih bir evlat nasip etsin inşallah yarına randevu aldım gidip kan tahlili yaptıracağım bende umarım sonuçlanir yarın daha fazla sabrım kalmadı
İnşallah canımmmYarin ikimizde güzel haberler alırız inşallah canım hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?