- 28 Eylül 2016
- 368
- 250
- 23
- 49
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Kızlar merhaba bende 6 aylık evliyim polikistik över hastası olduğum içim adetlerim hep düzensizdir evlendiğimde Doğum kontrol hapı ile korundum 2 ay süre ile hem adetlerim düzenlensin hemde kist oluşmasın diye doktor verdi korunmak istemediğimi söyledim cyclo progniova diye bir hap kullanıyorum ama bebek istemiyorsan korun dedi bu ay 23 Eylül'de adet oldum yumurtlama tarihlerimi hesapladım ve ilişkiye girdik şu am üzerinden 9 gün geçti ve acayip kasık ağrısı çekiyorum ama ümitlenmek istemiyorum 4 gün sonra adet olmam gerek sabırsızlıkla bekliyorum inşallah olmam
Kafam öyle karışık ki test yapayım diyorum bi kan testi yapayım diyorum acaba gecikmeyi mi beklesem polikistik olduğum için doktor tedavisiz olmaz dediİnş olmazsın. Şimdi İdrarda çıkabilir aslında. Erken gebelik testi yapabilirsin.. Gerçi Bazıları normal testle bile öğreniyomuş erkenden.
Kafam öyle karışık ki test yapayım diyorum bi kan testi yapayım diyorum acaba gecikmeyi mi beklesem polikistik olduğum için doktor tedavisiz olmaz dedi
İnşallah Çarşamba adet olmam gerek inşallah haberi buradan yazıcam inşallah hamileyimdirVala umutlandırmış olmiyim ama yada umutlan :) umut güzel şey :)
bisürü hikayeler var burda.. Dr. tedavisiz olmaz deyipde hamile kalan cok insan var.. Hatta biri tedaviye başlıcağımız ay hamile kaldım vs. demişti :) yani herşey mümkün. İnş hamilesindir sende
Benimde tam 12 gün oldu.Batim 9 ekimdi ve hala adet olmadim.Gecen cumartesi gunu yapmistim hayalet bir cizgi vardi.Bugun test alicam yarin tekrar yapicam.Ondan sonrasa doktora gidecegim.Sende kan testi yaptir en iyisiMerhaba arkadaşlar benim adet günüm 15 eylul olmasi gerekiyordu. Ama olmadım kasıklarim sürekli ağrıyo adet olacakmisim gibi bide bugün açık renk bile akıntı oldu hasta oldum sandım ama devamı gelmedi . Hamislik düşünüyorum diye folk asit kullanmaya başladım bide doktorum tiroid hormonlarımin yüksek olduğunu söyledi ilac verdi kullanıyorum cumartesi günü idrar testi yaptım sonuç negatif acaba hamile olabilir miyim bu durumla karşılaşan var mı 12 gün gecikti kafam çok karışık çok umutlandım ama hayırlı haber nasip etsin Allah isteyen herkese düşünceleriniz neler bi fikir rica ediyorum:)
Hayalet bir cizgi var.adetin gecsin tekrar yap varsa cikar.İns vardirhamilemiyim
canım kan testi yaptırdım 14,61 çıktı doktor yüksek ihtimal hamilesin dedi. 4 gün sonra tekrarlayalım dedi. adetime 7 gün var ben biraz aceleci davrandmHayalet bir cizgi var.adetin gecsin tekrar yap varsa cikar.İns vardir
Burdaki konu başlığıyla çok alakalı sorular gerçekten..Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?
Aa òylemi cok sevindimcanım kan testi yaptırdım 14,61 çıktı doktor yüksek ihtimal hamilesin dedi. 4 gün sonra tekrarlayalım dedi. adetime 7 gün var ben biraz aceleci davrandm
Tebrik ederim canimMerhaba hanımlar. Adet olmama 2 gün var. Test yaptm. Sanki bi çizgi var. Bir de size sorayım dedim
bence direk kan verAa òylemi cok sevindimTebrik ederim bnmde testim boyleydi cumartesi yapmstim.Hayalet cizgi vardi bugun aldim yarin tekrar yapicam Adetim 12 gundur gecikti
Yarin testi yapip.Doktara gtcem zatenbence direk kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?