Hamilemiyim

Kendimle savasiyorum test yapmamak icin bir dahaki reglime kadar bekleyeyim diyorum dogal akisinda olsun hersey ara kanamami saymazsak 9 gun gecti normal regl tarihimden hala olmadim bakalim bekleyebilirsem 15 gun daha

Kızlar merhaba bende 6 aylık evliyim polikistik över hastası olduğum içim adetlerim hep düzensizdir evlendiğimde Doğum kontrol hapı ile korundum 2 ay süre ile hem adetlerim düzenlensin hemde kist oluşmasın diye doktor verdi korunmak istemediğimi söyledim cyclo progniova diye bir hap kullanıyorum ama bebek istemiyorsan korun dedi bu ay 23 Eylül'de adet oldum yumurtlama tarihlerimi hesapladım ve ilişkiye girdik şu am üzerinden 9 gün geçti ve acayip kasık ağrısı çekiyorum ama ümitlenmek istemiyorum 4 gün sonra adet olmam gerek sabırsızlıkla bekliyorum inşallah olmam

İnş olmazsın. Şimdi İdrarda çıkabilir aslında. Erken gebelik testi yapabilirsin.. Gerçi Bazıları normal testle bile öğreniyomuş erkenden.

İnş olmazsın. Şimdi İdrarda çıkabilir aslında. Erken gebelik testi yapabilirsin.. Gerçi Bazıları normal testle bile öğreniyomuş erkenden.
Kafam öyle karışık ki test yapayım diyorum bi kan testi yapayım diyorum acaba gecikmeyi mi beklesem polikistik olduğum için doktor tedavisiz olmaz dedi

Kafam öyle karışık ki test yapayım diyorum bi kan testi yapayım diyorum acaba gecikmeyi mi beklesem polikistik olduğum için doktor tedavisiz olmaz dedi

Vala umutlandırmış olmiyim ama yada umutlan :) umut güzel şey :)

bisürü hikayeler var burda.. Dr. tedavisiz olmaz deyipde hamile kalan cok insan var.. Hatta biri tedaviye başlıcağımız ay hamile kaldım vs. demişti :) yani herşey mümkün. İnş hamilesindir sende

İnşallah Çarşamba adet olmam gerek inşallah haberi buradan yazıcam inşallah hamileyimdir

Benimde tam 12 gün oldu.Batim 9 ekimdi ve hala adet olmadim.Gecen cumartesi gunu yapmistim hayalet bir cizgi vardi.Bugun test alicam yarin tekrar yapicam.Ondan sonrasa doktora gidecegim.Sende kan testi yaptir en iyisi

Merhaba hanımlar. Adet olmama 2 gün var. Test yaptm. Sanki bi çizgi var. Bir de size sorayım dedim

Eklentiler

• IMG_8718.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_8719.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 55
Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?

Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?
Burdaki konu başlığıyla çok alakalı sorular gerçekten..

canım kan testi yaptırdım 14,61 çıktı doktor yüksek ihtimal hamilesin dedi. 4 gün sonra tekrarlayalım dedi. adetime 7 gün var ben biraz aceleci davrandm
Aa òylemi cok sevindimTebrik ederim bnmde testim boyleydi cumartesi yapmstim.Hayalet cizgi vardi bugun aldim yarin tekrar yapicamAdetim 12 gundur gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…