- 30 Kasım 2016
- 221
- 125
- 18
- 32
- Konu Sahibi leylaleyla93
-
Yarin cevab cikinca birinci size yazicam. dua edin kizlarEvet canim seninkinide gordum..ben adetime 5 gun vardi yaptim..cok silikti...allah kizini bagislasin..insalllah hamilesin..yarin bize mujdeyi verirsin.
Evet yaaaa. ay masallah. yarin o bur gun tundlesirse var demekdirleylaleyla93 daha net gibi demi bu fotoda
Canim bencede hamilesin..tebriklerleylaleyla93 daha net gibi demi bu fotoda
Canim bencede hamilesin..tebrikler[/QUOTins canimm ons oyledir
Gorunuyo canim. verince yazicam insallahYa gorunuo demi ben psikolojik gormuyorum ya demi.ya inssssssss sen yarin kan ber banada umut olll
Sagsalim kucagina al canm. ben yarin kan tahliline gidicem. bide bisey var ya ben bi test yapdim once pozitiv cikdi. biraz zaman kecdi soldu ikinci cizgi cok zayif oldu zornam gorunuyoKizlar yazilarinizi okudum yazamadan gecemedim benim 9gun kala testte asadaki gibi cikti sonra 7gun kala kan verdim 85.6idi muhtemelen erken dollenmeydi varsa zaten illaki cikiyor hani ümit olmak istedim suan 7haftalik hamileyim bebisimin kalbide atiyor minnakimizida gördük cok sukurrabbim isteyipte aratmasin.
Belirteliridemi yazabilirim isterseniz.
Benimde bu gordugun testim önce boyle bir iki saat sonra beyazlaşti cizgi filan yoktu hani kan tahlili olmasaydi üzülcektim.Simdi bu ne demek
Senin gunun geciyomuydu canim.Simdi bu ne demek
Evet git gide beyazlasiyo. yarin bakalim nolucakBenimde bu gordugun testim önce boyle bir iki saat sonra beyazlaşti cizgi filan yoktu hani kan tahlili olmasaydi üzülcektim.
Yok 3 gunum var dahaSenin gunun geciyomuydu canim.
Seninki yine duruyo benimki uçup gitmisti bence hamilesin canini sikma.Evet git gide beyazlasiyo. yarin bakalim nolucakEki Görüntüle 1920994 boyle oldu((((
Merhabalar öncelikle Allah kalbine göre versin canım benim adetime 2 gün kala senin testin gibi çıktı hatta ışığa tutup hafifde olsa görebiliyordum yumurtlamadan 10 gün geçmişti kan tahlili yaptırdım 40 çıktı Dr hamilesin dedi yarın tekrar değerlerime bakacak inşallah seninde olumlu sonuçlanırYok 3 gunum var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?