Hamilemiyim

Kizlar yazilarinizi okudum yazamadan gecemedim benim 9gun kala testte asadaki gibi cikti sonra 7gun kala kan verdim 85.6idi muhtemelen erken dollenmeydi varsa zaten illaki cikiyor hani ümit olmak istedim suan 7haftalik hamileyim bebisimin kalbide atiyor minnakimizida gördük cok sukurrabbim isteyipte aratmasin.
Belirteliridemi yazabilirim isterseniz.

Eklentiler

• IMG_20161112_163341.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 73
Sagsalim kucagina al canm. ben yarin kan tahliline gidicem. bide bisey var ya ben bi test yapdim once pozitiv cikdi. biraz zaman kecdi soldu ikinci cizgi cok zayif oldu zornam gorunuyo

Kizlar benimde ilk bebegimde cook silik hayalet cizgi vardi isikta gorulebilen kan testinde pozitif cikmisti hayirlisi olsun dra giteyi ihmal etmeyin bizede yazinn belirtiler neler onlarida yazin

Yok 3 gunum var daha
Merhabalar öncelikle Allah kalbine göre versin canım benim adetime 2 gün kala senin testin gibi çıktı hatta ışığa tutup hafifde olsa görebiliyordum yumurtlamadan 10 gün geçmişti kan tahlili yaptırdım 40 çıktı Dr hamilesin dedi yarın tekrar değerlerime bakacak inşallah seninde olumlu sonuçlanır

Kizlar bakin kese hemen gorunmez anca 5 yada 4haftalik sakin caninizi sikmayin kese gozukse bile kalp atisi ve bebek gozukmez onun icinde bi 6haftalik olmasi gerek hatta daha fazla benim dollenmeden 3gun sonra goguslerim acimaya baslamisti ordan supe etmistim adete bir ay vardi goguslerim ciyordu git gide dahada acimaya baslayinca ümitsiz test yapmistim hatta soylenerek eczaneye gitmistim o derece ümitsizdim cunki belkide 50tane test yapmistim 5ay olmayinca malum :)
Sonra bi baktim pozitif sonra emzik alip hediye kutusuna koydum esime verdim bune dedi sok oldu oda beklemiyordu umidi kesince oluyor kizlar ben cok takmistim kafaya ondan olmamisti muhtemelen hadi bklm yarin hayirli hbrlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…