- Emoji Skoru
- 125
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi leylaleyla93
-
Yaptigin testin fotosunu atsana ca
Ata bildim canim sonunda
Hamile olma ihtimalin var gibi geldi bana canim yarin yada pzt sabah ilk idrarla yaparsan daha net cikar ilk yaptigin zaman cizgi belirsiz olup zamanla koyulasmis olabilir benimde oyle olmustu aksam yaptim belli belirsizdi sabaha koyulasti ve hamileymisim
5 10 dakka sonra cikiyo zaten bakali. belkide kan vermeye giderim. insallah bende hamileyimdirHamile olma ihtimalin var gibi geldi bana canim yarin yada pzt sabah ilk idrarla yaparsan daha net cikar ilk yaptigin zaman cizgi belirsiz olup zamanla koyulasmis olabilir benimde oyle olmustu aksam yaptim belli belirsizdi sabaha koyulasti ve hamileymisim
Ya benimde adetden 2 gün önce yaptım o anda birsey çıkmadı çekmeceye attım saatler sonra bir baktım silik çizgi vsr adetim geçti 2 gün sonra yaptım silik çıktı şükür bugün 10 haftaya giriyoruz . Geç döllenme olmuş bendeEvet cok tesekkurler. cok sabirsizim kasiklarimda batmalar var. midem bulandi bu sabah. bide her yerim agriyo. sanki biri beni dovmus gibiyim. bakalim
Insallah bendede oyledir.Ya benimde adetden 2 gün önce yaptım o anda birsey çıkmadı çekmeceye attım saatler sonra bir baktım silik çizgi vsr adetim geçti 2 gün sonra yaptım silik çıktı şükür bugün 10 haftaya giriyoruz . Geç döllenme olmuş bende
Selam canim bende 10 gun kala lekelenme olmusdu. adetime simdi 4 gun var test yapdim silik cikdi. benimde kasiklarimda agri var yarin kan vermeye gidicem bakalim bende nolucaq. bi test yap sende bakalim
Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?
Olmazsa yarin yapayim bende inanilmaz ümitlendim lekelenmem kac gun surdu canimSelam canim bende 10 gun kala lekelenme olmusdu. adetime simdi 4 gun var test yapdim silik cikdi. benimde kasiklarimda agri var yarin kan vermeye gidicem bakalim bende nolucaq. bi test yap sende bakalimEki Görüntüle 1920702 Eki Görüntüle 1920702
Bi gun oldu sadece bi defa basqa yokOlmazsa yarin yapayim bende inanilmaz ümitlendim lekelenmem kac gun surdu canim
Evet silik cizgi var gordum bende senin testinde.Benim testimde ikinci cizgiyi goruyomusun
Testin varsa hadi yap bakalim. heyecan yapma. ben yarin gidicem kan vermeye bakalim. offf ikimizede insallah hayirli olur canimAyy benimde oyle yani koyu kahve degil acik kahve leke seklinde bak cok heyecam yaptim simdi
Hadi insallah hayirli haberini alirim bekliyorumAlip yapcam simdi yazarim burdan hadi Inss
Canim noldu yapdinmi testAlip yapcam simdi yazarim burdan hadi Inss
Canim simdi yaptim maalesef silik cizgi bile yokCanim noldu yapdinmi test
5.10 dakka bekle bakla. bende birinci hamileliyimde. adetimnen 6 gun gecdi sonra cikdi. belki gec dollenme olmusdur. adetinj bekle hayirlisiCanim simdi yaptim maalesef silik cizgi bile yok
Yaa hayaleti goruyorum suann allahimmmmmmmm5.10 dakka bekle bakla. bende birinci hamileliyimde. adetimnen 6 gun gecdi sonra cikdi. belki gec dollenme olmusdur. adetinj bekle hayirlisi