Hamilemiyim

Insallah olumlu olur

Sen

Seninki yine duruyo benimki uçup gitmisti bence hamilesin canini sikma.
Canim oncelikle soylediklerin icimi rahatlatti.silik cozgi var ama acabami diyorum.yarın testi tekrarliycam.ins persembede kan testi yapmayi planlıyorum allahim izniyle.3aydir bebek istiyoruz daha onceki suphelerimde test bombostu bunda golge cikmasi beni sevindirdi.rabbim ins nasip etmiştir bu ay.dualarınızı eksik etmeyin.allah bebegini saglikla kucagina aldirsin.

Kizlar ben bu gun gidemedim kan vermeye. kizim ateslendi. buyuk ihtimalle yarinda gidemiyicem kaldi obur gune. adetime bir gun kala vericem qaliba. bakalim kizim iylessinde bi. testimde bu fikirlerinizi alayim

Amin canim sagol testleri tekrarlayin.

merhaba hanımlar,
28 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım ve akşam 2 adet test yaptım ve iki testte de 2. çizgi silik çıktı, ertesi gün 29 kasımda sabah kan verdim ve beta hcg 5,69 çıktı ama aynı gün akşama doğru adet oldum. normalde 4-5 gün süren adetim ( 29 unda başlayıp 3 aralıkta bitti) fakat 6. gün ve 7. gün az bir kahve leke olarak geliyor. gidip tekrar kan testi yaptırma durumum yok. adet olmama rağmen ihtimal var mı sizce, gebelik testi evde tekrarlasam mı çok kararsızım

Merhaba kızlar bende yeni üyeyim kasıklarımda batma var bazen sağ ayagım agrıyor göğüslerimde hassasiyet ve şişlik var bugün adet günüm ama daha olmadım sizce hamilemiyim?

Doktorunuz hamilesiniz demedimi degeriniz icin?

Deger 4.hafta 5 ile 425 arasi olmali.durumunuzu nasil degerlendirdi doktorunuz acaba hamile degilsinizmi dedi

Deger 4.hafta 5 ile 425 arasi olmali.durumunuzu nasil degerlendirdi doktorunuz acaba hamile degilsinizmi dedi
durum şüpheli dedi 2 gün sonra tekrar test yaptırın değer 2 katına çıkmalı dedi, ama o akşam adet olunca test yaptırmaktan vazgeçtim

Canim bence kimyasal gecirmis olablrsn

Ben cumartesi günü test yaptım biliyordum çok erken olduğunu ama napim dayanamadım 5 dakka sonra çöpe attım içime şüphe düştü yine yoktur belki de ama hiç aklıma gelmezdi çizginin sonradan gelebileceği bugünle birlikte adetim 6 gün geçti

Slm kizlar ben bugun test yaltim evde..negatif..adetimi 5 gun var..kahverengi akinti gelmeye devam ediyor anlamadim..

Ben azerbaycanda kaldigim icin sizde nasil deyerler bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…