- 30 Kasım 2016
- 221
- 125
- 18
- 32
- Konu Sahibi leylaleyla93
-
Insallah olumlu olurMerhabalar öncelikle Allah kalbine göre versin canım benim adetime 2 gün kala senin testin gibi çıktı hatta ışığa tutup hafifde olsa görebiliyordum yumurtlamadan 10 gün geçmişti kan tahlili yaptırdım 40 çıktı Dr hamilesin dedi yarın tekrar değerlerime bakacak inşallah seninde olumlu sonuçlanır
Canim oncelikle soylediklerin icimi rahatlatti.silik cozgi var ama acabami diyorum.yarın testi tekrarliycam.ins persembede kan testi yapmayi planlıyorum allahim izniyle.3aydir bebek istiyoruz daha onceki suphelerimde test bombostu bunda golge cikmasi beni sevindirdi.rabbim ins nasip etmiştir bu ay.dualarınızı eksik etmeyin.allah bebegini saglikla kucagina aldirsin.Sen
Seninki yine duruyo benimki uçup gitmisti bence hamilesin canini sikma.
Amin canim sagol testleri tekrarlayin.Canim oncelikle soylediklerin icimi rahatlatti.silik cozgi var ama acabami diyorum.yarın testi tekrarliycam.ins persembede kan testi yapmayi planlıyorum allahim izniyle.3aydir bebek istiyoruz daha onceki suphelerimde test bombostu bunda golge cikmasi beni sevindirdi.rabbim ins nasip etmiştir bu ay.dualarınızı eksik etmeyin.allah bebegini saglikla kucagina aldirsin.
Doktorunuz hamilesiniz demedimi degeriniz icin?merhaba hanımlar,
28 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım ve akşam 2 adet test yaptım ve iki testte de 2. çizgi silik çıktı, ertesi gün 29 kasımda sabah kan verdim ve beta hcg 5,69 çıktı ama aynı gün akşama doğru adet oldum. normalde 4-5 gün süren adetim ( 29 unda başlayıp 3 aralıkta bitti) fakat 6. gün ve 7. gün az bir kahve leke olarak geliyor. gidip tekrar kan testi yaptırma durumum yok. adet olmama rağmen ihtimal var mı sizce, gebelik testi evde tekrarlasam mı çok kararsızım
Deger 4.hafta 5 ile 425 arasi olmali.durumunuzu nasil degerlendirdi doktorunuz acaba hamile degilsinizmi dedimerhaba hanımlar,
28 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadım ve akşam 2 adet test yaptım ve iki testte de 2. çizgi silik çıktı, ertesi gün 29 kasımda sabah kan verdim ve beta hcg 5,69 çıktı ama aynı gün akşama doğru adet oldum. normalde 4-5 gün süren adetim ( 29 unda başlayıp 3 aralıkta bitti) fakat 6. gün ve 7. gün az bir kahve leke olarak geliyor. gidip tekrar kan testi yaptırma durumum yok. adet olmama rağmen ihtimal var mı sizce, gebelik testi evde tekrarlasam mı çok kararsızım
Adetine az bi sure kala idrar testi yap ya da kanda cikar varsa canimMerhaba kızlar bende yeni üyeyim kasıklarımda batma var bazen sağ ayagım agrıyor göğüslerimde hassasiyet ve şişlik var bugün adet günüm ama daha olmadım sizce hamilemiyim?
durum şüpheli dedi 2 gün sonra tekrar test yaptırın değer 2 katına çıkmalı dedi, ama o akşam adet olunca test yaptırmaktan vazgeçtimDeger 4.hafta 5 ile 425 arasi olmali.durumunuzu nasil degerlendirdi doktorunuz acaba hamile degilsinizmi dedi
Bence siz bir daha kan testi yaptirin neler oluyo emin olmus olursunuzdurum şüpheli dedi 2 gün sonra tekrar test yaptırın değer 2 katına çıkmalı dedi, ama o akşam adet olunca test yaptırmaktan vazgeçtim
merhaba hanımlar,
Ben cumartesi günü test yaptım biliyordum çok erken olduğunu ama napim dayanamadım 5 dakka sonra çöpe attım içime şüphe düştü yine yoktur belki de ama hiç aklıma gelmezdi çizginin sonradan gelebileceği bugünle birlikte adetim 6 gün geçtiCanim bende adetime 1 hafta kala test yapmistim negatif cikti diye çöpe attim 15 dk sonra cope baska bisey atarken bi baktim silik cizgi oluşmuş acile gittim kan verdim ve o zaman ogrendim hamile olduğumu ama sonuç hüsran o bebegımide kaybettim
Test yap canimMerhaba kızlar bende yeni üyeyim kasıklarımda batma var bazen sağ ayagım agrıyor göğüslerimde hassasiyet ve şişlik var bugün adet günüm ama daha olmadım sizce hamilemiyim?
Ben azerbaycanda kaldigim icin sizde nasil deyerler bilmiyommerhaba hanımlar,
Canimmmmm. buna bak simdi yapdim. 2 dakika kecdi cikdi. acaba varmifir. yaaaaaaBence siz bir daha kan testi yaptirin neler oluyo emin olmus olursunuz
Var var surekli yapiyosun bak koyulaşmiş canim.Canimmmmm. buna bak simdi yapdim. 2 dakika kecdi cikdi. acaba varmifir. yaaaaaaEki Görüntüle 1921281
Ay insallahVar var surekli yapiyosun bak koyulaşmiş canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?