- 30 Kasım 2016
- 221
- 125
- 18
- 32
- Konu Sahibi leylaleyla93
-
Yaaaa. seni umudlandirmak istemem ama bence var. adet gunu yaparsa ve ya sabah falan tundlesirse var. ay insallahCanimm cok cok silik ciktiiiii
Yok bende gordum.hadi bakalimYaa hayaleti goruyorum suann allahimmmmmmmm
InsallahFotoda net cikmio ama ben goruyorum esimde gorduuuu ya insss
bencede var. masallah tebriklerKizlar size birsey soracagim emin olamiyormda adetim 2gun gecikdi daha bir belirti tam olarak yok ama test yaptim kendim ama emin degilim sizce pozitifmi?
Ay hadi insallah. yarin sende git kan vermeye. birincimi olucak insallah cocuk...Fotoda net cikmio ama ben goruyorum esimde gorduuuu ya insss
Amin insallah. iyi olucak. sende bana dua et yarin icinIki gun sonra tekrar yapcam dualarini eksik etmee
Ayy inş cnm allah isteyene versin saolbencede var. masallah tebrikler
AminnnnAyy inş cnm allah isteyene versin saol
Belkide canim. yerlesme lekesi denilen bisey var. belkide onnandirSlm kizlar....benim adetime 8 gun var iki gun once bende cok kahverengi leke gordum..dunde biraz gordum..devami gelmedi..hamile olmam ihtimali varmi..
Tsler canim..insallah oyledir..yarin idrar testi yapsam cikarmi..yoksa adet gununumu bekliyeyim.Belkide canim. yerlesme lekesi denilen bisey var. belkide onnandir
Benim kizimdayda oyleydi. benimkinde gordunmu. kizim simdi 4 yasinda. adetimnen 6 gun sonra cikmisdi. oda silik. hicde artmadi.Kizlar testinizi gordum..bencede hamilesiniz.tebrikler..bende ilk hamileligimde testim cok silikti...cok sukur kizim suan 3 yasinda.
Benim bi arkadasimda 7 gun kala cikmisdi. o dollenmeye bakiyo. erken olduysa cikar. olmadiysa 2.3 kalmis cikarTsler canim..insallah oyledir..yarin idrar testi yapsam cikarmi..yoksa adet gununumu bekliyeyim.
Evet canim seninkinide gordum..ben adetime 5 gun vardi yaptim..cok silikti...allah kizini bagislasin..insalllah hamilesin..yarin bize mujdeyi verirsin.Benim kizimdayda oyleydi. benimkinde gordunmu. kizim simdi 4 yasinda. adetimnen 6 gun sonra cikmisdi. oda silik. hicde artmadi.
Tamam canim..tskler.ben yine iki gun bekliyeyim.Benim bi arkadasimda 7 gun kala cikmisdi. o dollenmeye bakiyo. erken olduysa cikar. olmadiysa 2.3 kalmis cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?