yok yaa milletle dalga gectiiii resmennnn nie sonra yorum yok nie cewaq verilmiyorrr kaccc kişi test alll dediii tmm eee sonuççççEe sonuç
Kizlar sarjim cok az yaptim silik cikti suan hastanedeyim kan verdimOlumsuzsa da yaz kardeşim, burda bu kadar insanı merakta bırakıyorsun, yardımcı olun diyorsun
Hayirli olsun kac çıktı bhcgKizlar hamileyimmmmm
Hayırlı olsun bak yapmıyordun bide test gözün aydın.Kizlar hamileyimmmmm
Hayırlı olsun canım kaç çıktı bthcgKizlar hamileyimmmmm
Allah tamamına erdirsin inşaAllah59.1 canim
Ayy çok mutlu oldum allah sag salim kucağına almayi nasippp etsinnnKizlar hamileyimmmmm
Tsekkur ederim canim aminnn insallaaaahh ama moralimi bozdu bazi tanidiklar cok dusukmus degerimAyy çok mutlu oldum allah sag salim kucağına almayi nasippp etsinnn
Darısı bizim başımıza inşallah59.1 canim
Sen hiç birşey kafana takma kimsenin söylediğine aldirma doktoruna randevu al iyi düşun iyi ollsun dua et bol bolTsekkur ederim canim aminnn insallaaaahh ama moralimi bozdu bazi tanidiklar cok dusukmus degerim
Usenmedim bastan sona okudum mesajlari cok heyecanliydi valla sabriniza da ayrica hayran kaldim :) hayirlisi olsun :) baslangic degerinden ziyade 2ye katlanma durumu onemli aslinda. İyi dusunun iyi olsun. Her yoruma da kulak asmayin derimTsekkur ederim canim aminnn insallaaaahh ama moralimi bozdu bazi tanidiklar cok dusukmus degerim
Cok sevndm darisi bizim basmza ins cnm ya :) belrtin birsyler varmydiKizlar hamileyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?