korkuyla heycnla testin gelmesni bekliyrmÇatladım sabahtan beri hala test yapmamissiniz konu Sahibesişimdiye 100 kere yapmistim
yumurta adete yakın Zaman'da dölleniyor adet olmuyorsun adetten 1 hafta 10 gün sonra hamile olduğunu öğrenirsen bu geç döllenmedirGec dollenme ney canm
Bende 22 yasindayim yaşıt sayiliriz kizlar inşallah allah hepimize nasip ederCanm hemen hemen ayni yastyz sonnda yastm bldm dyrdum tek erken evlenn benmym dye :) cnm bende ruya gordum adet oldugmu bebek gordum idrr testi poztf gordum ama hic ckmadı bazlatn ckyr kader ksmet iste:)
Cok sagol cnm bnmyumurta adete yakın Zaman'da dölleniyor adet olmuyorsun adetten 1 hafta 10 gün sonra hamile olduğunu öğrenirsen bu geç döllenmedir
Valla bende çok merak ediyorumm gelsin artikkkkkkkorkuyla heycnla testin gelmesni bekliyrm
Cok sagol cnm guzel dileklerin icin senin belirtilern neydiAlIpInar cnm inşallah hamilesindir ben 4 sene bekledim denemediğim şey kalmamıştı Rabbim kısmet etti çok şükür şimdi kavuşmaya sayılı günler kaldı inşallah .canım ben adet gününe 2 gün varken yaptim çıkmıştı bende geç döllenme olmuş düşün senin varsa inşallah çıkar güzel haberlerini bekliyorum insallah
İns cnm olur hepimizn ya:))Bende 22 yasindayim yaşıt sayiliriz kizlar inşallah allah hepimize nasip eder
Ay Allah saglikli sihhetli kucagina almayi nasip etsn cnm senin belirtileein neler insallaaahhBenim dun adetimin gecikmesinin5.gunuydu. Sabah idrariyla yaptim cok net cift cizgi cikti. Aksam kan verdim hcg degerim 2418 ti:)insAllah sende hamilesindir canim:)
Doktora gittin miBenim dun adetimin gecikmesinin5.gunuydu. Sabah idrariyla yaptim cok net cift cizgi cikti. Aksam kan verdim hcg degerim 2418 ti:)insAllah sende hamilesindir canim:)
Canım 4 yıl sonra normal yoldan mı hamiş kaldın? Sorun neydi neden kalamıyodun?AlIpInar cnm inşallah hamilesindir ben 4 sene bekledim denemediğim şey kalmamıştı Rabbim kısmet etti çok şükür şimdi kavuşmaya sayılı günler kaldı inşallah .canım ben adet gününe 2 gün varken yaptim çıkmıştı bende geç döllenme olmuş düşün senin varsa inşallah çıkar güzel haberlerini bekliyorum insallah
Bide sat ne zamandıDoktora gittin mi
Bende 15 gundur falan gogus agrisi vardi dokunamiyodum bile canimAy Allah saglikli sihhetli kucagina almayi nasip etsn cnm senin belirtileein neler insallaaahh
Doktora yarin gidecem insAllha. Sat 23 subattiBide sat ne zamandı
Bnde oleeBende 15 gundur falan gogus agrisi vardi dokunamiyodum bile canim
Bizde adetim bittikten 2 gün sonra iliskiye girdik bugun 3 günü. Ama adet gecikmem olduğu için yumurTlama donemlerimi hesaplayamiyorum bi umut belki olur diyorum insallahİns cnm olur hepimizn ya:))
Aynı zaman sat benimde pazartesi günü 1322.47 çıktı bende salı günü gidecem doktoraDoktora yarin gidecem insAllha. Sat 23 subatti
Damarlar falan cok belirginlesmisti. InsAllah sende hamilesindir:)Bnde olee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?