Hamilemiyim

S

Cok sagol cnm guzel dileklerin icin senin belirtilern neydi
Benim belirtilerim hiç yoktu içime doğru yaptım testi çıktı kan verdim 82 çıktı 3 haftalık dediler oturmam kalkmam değişmişti o günleri hatırladım şimdi inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim. Bende yarin gidecem ama erkenmi olur acaba ya. Haftaicini bekleyip mi gitsem kese falan gorunur belki.yarin biraz erken olabilir
Bende hafta içini o yüzden bekliyorum istersen bekle ama bekleyemem dersen git yarın

Bizde adetim bittikten 2 gün sonra iliskiye girdik bugun 3 günü. Ama adet gecikmem olduğu için yumurTlama donemlerimi hesaplayamiyorum bi umut belki olur diyorum insallah
Cnm ackcsıbenimde adetim duzensiz yani adetten snra benimde akntm oldu yumrtlama oldgnda sari aknti oluyr ya bende senn gibi adetten snra oldum hep adet takviminde olan yumrtlama gununu kacrdm maalesef bilmyrm tuttumu tutmadmi canm senn adetn gectmi?

Erkzin ya düzensiz ya geç kalmış benimkinde acayip bay çok farklı Allah alla niye acaba ben böyle oluyorum valla artık kötü bay dir diye çok korkuyorum

Yok canim daha adetime baya var yani daha dogrusu 26sinda adetim bitti biz 28inde iliskiye girdik

Yok canim daha adetime baya var yani daha dogrusu 26sinda adetim bitti biz 28inde iliskiye girdik
Canm sen o zmn degrrlendr akntnn cok oldgu zamanlrdada ol cnm adet takvimi indr cnm ona gore o zamanlar ol ben ple yapyrm bos brakmamaya bak cnm smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…