Benim belirtilerim hiç yoktu içime doğru yaptım testi çıktı kan verdim 82 çıktı 3 haftalık dediler oturmam kalkmam değişmiştiS
Cok sagol cnm guzel dileklerin icin senin belirtilern neydi
Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim. Bende yarin gidecem ama erkenmi olur acaba ya. Haftaicini bekleyip mi gitsem kese falan gorunur belki.yarin biraz erken olabilirAynı zaman sat benimde pazartesi günü 1322.47 çıktı bende salı günü gidecem doktora
İki kez yaptım doktora gittim arılarının neden olduğunu bulamıyorlar regl bu ay 2 gün geldi 3 gün kahve rengi ile lekeledi bilmiyorum artık ne oluyor benleY
Yap snde bi test
Amin inşallahBenim belirtilerim hiç yoktu içime doğru yaptım testi çıktı kan verdim 82 çıktı 3 haftalık dediler oturmam kalkmam değişmiştio günleri hatırladım şimdi inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Bende hafta içini o yüzden bekliyorum istersen bekle ama bekleyemem dersen git yarınAllah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim. Bende yarin gidecem ama erkenmi olur acaba ya. Haftaicini bekleyip mi gitsem kese falan gorunur belki.yarin biraz erken olabilir
Aĺlah Allah dedigim gbi sutu yap cnm snİki kez yaptım doktora gittim arılarının neden olduğunu bulamıyorlar regl bu ay 2 gün geldi 3 gün kahve rengi ile lekeledi bilmiyorum artık ne oluyor benle
Cnm ackcsıbenimde adetim duzensiz yani adetten snra benimde akntm oldu yumrtlama oldgnda sari aknti oluyr ya bende senn gibi adetten snra oldum hep adet takviminde olan yumrtlama gununu kacrdm maalesef bilmyrm tuttumu tutmadmi canm senn adetn gectmi?Bizde adetim bittikten 2 gün sonra iliskiye girdik bugun 3 günü. Ama adet gecikmem olduğu için yumurTlama donemlerimi hesaplayamiyorum bi umut belki olur diyorum insallah
Öyle yapicam bu akşamdanAĺlah Allah dedigim gbi sutu yap cnm sn
Kotu dusunme canimErkzin ya düzensiz ya geç kalmış benimkinde acayip bay çok farklı Allah alla niye acaba ben böyle oluyorum valla artık kötü bay dir diye çok korkuyorum
Gecmesini bkle cnmBenimde adetine iki gün kaldı dün test yaptım çıkmadı
Yok canim daha adetime baya var yani daha dogrusu 26sinda adetim bitti biz 28inde iliskiye girdikCnm ackcsıbenimde adetim duzensiz yani adetten snra benimde akntm oldu yumrtlama oldgnda sari aknti oluyr ya bende senn gibi adetten snra oldum hep adet takviminde olan yumrtlama gununu kacrdm maalesef bilmyrm tuttumu tutmadmi canm senn adetn gectmi?
Canm sen o zmn degrrlendr akntnn cok oldgu zamanlrdada ol cnm adet takvimi indr cnm ona gore o zamanlar ol ben ple yapyrm bos brakmamaya bak cnm smdiYok canim daha adetime baya var yani daha dogrusu 26sinda adetim bitti biz 28inde iliskiye girdik
Aynen hadi hayirlisi insallahCanm sen o zmn degrrlendr akntnn cok oldgu zamanlrdada ol cnm adet takvimi indr cnm ona gore o zamanlar ol ben ple yapyrm bos brakmamaya bak cnm smdi
Yapmadın mı daha ? TestKotu dusunme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?