Hamilemiyim

kızlar gebelik testi yaptım adetime iki gün var sonuç negatif kesin midir bu sonuç şimdi
İdrar testi dimi? İdrarsa kesin sonuc degildir, adetiniz gectiginde ya da adet gunu yapin hatta ilk idrarinizla yapmaniz onemli cunku hcg bi hormon oldugundan sivi aliminiz sonucu direkt etkiliyor

Evet canım belirtilerim vardı o yüzden yaptım negatif çıktı 3 tane hastaneye gittim hiçbiri acilde kan testi yapmıyormuş

Evet canım belirtilerim vardı o yüzden yaptım negatif çıktı 3 tane hastaneye gittim hiçbiri acilde kan testi yapmıyormuş
En guzel belirti aslinda adet gecikmesi oluyor ama bizler birazcik merakli olabiliyoruz :) devlet hast.de direkt gebelik testi istiyorum dedimde yaptiramayan arkadaslar duymustum ben de

kızlar gebelik testi yaptım adetime iki gün var sonuç negatif kesin midir bu sonuç şimdi
Yok daha erken
Ancak belirtiler adet belirtilerine benzedigi icin yanlis yorumlama ihtimalin var
Belirtilrr yaniltici olabiliyor
Adetin gecerse yine test yap

Kan testim 38.78 çıktı ve daha adet olmama 3 gün var. Fakat yinede endişeliyim değerim düşük gibi geldi. Normalde 28 günde bir adet olurum fakat 3 aydır 34 35 günde bir oluyodum. Son adet tarihim 4 mart. Bu sonuç düne ait.

Usenmedim bastan sona okudum mesajlari cok heyecanliydi valla sabriniza da ayrica hayran kaldim :) hayirlisi olsun :) baslangic degerinden ziyade 2ye katlanma durumu onemli aslinda. İyi dusunun iyi olsun. Her yoruma da kulak asmayin derim
Tsekkr ederm

Amin canım inşallah hamilesin senin duan kabul olur bana dua et canım inşallah bende tez günde güzel aber alırım
Insallah canim benim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallaaah suan kasik agrim var baska sikayetim yok dedgm gbi sutu yap cnm sn yarin gorusmek uzere canim iyi geceler

Insallah canim benim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallaaah suan kasik agrim var baska sikayetim yok dedgm gbi sutu yap cnm sn yarin gorusmek uzere canim iyi geceler
Sağol cnm iyi geceler inşallah iyin gebelik gecirirsin

Evet canim yazmistm goguslerimde asiri hassasiyet birde regl 4 gun gecmisti bacaklarda sizi her yemek sonrasi bas agrisi ama bnm baslica belirtim goguslrimdi
Anldm cnm bndn sonra dikkat edersn degerlere ins saglkli gelsr bebisin

Hanmlar günaydın. Düştüm yola doktoruma gidiyorum :) soğan suyu falan yapmıştım bu ay. Dün akşam lekelendim kahverengi. Yerleşmedir diyr düştm yola :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…