İdrar testi dimi? İdrarsa kesin sonuc degildir, adetiniz gectiginde ya da adet gunu yapin hatta ilk idrarinizla yapmaniz onemli cunku hcg bi hormon oldugundan sivi aliminiz sonucu direkt etkiliyorkızlar gebelik testi yaptım adetime iki gün var sonuç negatifkesin midir bu sonuç şimdi
En guzel belirti aslinda adet gecikmesi oluyor ama bizler birazcik merakli olabiliyoruz :) devlet hast.de direkt gebelik testi istiyorum dedimde yaptiramayan arkadaslar duymustum ben deEvet canım belirtilerim vardı o yüzden yaptım negatif çıktı3 tane hastaneye gittim hiçbiri acilde kan testi yapmıyormuş
Yaptın mı canım ne zamandı batEvet canım belirtilerim vardı o yüzden yaptım negatif çıktı3 tane hastaneye gittim hiçbiri acilde kan testi yapmıyormuş
Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin :)Kizlar hamileyimmmmm
Yok daha erkenkızlar gebelik testi yaptım adetime iki gün var sonuç negatifkesin midir bu sonuç şimdi
4/7 gün sonra yap kesin sonuç ozaman çıkarHayırlı olsun canım benim Allah sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin :)
Tsekkr edermUsenmedim bastan sona okudum mesajlari cok heyecanliydi valla sabriniza da ayrica hayran kaldim :) hayirlisi olsun :) baslangic degerinden ziyade 2ye katlanma durumu onemli aslinda. İyi dusunun iyi olsun. Her yoruma da kulak asmayin derim
Cok teskkr ederm cnm darisi basina insallahhHayırlı olsun canım benim Allah sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin :)
Evet canim yazmistm goguslerimde asiri hassasiyet birde regl 4 gun gecmisti bacaklarda sizi her yemek sonrasi bas agrisi ama bnm baslica belirtim goguslrimdiCok sevndm darisi bizim basmza ins cnm ya :) belrtin birsyler varmydi
Amin canım inşallah hamilesin senin duan kabul olur bana dua et canım inşallah bende tez günde güzel aber alırımC
Cok teskkr ederm cnm darisi basina insallahh
Insallah canim benim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallaaah suan kasik agrim var baska sikayetim yok dedgm gbi sutu yap cnm sn yarin gorusmek uzere canim iyi gecelerAmin canım inşallah hamilesin senin duan kabul olur bana dua et canım inşallah bende tez günde güzel aber alırım
Sağol cnm iyi geceler inşallah iyin gebelik gecirirsinInsallah canim benim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallaaah suan kasik agrim var baska sikayetim yok dedgm gbi sutu yap cnm sn yarin gorusmek uzere canim iyi geceler
2 nisan canımYaptın mı canım ne zamandı bat
Anldm cnm bndn sonra dikkat edersn degerlere ins saglkli gelsr bebisinEvet canim yazmistm goguslerimde asiri hassasiyet birde regl 4 gun gecmisti bacaklarda sizi her yemek sonrasi bas agrisi ama bnm baslica belirtim goguslrimdi
Insalllah canimmSağol cnm iyi geceler inşallah iyin gebelik gecirirsin
Insallah gebesndir canimmHanmlar günaydın. Düştüm yola doktoruma gidiyorum :) soğan suyu falan yapmıştım bu ay. Dün akşam lekelendim kahverengi. Yerleşmedir diyr düştm yola :)
Ay Can'ım çok sevindim rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsinKizlar hamileyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?