- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
8 ay olcak cnm benim ya hep takmaktan olmuyor iste 8 gunum kaldi ama olmama ne gigsum agryr nede baska bsy ilk defa bu ay erkendn gogus agrm olmadi ama sanmyrm olcgmi yunrtlams gnunu kacrdm bu ay olmazsa dger ay artk ksmet :)) sen ne zmndrdn beri istysn cnmSen ne zamndr istyrsn canm
Amin cümlemizin bende namaz kılınca iyinleniyorum :)Namaza başladıktan sonra herşey yoluna. Giriyor insanlar herşeye vakit buluyor ama bi 5 vakit namaza vakit bulamıyor halbuki namazı kılsalar herşey yoluna girecek namazın daim olsun rabbim namazlarımı dualarımızı kabul etsin
Bnde 9 aydir istyrm canim8 ay olcak cnm benim ya hep takmaktan olmuyor iste 8 gunum kaldi ama olmama ne gigsum agryr nede baska bsy ilk defa bu ay erkendn gogus agrm olmadi ama sanmyrm olcgmi yunrtlams gnunu kacrdm bu ay olmazsa dger ay artk ksmet :)) sen ne zmndrdn beri istysn cnm
Bi sorun yokbende 2 senedir istiyorum. başka zaman aniden hamile kalanlara "oha nasıl oldu ya " deriz habersiz yakalananlar pek bir üzgün pek bir dertli olur. rahatlıktan genişlikte bile yapamadık bi türlü
Bende iki sene dir istiyorum siz doktora göründunüz mu eşinle :)bende 2 senedir istiyorum. başka zaman aniden hamile kalanlara "oha nasıl oldu ya " deriz habersiz yakalananlar pek bir üzgün pek bir dertli olur. rahatlıktan genişlikte bile yapamadık bi türlü
Insallah canim ya az kaldi bakalim gelsnAy inşallah hamilesindir bende çok merak ettim sonucu
Hayr canim bana bi tek ultrasonla bakti hc bsey yok bekle demsti bu ay olmazsa gidicez ama insallah gerek kalmazBende iki sene dir istiyorum siz doktora göründunüz mu eşinle :)
Umarim hamile kalirsin canimmm Allah hepimize nasip etsnBi sorun yok
İnşallah bende öyle eşim 2 kez termin aldı ama gitmedi korktu birşey çıkar diyeHayr canim bana bi tek ultrasonla bakti hc bsey yok bekle demsti bu ay olmazsa gidicez ama insallah gerek kalmaz
Kac yasndaydn cnm snİnşallah bende öyle eşim 2 kez termin aldı ama gitmedi korktu birşey çıkar diye
19Kac yasndaydn cnm sn
Bnde 19 gorunse keske bi
Keşke ama korkuyo o da aklı bişey çıksa yıkılırBnde 19 gorunse keske bi
Haklisn canim ama en azindan Allah korusun bsey varsa erknden tedavisini olurKeşke ama korkuyo o da aklı bişey çıksa yıkılır
göründük. sözde öyle imkansız değil ama hep bir şeylere takıldık.Bende iki sene dir istiyorum siz doktora göründunüz mu eşinle :)
yok canım ben kendim için diyorum. sözde bizimde çook büyük bir sorunumuz yok sözde.Bi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?