Hamilemiyim

Insallah canim ben bugun test yapacam fakat cok korkuyrm
korktuğum zamanlar oldu beni hatta o psikolojiye kaptırıp 0 ı görünce nasıl oluyo ya diye nerdeyse x ışınlı gözlükle bakasım geldi 2. çizgiyi aramaktan.ama hiç heyecan yapma olmazsa 3 gün sonra kan testi yaptırırsın

Elimde degil ki umarim var o cift cizgiyi insallah gorurum kzlar lutfen dua edin

Ben bu kadar çok kafaya takmıyordum ama iki kez rüyama oluşum geldi iki kez aynı bebek ve ben o rüyalardan sonra kafaya iyice taktim

Ben bu kadar çok kafaya takmıyordum ama iki kez rüyama oluşum geldi iki kez aynı bebek ve ben o rüyalardan sonra kafaya iyice taktim
Canm hemen hemen ayni yastyz sonnda yastm bldm dyrdum tek erken evlenn benmym dye :) cnm bende ruya gordum adet oldugmu bebek gordum idrr testi poztf gordum ama hic ckmadı bazlatn ckyr kader ksmet iste:)

Kimisi adet günü gelmeden yapıyor ve çıkıyor eğer geç döllenme falan degilse 4 gün erken değil
Acaba bende öyle bay olabilir mı ben hala agriylayim tam rahatladım bugün yok diye yene var kaşıkların ortasında bir ağrı var pişiyor da bazı böyle basım dönüyor bide arada bir mide bulantısı offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…