Hala adet olmadim bu sabah belim ve karnimin altinda agri vardi adetmisim gibi az once lavaboya gittim kahve akinti ve kahve telvesi gibi puturlu oldu kan kokuyodu hafif. Noluyo bana boyleCanım inşallah öyle birşey olmamıştır.ama sen hafta sonunuda gecir hala adet olmamış olursan ihmal etme bi doktora görün her ihtimale karşı
ilk kezmi böyle akıntın oluyor canım.benim adetten önce hep bu tarz akıntım oluyorda.ama sende ilk kezse farklı biseydir belki.bi de ufak bir parça düştü dedin ya aklım onda benimdeHala adet olmadim bu sabah belim ve karnimin altinda agri vardi adetmisim gibi az once lavaboya gittim kahve akinti ve kahve telvesi gibi puturlu oldu kan kokuyodu hafif. Noluyo bana boyle
Canim fasulye kadar pihti olmasi icin senin baya baya 5 haftalik filan hamile olman lazim, sanmiyorum oyle oldugunu ultrasonsa bole gorunurdu oylesi merak etme bozma moraliniBu iki aydir duzensiz sadece. Hala adet olmadim ve bugun lavaboya gittigimde afedersin idrarimla birlikte bi parca geldi kirmizi sanki fasulyeye benziyodu ve kahverengi akintim oldu ama kanamam olmadi dusukmu oldu cok moralim bozuk
Dusuk olsa kanamam olmasi gerekiyodu ama yok. Sadece kahverengi akintim var. Bugunku puturlu kahve akinti ilk defa oluyo normalde adet baslamadan once gelir arkasindan hasta olurum. Ama bu 15inden beri boyle. O sabahki akintidan once normaldi idrarim ondan sonrada normal sadece akinti oluyorilk kezmi böyle akıntın oluyor canım.benim adetten önce hep bu tarz akıntım oluyorda.ama sende ilk kezse farklı biseydir belki.bi de ufak bir parça düştü dedin ya aklım onda benimde
Bunlara bi anlam veremiyorum hamilemiyim degilmiyim kesin bi cewabi yok. Cuma gunku idrar testi negatif cikti. Hamile degilsem adet olmam gerekiyodu. Hamileysemde testte cikardi. Gerci gecikme 9 gunken yaptim ama olsaydi cikardi. Bugun 11inci gun karmakarisigim sevinsemmi uzulaemmi bilemedimCanim fasulye kadar pihti olmasi icin senin baya baya 5 haftalik filan hamile olman lazim, sanmiyorum oyle oldugunu ultrasonsa bole gorunurdu oylesi merak etme bozma moralini
Bunlara bi anlam veremiyorum hamilemiyim degilmiyim kesin bi cewabi yok. Cuma gunku idrar testi negatif cikti. Hamile degilsem adet olmam gerekiyodu. Hamileysemde testte cikardi. Gerci gecikme 9 gunken yaptim ama olsaydi cikardi. Bugun 11inci gun karmakarisigim sevinsemmi uzulaemmi bilemedim
polipi bilmem ama daha once kist ameliyati oldim 13 cm di. Ama boyle olmamisti hic adet oluyodum normaldim. Polip denilen noluyo ?Canim sen kandan gebelik testi yaptir eger hamile degilsen bi muayene ol kist polip vb seyler de ara kanama lekelenme yapabiliyo.
polipi bilmem ama daha once kist ameliyati oldim 13 cm di. Ama boyle olmamisti hic adet oluyodum normaldim. Polip denilen noluyo ?
Cuma gunu randevum var bakalim ne dicek doktorO da kist gibi bsy et ben diye de tabir ediliyo. Benim de bi ara adetlerim 15 gun felan suruyodu ve idrardan sonra surekli kahverengi putur putur su gibi bsy geliyodu doktor polipten suphelendi 3 ay dogum kontrol hapi kullandim duzeldi. Polip felan da yok dedi ama ben o ilac kullandigim siralarda adetliyken nohut kadar bi parca dusurdum alip baktim bildigin etti. O icerdeki polip gibi gorulen her neydiyse kendiliginden dustu gitti. Belki sende de kistten kaynakli bisey olabilir bence bi kontrole git hamile degilse d.kontrol hapi hem adetine hem de lekelerine care olur bence
sorun neyse insallah bir an önce hallolur canım.benimde kasıklarimda ağrı falan oluyor ama adetimde hic gecikme olmuyor,öyle akıntımda yok.bende acaba bende de varmıdır ki diye kendimden şüphelendimEwet canim maalesef. En buyuk sorun enfeksiyon kurumuyo daha oncede fitil antibiyotik vs. Kullandim bittikten sonra hittim yine enfeksiyon dendi bakalim bu sefer nolcak
Bendede ilk defa gecikti kost warken bile gecikmiyordu. Megerse cok enfeksiyon varmis. Sende git baktir icin rahat etsin. Varsa bile hemen tedaviye baslar doktor. Enfeksiyon fazlalastikca cok cekiyosun. Ben esimle zor bela bi araya geliyorum cok yanma ve agri oluyo. Sendede varsa boyle sikayet git bian once aksatmasorun neyse insallah bir an önce hallolur canım.benimde kasıklarimda ağrı falan oluyor ama adetimde hic gecikme olmuyor,öyle akıntımda yok.bende acaba bende de varmıdır ki diye kendimden şüphelendim
bende agri yanma yok canım.idrarimi yaparkende hic bir ağrı sızı olmuyor.reglime az kaldı bakalım hayırlısı.ondan sonra durama göre bakarımBendede ilk defa gecikti kost warken bile gecikmiyordu. Megerse cok enfeksiyon varmis. Sende git baktir icin rahat etsin. Varsa bile hemen tedaviye baslar doktor. Enfeksiyon fazlalastikca cok cekiyosun. Ben esimle zor bela bi araya geliyorum cok yanma ve agri oluyo. Sendede varsa boyle sikayet git bian once aksatma
baya gecikmis adetin.bence daha fazla beklemeden bi doktora görünün.kan tahlilide yapılır.baska bir sıkıntı varsada biran önce tedavisi olur.15 gün cok beklemişsinizHerkese iyi akşamlar benimde adetim 15 gün gecikti test yaptım bir hafta önce negatifti su gibi akıntım var adet belirtim hiç Yok sizce kist midir yoksa kan tahlili yaptırmalı mıyım
İnşallah bu sefer hayırlı haberler aliriz canim. Hic takilma adet olicammi diye psikolojik gecikmesin akisina birakbende agri yanma yok canım.idrarimi yaparkende hic bir ağrı sızı olmuyor.reglime az kaldı bakalım hayırlısı.ondan sonra durama göre bakarım
Teşekkür ederim hilal hanım ilginize bu hafta gidicembaya gecikmis adetin.bence daha fazla beklemeden bi doktora görünün.kan tahlilide yapılır.baska bir sıkıntı varsada biran önce tedavisi olur.15 gün cok beklemişsiniz
rica ederim.burda hepimiz birbirimize desteğizTeşekkür ederim hilal hanım ilginize bu hafta gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?