Hamilemiyimm ??

Bu ayda olmadı dün aksama kadar adet olmayınca çok sevinmiştim ama geceye doğru geldi.cok moralim bozuldu.bide yaşadığım belirtilerden kendimi şartlandırmışım olmayınca hayal kırıklığıyla ağladım demekki belirtilere bakmamak lazımmış.

Hakkımızda hayırlısı olsun canım üzülme...geçen ayda ben aynı şekilde bütün belirtileri yaşadım adetimde 8 gün geçmişti ama kanamam gelince çok ağlamıştım onun için bu ay asla takıntı yapmamaya çalışıyorum...rabbim yardımcımız olsun

aynen canım bende bu ay biraz akışına bıraktım.kendimi dinlemekten vazgectim.herseyi hamilelige yormuyorum.adamı 2 günde bir ilişkiye resmen zorluyordum.şimdi bıraktım canı istemiyorsa tamam deyip uyuyorum :) :) Allah hic beklemedigimiz anlarda yüzümüzü güldürür insallah

Kizlaaar 15inde adet gunumdu ama hala olmadim 6 gun geciktim. Sutlu kahve weya sari renkte akinti oluyo arada.hamilemiyimdir ? Klitorisimde tatli bi kasinti ve sivilceye benzer kucuk bi kizariklik var onemli biseymidir ?

Kizlaaar 15inde adet gunumdu ama hala olmadim 6 gun geciktim. Sutlu kahve weya sari renkte akinti oluyo arada.hamilemiyimdir ? Klitorisimde tatli bi kasinti ve sivilceye benzer kucuk bi kizariklik var onemli biseymidir ?
canım test yaptır bencede.kafandaki soru isaretini gidermis olursun.insallah bu sefer güzel haberler verirsin

canım test yaptır bencede.kafandaki soru isaretini gidermis olursun.insallah bu sefer güzel haberler verirsin
İnsallah canim ama hic umudumda yok desem yeridir 8 aydir hep umutlandim bu seferde test yaptiktan sonra hasta olucakmisim gibi geliyo

Kizlaaar 9 gun geciktim ve bugun test yaptim veee tabiki her zamanki gibi negatif
Bende bu ay 17 gün geciktim ama 11. günü yaptırdığım kan testi negatif çıkmıştı canım. Bende baya bir ümitlenmiştim 17 gün gecikince ama âdet oldum. Âdetim çok çok az oldu ve normalinden daha az sürdü ama üstüne görme falan da değildir herhalde. Dün bitti âdetim, acaba bir gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum bir umut.

İnşaAllah hamilesindir ama kendini çok verme gecikmene çünkü hayal kırıklığına uğrayabilirsin benim gibi canım. Hayırlısı olsun.

Kizlaaar 9 gun geciktim ve bugun test yaptim veee tabiki her zamanki gibi negatif
canım ya hayırlısı olsun.her ay bu gecikmeler seni umutlandırıyor.bende olsa umutlanırım.stresten mi oluyor ki.yoksa adetlerin düzensizmiydi hep

canım ya hayırlısı olsun.her ay bu gecikmeler seni umutlandırıyor.bende olsa umutlanırım.stresten mi oluyor ki.yoksa adetlerin düzensizmiydi hep
Bu iki aydir duzensiz sadece. Hala adet olmadim ve bugun lavaboya gittigimde afedersin idrarimla birlikte bi parca geldi kirmizi sanki fasulyeye benziyodu ve kahverengi akintim oldu ama kanamam olmadi dusukmu oldu cok moralim bozuk

Canım inşallah öyle birşey olmamıştır.ama sen hafta sonunuda gecir hala adet olmamış olursan ihmal etme bi doktora görün her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…