Hamilemiyimm ??

dene ya deneme dersek de bence deneyeceksin o testi :))

araya cumartesi girmedne yarın sağlık ocağına bir git istersen tatllım

elimde 3 tane test var.biri erken gebelik testi digerleri normal.su akıntının durumuna göre bakayım bi.belki yaparım sonucuda kesin yazarım zaten

dene ya deneme dersek de bence deneyeceksin o testi :))

araya cumartesi girmedne yarın sağlık ocağına bir git istersen tatllım
:) :) aslında çok istikrarlı bir sekilde hep adet günümü beklerim.ama bu ay hic olmayan seyler olunca icerden dürtüyor bişeyler :)

:) :) çok israr ettiniz yapayım o zaman ama simdi işteyim.genelde burdan okuduğum kadarıyla sabah yapmak daha iyi oluyormuş.yarın sabah erken gebelik testini yapayım bari

PortalÖzel Mesajlar>
Yeni Konuşma Başlat: kocam beni ve bebegimi istemiyor

Iyi akşamlar 6 senelik evliyim kocaminda benimde ikinci evliliğimiz kocamin ilk evliliğinden 3 çocuğu var normalde çok iyi biridir ama bana karşı çok ilgisiz 9 haftalık hamileyim hormonların etkisiyle geçen akşam fındık kabuğunu doldurmicak sebeblerden tartıştık şimdi bana sen o çocuğu hak etmiyosun ve aldircaksin bu iste burda bitecek diyor kocami seviyorum ama bebegimdende vazgeçmem bana ayrulicaz git boşanma davasını ver o cocuktanda kurtul istemiyorum senide onuda diyor ne yapmaliyim
Katılımcılar:
En az bir geçerli alıcı belirtiniz.
%s" style="margin: 0px 0px 2px; padding: 3px; font-family: Calibri, 'Trebuchet MS', Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; font-stretch: normal; color: rgb(0, 0, 0); border-width: 1px; border-style: solid; border-color: rgb(192, 192, 192) rgb(233, 233, 233) rgb(233, 233, 233) rgb(192, 192, 192); border-top-left-radius: 4px; border-top-right-radius: 4px; border-bottom-right-radius: 4px; border-bottom-left-radius: 4px; outline: 0px; width: 335px; background-image: url(https://www.kadinlarkulubu.com/forum/styles/default/xenforo/clear.png); background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">

Ara
Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.
A Forum Style
Forum software by XenForo™
Quality Add-Ons by WMTech
Certain add-ons by avforums.com
Add-ons by Brivium

Kızlar benimde adetim 2 gün geçti sabah biraz bulantı vardı hamileysem bulantı için erken değil mi

Kızlar sabah testi yaptım ama beklediğim gibi tertemiz tek başına bir kırmızı cıktı :) evet bi moral bozar gibi oluyor ama iyiyim umudumu kaybetmedim sonucta henüz erken di test icin dimi :)

Kızlar sabah testi yaptım ama beklediğim gibi tertemiz tek başına bir kırmızı cıktı :) evet bi moral bozar gibi oluyor ama iyiyim umudumu kaybetmedim sonucta henüz erken di test icin dimi :)

Oldukca erkendi bazen adet gecikmeden de cift cizgi cikabiliyoken bazen de adet bi kac gun geciktigi halde idrarda gebelik cikmayabiliyo :) hayirlisi olsun

Oldukca erkendi bazen adet gecikmeden de cift cizgi cikabiliyoken bazen de adet bi kac gun geciktigi halde idrarda gebelik cikmayabiliyo :) hayirlisi olsun
aynen canım hayırlısı olsun.artık adeti bekleyeceğim.yapacak bisey yok tek umudum diğer aylarda olmayan ve hergun devam eden kasık ağrılarım.ve göğüslerimde koltuk altıma doğru çok fazla ağrı olması.özellikle sol göğsümm.off diyorum yani o kadar

Kan versen keske bu kadar hissediyosan :)

Kan versen keske bu kadar hissediyosan :)
yaa başka bisey çıkar diyede korkuyorum.benim yaklaşık 10 gündür karın altım yani kasıklarimin olduğu yerde ve bikini bölgemin üstünde şişkinlik var.bu şişkinlik gebelik belirtisimi yoksa başka birseymi bilmiyorum.o yüzden adeti bekliyorum

Böyle sabirli insanlara da hayranım :))) ben adetime 10 gun varken bile yaptigimi bilirim

Böyle sabirli insanlara da hayranım :))) ben adetime 10 gun varken bile yaptigimi bilirim
Bende yapıcam ama fırsat bulamıyorum evimde değilim işlerimiz vardı sadece günüm geçti diye seviniyorum şuan yoksa benimde içim içimi yiyor :)

Canım şuanda hamilemisin yoksa değilmisin ? Senin durumuna benzer bende yaşadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…