- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
canım adetimin sökülemedigini düşünmuyorum.çünkü cok düzenli adet olurum.28 günde bir olur sekmez.evde idrar testi var önce bi onla baksam mı ki.erken gebelik testlerinden almıştım.ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi
elimde 3 tane test var.biri erken gebelik testi digerleri normal.su akıntının durumuna göre bakayım bi.belki yaparım sonucuda kesin yazarım zatenBi dene istersen ama negatif olabilir daha adet gunune varmis cunku erkeb gebelik testi de olsa idrarda gec cikiyo cunku benim adetim 2 3 gun gectigi halde idrardan 2. Cizgi yok denilcek kadar silik cikmisti. Elinde birden fazla test varsa dene ama 1 tane testin varsa bikac gun daha bekle bence sonra yine merak etceksin cunku negatif cikarsa
:) :) aslında çok istikrarlı bir sekilde hep adet günümü beklerim.ama bu ay hic olmayan seyler olunca icerden dürtüyor bişeyler :)dene ya deneme dersek de bence deneyeceksin o testi :))
araya cumartesi girmedne yarın sağlık ocağına bir git istersen tatllım
:) :) aslında çok istikrarlı bir sekilde hep adet günümü beklerim.ama bu ay hic olmayan seyler olunca icerden dürtüyor bişeyler :)
elimde 3 tane test var.biri erken gebelik testi digerleri normal.su akıntının durumuna göre bakayım bi.belki yaparım sonucuda kesin yazarım zaten
:) :) çok israr ettiniz yapayım o zamanama simdi işteyim.genelde burdan okuduğum kadarıyla sabah yapmak daha iyi oluyormuş.yarın sabah erken gebelik testini yapayım bari
Kızlar benimde adetim 2 gün geçti sabah biraz bulantı vardı hamileysem bulantı için erken değil mi
Kızlar sabah testi yaptım ama beklediğim gibi tertemiz tek başına bir kırmızı cıktı :) evet bi moral bozar gibi oluyor ama iyiyim umudumu kaybetmedimsonucta henüz erken di test icin dimi :)
aynen canım hayırlısı olsun.artık adeti bekleyeceğim.yapacak bisey yokOldukca erkendi bazen adet gecikmeden de cift cizgi cikabiliyoken bazen de adet bi kac gun geciktigi halde idrarda gebelik cikmayabiliyo :) hayirlisi olsun
aynen canım hayırlısı olsun.artık adeti bekleyeceğim.yapacak bisey yoktek umudum diğer aylarda olmayan ve hergun devam eden kasık ağrılarım.ve göğüslerimde koltuk altıma doğru çok fazla ağrı olması.özellikle sol göğsümm.off diyorum yani o kadar
yaa başka bisey çıkar diyede korkuyorum.benim yaklaşık 10 gündür karın altım yani kasıklarimin olduğu yerde ve bikini bölgemin üstünde şişkinlik var.bu şişkinlik gebelik belirtisimi yoksa başka birseymi bilmiyorum.o yüzden adeti bekliyorumKan versen keske bu kadar hissediyosan :)
Bende yapıcam ama fırsat bulamıyorum evimde değilim işlerimiz vardı sadece günüm geçti diye seviniyorum şuan yoksa benimde içim içimi yiyor :)Böyle sabirli insanlara da hayranım :))) ben adetime 10 gun varken bile yaptigimi bilirim
Canım şuanda hamilemisin yoksa değilmisin ? Senin durumuna benzer bende yaşadım ?Kizlar merhaba araniza yeni katildim. Ben 6 aylik evliyim ve isimle cook cocuk istiyoruz. Ayin 3unde birlikte olduk ve ayin 4 ve ya 5inde once pembe bi akinti geldi sadece peceteye son iki gundur de kahverengi az az gelen bi akintim var arada sol kasigimda batma oluyo geceleri ates basiyo hemen umutlanmak istemiyorum hayalkirikligina ugramaktan korkuyorum sizce hamilemiyimm ?? Bu arada adet gunum 11 ocak olmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?