olsun sen genede böyle düşünerek olumsuzluğu cekme üstüne.belki bebiş varBen neye umit edersem tam tersi olur canim genetik sanssizlik :)
Sen sansliymissin canim ben bu sabah adet oldum :-(O çizgiler boş cnm ya bende yapmıştım adet gecikmesinin 2 . Gününde tek çizgi çıktı bende değildir dedim ama bi hafta hala olmayınca kanda pozitif çıktı ve bu süre zarfındaysa gergin adet olcak gibi agrılarda oluyordu .
Tam tahmin ettigim gibi adet oldum az onceolsun sen genede böyle düşünerek olumsuzluğu cekme üstüne.belki bebiş var
amannn beeee.ben bile umutlanmıştım.artık birlikte bi dahaki ayı bekleyecez napalimTam tahmin ettigim gibi adet oldum az oncebuda gol degil bee
Bi 6 ay olmamasi normalmis zaten
Bizede haber wer canim bari senin mutlu haberini alalimMerhaba kızlar,
bende de bel agrısı ve kasık agrısı var cok sıddetlı bugun doktora gıdıcem artık cunku agrılar ıyıce arttı.kan tahlılı yaptırdıktan sonra yazıcm
İnsallah memleket meselesi oldu kaynanam dahi herkes dua ediyo olsun bian once diye :)İnsallah o kadar uzun sürmez yaa.umarım en yakın zamanda bebisleri sağlıkla kucağimiza alırız
ınsallah cok saolun ben de sızlerden beklıyorum :)[/QUOT
İnsallah tatlim
insallah hayirli güzel haberler alırsınızMerhaba kızlar,
bende de bel agrısı ve kasık agrısı var cok sıddetlı bugun doktora gıdıcem artık cunku agrılar ıyıce arttı.kan tahlılı yaptırdıktan sonra yazıcm
ınsallah cok saolun hep bırlıkte :)insallah hayirli güzel haberler alırsınız
alamadıminsallah hayirli güzel haberler alırsınız
üzülme canım.bu ay kısmet değilmiş demekki.hep birlikte bir dahaki ayı bekleyecegiz.insallah bekleyen isteyen herkesin yüzü guler.burdan paylaşırız güzel haberlerimizialamadım
bebiş yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?