Hamilemiyimm ??

O çizgiler boş cnm ya bende yapmıştım adet gecikmesinin 2 . Gününde tek çizgi çıktı bende değildir dedim ama bi hafta hala olmayınca kanda pozitif çıktı ve bu süre zarfındaysa gergin adet olcak gibi agrılarda oluyordu .

Sen sansliymissin canim ben bu sabah adet oldum :-(

Aynen oyle bi dahaki ay bakalim nolucak milletin 1 kereden tutuyo biz aylardir bi beceremedik gitti yahu :)

Bizimkide ilk denemeydi ama bizde tutturamadik :)

İnsallah o kadar uzun sürmez yaa.umarım en yakın zamanda bebisleri sağlıkla kucağimiza alırız

Merhaba kızlar,
bende de bel agrısı ve kasık agrısı var cok sıddetlı bugun doktora gıdıcem artık cunku agrılar ıyıce arttı.kan tahlılı yaptırdıktan sonra yazıcm

Yok yok ben kizken ameliyat oldum kostten 13 cm di ic kanama gecirdim o yuzden cok korktum yumurtaliklar zarar gordu diye doktoruma danistim 6 ay 1 sene olmamasi normal bu sure zarfi icinde zaten tedavi yapmıyorlar 1 sene sonunda olmuyorsa tedaviye basliyolarla

Merhaba kızlar,
bende de bel agrısı ve kasık agrısı var cok sıddetlı bugun doktora gıdıcem artık cunku agrılar ıyıce arttı.kan tahlılı yaptırdıktan sonra yazıcm
Bizede haber wer canim bari senin mutlu haberini alalim

ınsallah cok saolun ben de sızlerden beklıyorum :)

Merhaba kızlar,
insallah hayirli güzel haberler alırsınız

alamadım
bebiş yokmus
üzülme canım.bu ay kısmet değilmiş demekki.hep birlikte bir dahaki ayı bekleyecegiz.insallah bekleyen isteyen herkesin yüzü guler.burdan paylaşırız güzel haberlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…