Hamilemiyimmmmmmmmmm????????

eğer hamıle değilsen su anda vucut kendını gebelığe alıştırıyo muhtemelen bıdaha kı ay gebe kalırsın canım

bilmyiorum algılayamadım pazar gününden bu yana sağ kasıgımda şiddetli agrı oldu fakat pazar gün boyu oldu pazartesi ara ara oldu salı carsamba az hissettim kahverengi akıntım geldi bu ara pazartesi günü ama kanama yok bel agırısı da mevcut goguslerde sisikinlik var kan tesitne gittigimde sonuc 0,52 cıkmıstııı hesaplarıma gore o zaman bir yada iki gün gecmişti ama suan 3-4 günlük bir gecikme var bilmiyorum cok sıkıntılı bir süreçç psikolojikmi oluyorr bunların hepsi kafayı yemek üzereyim rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasıınnnn ..

canım benimde geçen ay 3 gün gecikmem oldu. sıkma canını hayırlısı olur hakkında umarım. bu ay batıma 5 gün kaldı merakla bekliyorum

canım benimde geçen ay 3 gün gecikmem oldu. Sıkma canını hayırlısı olur hakkında umarım. Bu ay batıma 5 gün kaldı merakla bekliyorum

bilmiyorum daha ilk denemimiz bizim bu ay yıllardır bekleyenler var ama ümit kötü bir şey işteee kendimizi dinliyoruz işte sürekli o hamilelik belirtisimi soylemi oldu boylemiydim ama hep cok istediğimmizdenn rabim hepimizn yüzünü güldürsün anneliği bahsetsin sonucları yazın lütfenn bizide merakta bırakmyaın bleirti falan varmıı

amin canım inşallah bu dilekler senin içinde geçerli olsun.. benim dediğim gibi 5 gün kaldı ama pek kendimi dinleyip belirti aramıyorum. günü gelince göreceğiz hayırlısıyla inşallahhh

kızlar tüp bebek yaptırdım ayın 7 sinde tranfer edildi.12.gün 38 14. gün 93 16. gün 291 bugün ise 20. gün 2075 olmuş.bu değerlerin böle artışı normalmi.2 embriyo konmuştu.kese ne zaman görünebilir

ama ben bu adet gecikince vücut kendini hazırlıyor muhabbetini çok fazla duydum canım. belkide öyledir. 1 haftayı geçerse mutlaka doktora git söktürücü falan versin.biliyorsun adet olmamakta bir dert malesef.

amin canım inşallah bu dilekler senin içinde geçerli olsun.. Benim dediğim gibi 5 gün kaldı ama pek kendimi dinleyip belirti aramıyorum. Günü gelince göreceğiz hayırlısıyla inşallahhh

ne güzel stres yapmıyorum ben normalde panik atak olduugm için cok stres yapıyorum belkide ondan geciktiiii inşallah birgün ben de boyle rahat olup aksına bırakabilirm :)

canım gec dollenme olabılır bana oyle geldı bende ılk kan testını yaptırdım 0.72 çıktı tabıkı negatıf dedıler ama bı hafta sonra adet olmayınca tekrar yaptırdım 116 çıktı hamıleyudım yanı senı umutlandırmak ıstemem ama su anda dra gıtsen zaten kese gozukmez o da senden kan testı ıstıycektır muhtemelen gıt ölçtur canım hayırlı haberlerını alalım ınsallah

doktora gitmeyed ekorkarmııı insan korkuyorummm bilmiyorum biraz daha bekleyecegim ben soyle bi 10 gün falan ondan sonra da yoksa zaten ümitlenmem aslaa ilk kan testini adetinden ne kada rsorna yaptırdın sen

doktora gitmeyed ekorkarmııı insan korkuyorummm bilmiyorum biraz daha bekleyecegim ben soyle bi 10 gün falan ondan sonra da yoksa zaten ümitlenmem aslaa ilk kan testini adetinden ne kada rsorna yaptırdın sen
canım ben cok erken yaptırmıstımadetıme 8 gun daha vardı salaklık işte :) yerınce olsam bugun gder yaptırırım bebıs varsa artmıştır o on gun de bekleyemzssın zaten ha bekleyebıleceksen o ayrı ama o heyecanla bı saat bı gun gelır sana bı ıkı gun daha bekle gelmesse gıt yaptır

bekelemye calısacagım en azından hafta sonu gecsinnn ne günü asır gibiii geliyorrr ama ümit de kırıldımııı işte kötü oluyooo bakalım soyle bi bekliyim belki gelir kırmızılar hayır gelcekleerse de gelsin le ona gore diger ay için calısmalar baslıcam yanii :)

benimde adetime 10 12 gün varken gögüslerde şişmeler başladı bu ay hala gergin bizde korunmadık bu ay ve muhtemel yumurtlama günümde ilişkiye girdik bebiş için çok çalışmıyoz ama olursada seviniriz hele koci delirir
hava değişimimiacaba neden bu kadar erken şişti mesela 2 gündürde adet olacakmışım gibi yanmalar hissediyorum.ayy bilemedimkii
geçen adetim 7 agustostu.. yumurtlama 21 bu 5 eylül adet olabilirim fekattttt bende 23 ünde gögüsler şiştiii anlamadım

Son düzenleme:

en son adetin 7 agustos mu 7 eylül müü

canım bebk için ıkı yıl ugrastım en azından senden tecrubelıyım bu konuda sana net tavsıyem o işi çocuk ıcın yapmayınnnn sadece zevkıne bak o zaman bak nasıl hamıle oluyosun

Merhaba kızlar bende 43 gundur adet olmuyorum 15 gun gecıkmede falan kan testlerı falan yaptırdım negatıf sımdıde olmuyorum acaba gec dollenme falan olabılır mı bu durumu yasayan varmı lutfen yardımmm :44:

merhaba canım ,hala regl olmadımmm sarı akıntıı ve karına ltında agrıular cok siddetli ama kanama gelmiyorrr bu durum cok ümitlendiryo beni ama yanlısmı yapıytorum acabaa paylaşmak istedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…