Hamilemiyimmmmmmmmmm????????

merhaba canım ,hala regl olmadımmm sarı akıntıı ve karına ltında agrıular cok siddetli ama kanama gelmiyorrr bu durum cok ümitlendiryo beni ama yanlısmı yapıytorum acabaa paylaşmak istedimmmm

Cnm sen cok stres yapmssn icim rahat etmickse git bi doktora danis Allah korusn belki baska bi sknti vardr herseyin hayrlisi cnm verende Rabbim alanda sen kalbini rahat tut bol bol dua et bu arafa ne kadrlk evlsn

cnm sen cok stres yapmssn icim rahat etmickse git bi doktora danis allah korusn belki baska bi sknti vardr herseyin hayrlisi cnm verende rabbim alanda sen kalbini rahat tut bol bol dua et bu arafa ne kadrlk evlsn

hemde ne stres ilk deneme miz diye boyle oldu herhalde daha cok yeniyim ben 4 aylıkevliyim ama cocuklar için yanıop tutusuyorummm adetaaa sokkta gorduugm bebekelr bile cogunu bes dakika sevmeden bırakmıyorum :)napayım :)

rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.hepimizinde bi kaç günü kalmışş bakalım rabbim hangimize nasip etti allahım inş.hepimizede vermiştir...

rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.hepimizinde bi kaç günü kalmışş bakalım rabbim hangimize nasip etti allahım inş.hepimizede vermiştir...

inşş rabbim cok büyük hepimizn yüzünü güldürür...millet artık ruh ahstası gözüyle bakıyordu bana kendimi dinlemekten bi hal olmustum aa dün gec ehissettims anki gece 3 e kadar gözüme uyku girmediii yine bile garantilememk lazım bi doktora gorunmeden testlerde cok yanıltıcıııı

büyük ihtimal hamişsin hayırlı olsun, kan testi yaptır tekrar... ne mutlu sana ilk denemen ve hemen hamile kaldın. Darısı benim başıma.
8 aylık evliyim ilk 1 ay korunmuştuk. 7 aydır olmuyor

büyük ihtimal hamişsin hayırlı olsun, kan testi yaptır tekrar... ne mutlu sana ilk denemen ve hemen hamile kaldın. Darısı benim başıma.
8 aylık evliyim ilk 1 ay korunmuştuk. 7 aydır olmuyor

veren de allahh alan da allahhh dua et bol bol allahım isteyen herkesin yüzün ü güldürsün inşallhhhh...

fazla umutlanmak da iyi olmuyo sonra çok üzülüyo insan rabbim herşeyi bilir ne eylerse güzel eyler allahım büyüktür biz dua edelim gersini rabbime bırakalım olucak inş. ben dış gebelik yaşadım bundan dolayı biraz tedirginim doktor rahat ol dio ama işte olmuo belkide bundan dolayı uzuyo ben rabbime güveniorum herşey ondan geç olsun güzel olsun diyorum bekliyorum inş.olıcak

dış gebelik oldugunu nasıl farketmiştinnn onu ben cok emrak ediyorum yaa nasıl ortaya cıktıı

dış gebelik oldugunu nasıl farketmiştinnn onu ben cok emrak ediyorum yaa nasıl ortaya cıktıı

ben zaten hamile kaldığım da hiç belirti yoktu adetim gecikti teste çıktı 3 5 gün sonra doktora gittim kan da çıktı ultrasonda gözükmedi küçük die 1 hafta dedi bekliodum sol tarafımda hafifden ağrı vardı ama sonra koyu renkde bişey geldi dediler yerleşme olabilir gene içim rahat etmedi erken gittik bakıldı ve dış gebelik şüphesi var hemen ameliyat öle 9 ay oldu bakalım şimdi tekrar istiyoruz kısmet.

içini ferah tut olumlu düşün büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun şimdidden beklkemene gerek yok git kan testini yaptır kanda mutlaka çıkar idrarda çıkan kanda kesin çıkar

içini ferah tut olumlu düşün büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun şimdidden beklkemene gerek yok git kan testini yaptır kanda mutlaka çıkar idrarda çıkan kanda kesin çıkar

evet canım yarın 10.30 ta kan testi verecegim ögleden sorna belli olur herhaldeee o kadar sterse giriyoruz ki cıkan sonuctan bile emin degilizz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…