- Konu Sahibi prenses_ss_ss
-
merhaba canım ,hala regl olmadımmm sarı akıntıı ve karına ltında agrıular cok siddetli ama kanama gelmiyorrr bu durum cok ümitlendiryo beni ama yanlısmı yapıytorum acabaa paylaşmak istedimmmm
cnm sen cok stres yapmssn icim rahat etmickse git bi doktora danis allah korusn belki baska bi sknti vardr herseyin hayrlisi cnm verende rabbim alanda sen kalbini rahat tut bol bol dua et bu arafa ne kadrlk evlsn
hemde ne stres ilk deneme miz diye boyle oldu herhalde daha cok yeniyim ben 4 aylıkevliyim ama cocuklar için yanıop tutusuyorummm adetaaa sokkta gorduugm bebekelr bile cogunu bes dakika sevmeden bırakmıyorum :)napayım :)[/QUOTE
Sende benim gibisin :) bnde 3aylk evliyim cnm bnde cok istiyorm bazen stres fazla oluo evet elimzde olmadan ama beklemekten baska caremz yok benimde yarn regl biliomsn ama umutsuzm gibi bilmyrm
hemde ne stres ilk deneme miz diye boyle oldu herhalde daha cok yeniyim ben 4 aylıkevliyim ama cocuklar için yanıop tutusuyorummm adetaaa sokkta gorduugm bebekelr bile cogunu bes dakika sevmeden bırakmıyorum :)napayım :)[/QUOTE
Sende benim gibisin :) bnde 3aylk evliyim cnm bnde cok istiyorm bazen stres fazla oluo evet elimzde olmadan ama beklemekten baska caremz yok benimde yarn regl biliomsn ama umutsuzm gibi bilmyrm
ya nedennn belli olmaz rabbim her isteyene evlat bahsetsinnnnn ...... bakalım gelmezse haber ett ....ben gelmezse bekleyecegim mecbur..:)inş hamişizdir:)
ya nedennn belli olmaz rabbim her isteyene evlat bahsetsinnnnn ...... bakalım gelmezse haber ett ....ben gelmezse bekleyecegim mecbur..:)inş hamişizdir:)
Bekliormm canm dua ediyorumn bol bol Rabbim yuzumuze bakar insallahh
Bekliormm canm dua ediyorumn bol bol Rabbim yuzumuze bakar insallahh
BİRAZ ÖNCE GEBELİAK TESTİ YAPTIMMMM İKİNCİ ÇİZGİ HEMEN BELİRDİİİ AMA SİLİKKKKKK NE DEMEK OLUYOR YAERIN DOKTORA GİDECEGİMMMMM
BİRAZ ÖNCE GEBELİAK TESTİ YAPTIMMMM İKİNCİ ÇİZGİ HEMEN BELİRDİİİ AMA SİLİKKKKKK NE DEMEK OLUYOR YAERIN DOKTORA GİDECEGİMMMMM
Canim benim hamilesinn :)
Canim benim hamilesinn :)
inşallahhh rabbimmm nasip etiştir hala emin değilim en dişeliym ve korkuyorum bilyiormusun yarın nasıl gideceğim sabah nasıl oalcak bilmiyorummmmmmm rabibm yanımızda olsunnnn inşallahhhh
inşallahhh rabbimmm nasip etiştir hala emin değilim en dişeliym ve korkuyorum bilyiormusun yarın nasıl gideceğim sabah nasıl oalcak bilmiyorummmmmmm rabibm yanımızda olsunnnn inşallahhhh
Bende kac gundur heycandan uyuyamiyorum canm dua et kendini rahatlat 2gun daha beklim bende gitcm
Bende kac gundur heycandan uyuyamiyorum canm dua et kendini rahatlat 2gun daha beklim bende gitcm
inşallah hamişizdirr rabbiim nasip eder bize bu duyguyu haberlerini bekliyorummm muahkkakkkkk bende hemen yazacagım yarınnn inşş aksi bi duurm yokturr trabbim lütfen bizimle yanımızda olll..:)
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.hepimizinde bi kaç günü kalmışş bakalım rabbim hangimize nasip etti allahım inş.hepimizede vermiştir...
inşş rabbim cok büyük hepimizn yüzünü güldürür...millet artık ruh ahstası gözüyle bakıyordu bana kendimi dinlemekten bi hal olmustum aa dün gec ehissettims anki gece 3 e kadar gözüme uyku girmediii yine bile garantilememk lazım bi doktora gorunmeden testlerde cok yanıltıcıııı
büyük ihtimal hamişsin hayırlı olsun, kan testi yaptır tekrar... ne mutlu sana ilk denemen ve hemen hamile kaldın. Darısı benim başıma.
8 aylık evliyim ilk 1 ay korunmuştuk. 7 aydır olmuyor
inşş rabbim cok büyük hepimizn yüzünü güldürür...millet artık ruh ahstası gözüyle bakıyordu bana kendimi dinlemekten bi hal olmustum aa dün gec ehissettims anki gece 3 e kadar gözüme uyku girmediii yine bile garantilememk lazım bi doktora gorunmeden testlerde cok yanıltıcıııı
fazla umutlanmak da iyi olmuyo sonra çok üzülüyo insan rabbim herşeyi bilir ne eylerse güzel eyler allahım büyüktür biz dua edelim gersini rabbime bırakalım olucak inş. ben dış gebelik yaşadım bundan dolayı biraz tedirginim doktor rahat ol dio ama işte olmuo belkide bundan dolayı uzuyo ben rabbime güveniorum herşey ondan geç olsun güzel olsun diyorum bekliyorum inş.olıcak
dış gebelik oldugunu nasıl farketmiştinnn onu ben cok emrak ediyorum yaa nasıl ortaya cıktıı
içini ferah tut olumlu düşün büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun şimdidden beklkemene gerek yok git kan testini yaptır kanda mutlaka çıkar idrarda çıkan kanda kesin çıkar
veren de allahh alan da allahhh dua et bol bol allahım isteyen herkesin yüzün ü güldürsün inşallhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?