Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

anneciğim seni çok seviyorum ben her zaman yanlısında, dogrunda, iyi, kötü ve bütün anlarında yanında benı bulacagına soz veriyorum. kime benzersen benze ama bizim bütün iyi ve güzel yanlarımızı al ve merhametli,namuslu,iy, cana yakın ve her zaman dogruyu söyleyen bir birey al tatlım benim:))

Melegimmmm...Rabbime ne kadar sukrrtsem az gelir seni bana nasip ettigi icin..Artik anne olmaktan umidimi kesmisken kendimi buna alistirmaya calisirken,yuzunu bile goremeden kaybettigim abin icin senelerdir aglarken onca igneden ilactan stresten sonra tedaviyi birakmisken kendiliginden Rabbim seni bana verdi..VARLIGINA ELHAMDÜLİLAH ANNEMMMM....

Bugün kendini iyice belli ettin artık babana " Aşkım göbeğim çıkmış benim " derken mutlulukla söyledim başta baban anlamadı tabi kilo almadın zayıfladın ne göbeği dedi karnım belli baksana dedim o anlasın diye ne şebeklikler Yaptım seninde gördüğün üzere zor anlıyor baban bazı şeyleri :) ama iyi bir baba olacağını düşünüyorum hatta bugün ben iki saat bebeğe bakarım spora gidersin kasların yerine gelir dedi şaka gibi dimi bence de öyle şimdi öyle dedi de kendisine inanamamıştır eminim :) artık ilaçlarımız Değişti bunlar iyi geldi ki kusmalarımız azaldı artık birşeylere yiyebiliyorum ilerde daha leziz yemekler tadacağız hazır ol . Seni çok seviyorum sağlıkla gel yanımıza inşallah :)

Ne de güzel sessizce geldin, hoş geldin miniğim.
henüz bende alışmaya çalışıyorum, uzun bi bekleyişin ardından süpriz yaptın bize. Babanda öyle şaşkın ki.
Sadece varlığından haberdarım şimdilik. İnşallah haftaya kalp atışlarınla bir kez daha merhaba diyeceksin bize.
seni seviyorum...

Seni kucağıma alıo beraber uyuyacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum canım yavrum daha o kadar çok küçüksün ki

Sağlıkla, hayırlısıyla gel inşaAllah

Merhaba minnoş
Geçen ki alışveriş maceramız Baba'yı kızdırsa da beraber çok aksiyon yaşadık burdan da anlayacağın gibi pek normal bir annen olmayacak , tamam baban da pek normal değil . Sanırım tontik bişey olacaksın yediklerim sana yarıyor ama arada anneyi de düşün annenin gücü olmazsa sana kim bakıcak kim süt vericek babana güvenme hiç ne süt anne ne mama yok !! Azıcık uslu dursan mesela bi kaç hafta daha uyusan bende Güzelce yemek yesem sende doysan bende doysam ne güzel olur biliyor musun annesinin kuzusu , bu arada ben hala senin cinsiyetini tahmin edemiyorum baban arada oğlan gibi davransa da sana kızsan eğer alınma bi de bu alınganlık huyumu alma sakın olur mu valla Baba'nın çenesinden kurtulamayız
Sayılı günler kaldı yine seni görmeme o zamana kadar Güzelce Büyü emi , seni çok seviyorum

Pamuğum, peteğim, prensesim seni çok seviyorum kiii bennn sen daha çok solda toplanıp uyumayı seviyon gibi amaa neysee :) arada söylensemde aldırma he de geç keyfine bak kuzusu dua gibi huzur verenim..hep benimle kal sağlıkla gel.bereketle aşkla gel.iyiki varsın annecim.popisini yerim senin..tekme atışlarına ölürüm.

canım oğlum minnağım annen gibi asabi olma olur mu, her şeyi kafaya takan üzülen ben umarım seni üzmüyorumdur seni çok seviyorum hayatımın anlamı bir tanemsin boncuğum benim mutluluğum

KALP ATIŞINI DUYMAMA İKİ GUN KALDI....BENİ DAHA ŞİMDİDEN ÇOK ZORLUYORSUN PİRİNCİM AMA HERŞEYE RAGMEN RAZIYIM BENİ SAKIN BIRAKMA...

Hayatimin mucizesi .canimdan can cikarip seni dunyaya qetirdigim icin cok mutluyum butun acilarimi dunyaya saqlikli bir sekilde gelerekden tatlandirdin . Sen benim melegimsinn

Küçük meleğim,minnak davşanım benimm anneni sakın bırakma olurmu sıkı sıkı sarılalım birbirimize..Allah'ında izniyle 8 ay sonra kavuşabilelim birbirimize.Annenle baban seni koskocaman sevecekmis kokulum benim

Canımın içi biricik kelebegim seninle ilk bugun tanistik..bana sımsıkı tutun sakın bırakma seni çok seviyorum annecim..ve hasretle bekliyorum...kucagima alicagim gunu...

bebeğim bitanem mucizem pirincim bugün kalp atışını duyduk ya öyle rahat nefes aldım ki..iyisin sağlıklısın en güzeli benimlesin..kabıma sığamıyorum kelimesinin ne demek olduğunu öğrettin bana...babanı görsen sana şimdiden aşık kızma ama kız olman için dua edecek nerdeyse koluna ismini yazdıracakmıs kızının..baba kızın özel künyesi olacakmış daha neler neler ...ama senin cinsiyetin ne olursa olsun seni çok seveceğiz bunu sakın unutma bizi sakın bırakma bebeğim

Annesinin paşasi benim balll oğlum seni hasretle bekliyoruz...baban ne hayaller kuruyor bir bilsen..her sabah senin tekmelerinle güne başlamak harika bir duygu..saglikla gel benim gül yüzüm az kaldı inşallah kavusmamiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…