Canım bebeğim bugün sana hamile olduğumu öğrendim..
Bana sıkı sıkı tutun bırakma emi..
Transferden bu yana hiç ayrılmamışsın bugün varlığını gösterdin anne ben seninleyim dedin ..
Teşekkür ederim kuzum , beni terk etmediğin için..
Tebrik ederimmmm inş. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..
Bebeğimmm benim annesinin kuzusu çok seviyorum seni..Hamd olsun Rabbime seni bana nasip ettiği için..Bazen çok acıtıyorsun canımı ama yine de kıyamıyorum sana o an ayy oyy diyorum ama üzülme bebeğim ben seni çok seviyorum sen benim kıymetlimsin..
teşekkür ederim arkadaşım , Rabbim senin yavrununda sağlıcakla dünyaya gelip, hayırlı evlat olmasını nasip etsin..
Ben bugün öğrendim şokyatım rabbim ayırmasın çok emek verdik ...
Herkes kavuşsun yavrusuna ..
hamile kalamıyordum. doktor herşey normal diyordu yaşımında ilermesi sonucu korkularım vardı ve herkes soruyordu.adetim hiç şaşmaz ve 28 günde bir görürüm bu sefer gecikti 3 gün ve merak ettim ezcaneden gebelik testi aldım ve hiç önemsemedim hatta hemen bakmadım nasıl olsa yine tek çizgi diye oyalanıyordum gözüm kaydı teste bir baktım Aman ALLAHIM iki çizgi ve çok belirgin silik falanda değil hemen kardeşimi aradım teyzemi yaydımmm ama yinede kan testi yapmadan kesin hamileyim diyemem bence.çok garip bir duyguya kapıldım eşimin işten gelmesini bekliyorum ona süpriz yapacam.d
minişim ne olur elindeki mikseri artık bırak mide bulantılarından gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?