çok güzel duygulandımbebeğim, canımdan bir parça, hayatımın en değerli parçası sen bambaşka birşeymişsin. deliler gibi aşık olduğum kocamdan en değerli hediyesin. Rabbimin bir lütfusun. seni çok sevicem meleğim.inşallah 8 ay sonra kucağımdasın
canım benim rabbim bebişini bağışlasın sana hayırlısıyla al kucağına.Seni kaybediyorum sandım..Öyle korktum öyle çaresiz hissettim ki kendimi Rabbime sığındım Allahım sakın alma bebeğimi benden die dua ettim..Çok korktum ve ağladım..Sen hareket de etmedin bebeğim anneni bugun çok korkuttun çooook..Seni çok seviyorum oğlum sakın anneni yarı yolda bırakma..Rabbime emanetsin canımın içi.. Seni seviyorumMMM..
hamile kalamıyordum. doktor herşey normal diyordu yaşımında ilermesi sonucu korkularım vardı ve herkes soruyordu.adetim hiç şaşmaz ve 28 günde bir görürüm bu sefer gecikti 3 gün ve merak ettim ezcaneden gebelik testi aldım ve hiç önemsemedim hatta hemen bakmadım nasıl olsa yine tek çizgi diye oyalanıyordum gözüm kaydı teste bir baktım Aman ALLAHIM iki çizgi ve çok belirgin silik falanda değil hemen kardeşimi aradım teyzemi yaydımmm ama yinede kan testi yapmadan kesin hamileyim diyemem bence.çok garip bir duyguya kapıldım eşimin işten gelmesini bekliyorum ona süpriz yapacam.d
Minik yavrum,
Sana hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana çok kısa bir vakit geçti..
Umarım hala benimlesindir..
12 gün kaldı pıt pıtlarını görmeye ..
Canım yavrum Rabbime hep dua ediyorum , nolursun yavrumun kalp atışlarını duymayı ve sonra sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip et diye..
3.5 yıl sonra kavuştum sana ...
Belki çok uzun değil bir çok insana göre ama benim için asırlar geçmiş gibiydi..
Yeni yılda yeni umutlarla hep birlikte olalım..
Baban , sen ve ben ...
Rabbim hepimizin yavrularını koru, bizim yavrularımızla imtihan etme .. AMİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?