Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

çok güzel duygulandım
canım benim rabbim bebişini bağışlasın sana hayırlısıyla al kucağına.

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım.

canım kızım benim sağlıcakla dünyaya gel inşallah.doğduktan sonra o güzel tepiklerini bile özleyeceğim kızım.ama bu sefer inşallah kollarımda tepineceksin.Rabbime emanetsin kuzum.
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseye aratmasın inşallah.

Minik yavrum,
Sana hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana çok kısa bir vakit geçti..
Umarım hala benimlesindir..
12 gün kaldı pıt pıtlarını görmeye ..
Canım yavrum Rabbime hep dua ediyorum , nolursun yavrumun kalp atışlarını duymayı ve sonra sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip et diye..
3.5 yıl sonra kavuştum sana ...
Belki çok uzun değil bir çok insana göre ama benim için asırlar geçmiş gibiydi..
Yeni yılda yeni umutlarla hep birlikte olalım..
Baban , sen ve ben ...

Rabbim hepimizin yavrularını koru, bizim yavrularımızla imtihan etme .. AMİN..

cnm hayırlısıyla sağlıkla yawrunu kucağına alırsın inşallah.bende 3.5 yıllık ewliyim ama yeni yeni bebek istiyoruz.bebek fikrini düşündüğümüzden beri de zaman çok yawaş geçiyo sanki :) darısı isteyenlerin bekleyenlerin başına

Insan mecburi ayriliklar yasar ya hiç istemeden.. bizde babandan senin gelecegin için mecburi ayrildik kizim.. Allah nasip ederse fazla sürmeyecek bu ayrilik..
Sana kavustugum gün babanada kavusacagiz beraber insallah..
Geldigin gün dünyanin en mutlu annesi ve babasi olacagiz..
Cennet kokunu koklamak ve yüregime basmak istiyorum artik.. Anliyacagin kizim sabirsizlaniyorum..
O yüzden fazla bekletmeden gel annecigim.
Seni çok seviyorum Dila'm.
Annen..

Senin aşkın beni düşürdü dile
ne çare aşık olur bülbüller güle
hasret çektim gönül verdim seni sevdim
böyle bir güzele aşkını tazele
gönül verdim şiire gazele

gazel'im bitanem güzel yavrum seni bekliyoruz

Günaydın bebeğimm benim..Sağlıklı imanlı olman için dua ediyorum..Cidden çok zormuş hamilelik bel bacak ağrıları gerçekten zorluyor..Ama sen bütün bu ağrılara acılara değersin bebeğim..Rabbime ne kadar hamd etsem az seni bana nasip ettiği için..Seni çok seviyorum oğlum..İyi ki içimdesin..İyi ki varsın bebeğimm benim..Kendimi kötü hissettiğimde varlığını hissettirmek için çok güzel tekmeliyorsun hayırlısı ile bir gel yiyeceğim seniiiiiii

21 hafta oldu senı öğreneli mide bulantılarım diş ağrılarım bel ağrılarım v.s hepsini geçirdik ama genede hepsini hoş bi duyguyla gögüs gerdim sonunda senin geleceğini sabırsızlıkla beklediğim için eşimin diş ağrılarımdan ağlamamı gördüğünde bide tabi gurbette olmanın verdiği bi buruklukla elif sabır elif sabır diye diye ağlaştığımız sabahlamalarımızla senin içimde olduğunu bildiğim günden beri endişheli neşeli umutlu umutsuz günleri tek tek atlata atlata bu haftaya geldik inş bundan sonraki günlerimizde sağlıklı sıhhatli sıkıntısız geçerde yuvamıza gelişinide görürüz boncuğum gel inş hayırlısıyla evimiz şenlensin gel ki hayata birlikte sarılalım gelki kokunla uyuyalım

Bebeğimmmmmmmmmm..Canımın içi geceleri ağrıdan sancıdan uyuyamıyorum hızla büyüyorsun oğluşum sen ağırlaştıkca belim daha çok ağrıyor ama inan bunların hepsine değersin Meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım Ervam Canım Eren Kaanım Sizleri Öyle Çok Seviyorum Ki Kelimeler Bile Kifayetsiz Kalır Bugün Nasipse Sizi Görmeye Gidecegim Zamanında Gelin Olurmu Yavaş Yavaş Odanız Hazırlanmaya Başlancak 2 Gün Sonra Babanız İzne Geldiginde Odanız Hazırlancak Çok Heyecanlıyım Biriniz Tekmeledikten Sonra Digeriniz Tekmeliyo Bazen İkinizde Tekmeliyorsunuz Ya Kalbim Yerinden Fırlayacakmış Gibi Oluyor Ve Hep Dua Ediyorum Teyzelerine Miniklerim Rabbim Teyzelerinin Kucaklarını Boş Bırakmasın Diye

Günaydın annesinin kuzusu..Seni koynuma alıp uyumak kokunu doyasıya içime çekmek için sabırsızlanıyorum bebeğim..Ama ben sabırsızlanıyorum die erken gelme sakın vaktinde gel oğluşum benimmm..

Bebeğim , içimde büyüyor musun ?
Ben seni merak ediyorum , kalbin atmaya başladı mı?
Bir yuva kurdun mu içimde , rahat mısın ?

Pıt pıt larını duymaya 8 gün kaldı , öyle olduğuna inanmak istiyorum..
Ama korkmuyorum artık çünkü her geçen gün benimle birlikte olduğuna inanmaya başladım..
Anneceğim, çok istiyoruz seni, yuvamıza ışık oldun şimdiden ..
Rabbim sana sağlık versin..
Güzel meleğimm...

bebegim anneni birakma SIKI tutun olur mu ?

Annen seni kucagina alacagi gunun hayaliyle yasiyorrrr

Saglikla gel bebegim

Allah im seni hayirlisiyla kucagima almayida nasip etsin insallah.

birde yerlesiyosun ya onun icin sanirim sag tarafimda ve belimde hafif agrilar oluyor ama olsun sen sihhatle saglikla gel bana raziyim ben bu agrilara....

Allah im mutlulugumu bozma yarabbim korktuguma ugratma bebegimi bana bagisla

bebeğim minik aşkım canım oğlum
sağlıkla gel yuvamıza baban okadar heyecanlıki geçsin istiyoruz günler haftalar az kaldı ama inşallah
Rabbim seni korusun oğluşum sen bana Mevlamın en güzel emanetisin mis kokunu duymayı nasip eylesin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…