Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Canııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Oğlum benim iyi ki varsın küçük aşkımmmm benim herşeyim..Sana dokunacağım kokunu içme çekeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmmmm

cnm yavrum seni cok seviyorum ltfn bırakma annecigini 2kez bu acıya dayanamam abin seni sevmeye başladı bile.....

Oğlum bak sıktık dişimizi geldik 27. haftamıza. Sakın erken doğayım fln deme otur oturduğun yerde. Ne canın çekse aşertiyosun yolluyoruz bizde:) Seni çok merak ediyorum. Görmeden özlediğim ve canımdan çok sevdiğim ilk kişisin. Zamanın gelincede yorma beni tamam mı hemencecik çık ordan.. Sağlıkla gel kucağıma:) He bide bırakma sakın beni.. Ölür sonra anne..

umarım rahatsındır orda ama beni cok üzüyosun söylemeden gecemicem hele bi dünyaya gel bak o yanakları anaıl ısırıcam seni cok seviyorum . bu arada ltfn zmanı gelince normal yolla gel sakın abin gibi olma tmm mı canımın canısı

melegım bugun 5. gnumuz az kladı 25 gune kadar sonucu ne olursa olsun senı ıcımde hıssedecegım ve sen HEP BENIMLEN kal ^^neolursun ^^

hayatıma hoş geldin gözyaşım umudun dinmeyen özlemım 4 yıllık hasretım dualarımın kabulu senin bize gelmen için döktüğüm gözyaşlarını ettiğim duları binlerce aminleri ve inşallahları karşılıksız bırakmadığın ve hiç beklemediğim ve en cok ihtiyacım olan zamanda geldiğin ve mutsuzluğuma gülücükler ekleyıp umuduma umut kattığın sevinç gözyaşları dökmeyide tattırdığın için çok teşekkur ederim meleğim aramıza hoş gel sefa gel ve sağlıkla gel inşallah

meleğim mercimek tanem o pıtır pıtır atan kalp atışlarını bize gösterdin ya dünyalar benim oldu yle mutluyumki allah seni başımdan eksik etmesin mercimek tanem seni çooook seviyoruz meleğim benim annesinin bitanecik kuzusu

öylessine karışıkduygular içindeyimki......sen rabbimin bize verdiği en büyük mucizesin .ama annen çok telaşlı bebeğim böylesine değerli bir emneti taşımak ve ona bakmak çok zor .rabbim seni bizden almasın ömrüne ömür katsın...........

zamansız oldun bebeğim..ama hoşgeldin hayatımıza..şuan için annen biraz ümitsiz ama eminim gecicek bu durum.. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Allah'ım seni bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Allahım seni korusun babamızı korusun benide sizler için korusun... seni seviyorum meleğim.

kıymetlim bitanem canm oğlum sağ salim kucaklayacağımız günelri göstersin Mevlam inşallah az kaldı annem gözümün bebeği 2 ay daha hayırlısyla büyü içimde emi meleğim

Dünyamıza hoşgeldin kızım ,prensesim.artıkbenim pabucum dama atılacak buna biraz üzülüyorum ama senin düşüncen hepsini siliyor .bahtın güzel olsun yavrum.......

merhabalar ben yeni üye oldum..adetim bır gün gecikti ve idrar tesit yaptım sonuç pozitif.. daha 1-2 saat oldu öğreneli heyecanlımıyım onu bıle bılmıyorum..
ilk hamileleğimden düşük yaptım korkuyorum o yuzden Allahım ınsallah tamamına erdirir bu defa

bebeğim seni seviyorum..

Canlarım.. Sizlere öyle çok alıştık ki.
Ne güzel sürpriz yaptınız bize. İyi ki seçtiniz bizi.
Çok seviyoruz ikinizi de. Hiç kopmayın birbirinizden tamam mı ?
Sabırsızlıkla ve kocaman bir sevgiyle bekliyoruz sizi.
Şuana kadar hiç üzmediniz beni. Böyle de devam edecek hissediyorum derinden.
İyi ki varsınız, hayat çok daha güzel şimdi......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…