bende dün öğrendim hamile olduğumu. içim içime sığmıyor, hala inanamıyorum. çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. bir anda benim dünyam oldu sanki etrafımdaki herşey, herkes yok oldu bir tek meleğim benimle.. seni çok seviyorum annecimm bana smsıkı tutun, beni bırakma..
Dünyaya geldiğinde popona ilk ben vuracağım oğlummm =))) Dün o kadar çok hareketliydin ki ultrasyonda da öyle olacaksın die çok heyecan yaptım ama sen elini bile kımıldatmadın çok kızdım hele de doktordan çıktıktan yarım saat sonra beni tekemeleğinde seni ıssırmak istedimmmmm seni seviyorum bebeğimmmmm
başarısız bir tüp bebek denemesinin hemen ardından ilk ayımda gelmişsin bana... bugün öğrendim senin varlığını 4 hafta olmuş sen bizim hayatımıza katılalı... geldin herşey değişti bayram geldi yaz geldi evimize yuvamıza. hepimizi güldürdün bebeğim. çok bekledik seni umudumun tamamen bittiği bir anda geldin iyiki geldin hoşgeldin. çoooooooooooooooook mutluyum çooooooooook..
allahım herkese nasip etsin inşallah. benim yaşadığım bu mutluluk bir ömür yeter bana biliyorum. allah hepimizin yüzünü güldürsün. anladım ki umutsuzluk yok!!!
sayılı gunler kaldı
herseye hazırlıklıyım
bılıyorum eger bu sefer olmazsa bıle hayırlı zamnda muhakak olucak
gelceksın annecıgıne
senı cok sevıyorum
su mubarek gunler suyu hurmetıne kucagım bos kalmasın yarabbım
emeklerım bosa gıtmesın ya rabbım
sen ban akatından hayırlı bır soy ıhsan eyle ya rabbım (amın )(amın)(amın)
anneciimm minik mercimeğim benım her sabah uyandıgımda içim sevinçle doluyor senı hıssetmek o kadar güzelki rabbime hep şükrediyorum aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor babanla bana öyle umutsuz bı anda umut getırdınki kara kışta çiçekler açtı içimde baharlar getırdın yuvamıza hayırla sağlıkla ve mutlulukla gel meleğimmm seni cokk sevıyorumm
annecimmm minik elma çekirdeğimmm benim o kadar küçüksün ki daha nasıl beklerız 8 ay bilmiyorum..umarım sende bırakıp gitmezsin beni..tutunuruz senınle hayata...seni bekliyorum..seni görmeden özlüyorum..seni çok seviyorum...