Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

seni öyle cok özlüyorum ki sana bişey olcak die korkuyorum rabbime bol bol dua ediyorum seni çok seviyorum bizi fazla bekletme emi bebegim canıma can katan bebegim.

seni okadar çok istedikki evliliğimizin 5 yılında bize müjdeledi rabbim seni bize hep bizimle kal bebeğim annen sana okadar hasret ve muhtaçki biz seni çok istiyoruz babanla kavga bile ediyoruz kime benziyorsun diye kime benzersen benze ama bizi bırakma annem benim nazlı meleğim 43 günümüz kaldı buluşmamıza hasretle bekliyoruz

bebişim napıyosun acaba orada tek başına? nasıl da girdin birden hayatımıza?.. seni öyle seviyorum ki yavrum, Sen Allah'ın bize bir mükafatısın... Allah bizi hiç ayırmasın , seni çok ama çok seviyorum annecim...

O kadar uzun zaman bekledim ki senin gelmeni bitanem anlatamam. Her hamile haberi aldığımda, televizyonda reklamlarda gördüğüm bebekleri ve onları seyrederken döktüğüm gözyaşlarını sana anlatamam. Nihayet Allahım ne zaman hayırlısını gördüyse bize nasip etti seni beni hiç bırakma canım bebeğim ben seni hiç bırakmayacağım nefes aldığım sürece hep yanında olacağım. Seni çok seviyorum ve sabırla hasretle kucağıma alacağım günü bekliyorum...

bebeğim benim seni görmeden tanımadan çok ama çokkkkkkkk özledim hasretimiz bitecek 39 günümüz kaldı kavuşmamıza evime gelecek en önemli en değerli ve ömür boyu annesini bırakmayak misafirimsin her anımdasın meleğim seni sakın unuttum sanma hayatım boyunca alacağım en güzel hediyemsin çünkü sen benimsin annn seni çok seviyor meleğim sakın unutma

maşşşşşşşş saglıklan al kucagına ınş

canımda can olman herşeye bedel annem.annelik duygusunu ilk seninle babacığınla tadacağız.iyiki gldin iyiki varsın.demek isterdim:87:

prensesim yarin 40 haftalik oluyorsun.. cok bekletme annecigini gel en hayirli zamanda

canım kızım benim çok şükür Rabbime bu haftalara kadar geldik sağlıcakla.inşallah 2 şubatta da sağlıcakla kollarıma gelmeni nasip eder Rabbim.seni çoook seviyoruz ve sabırsızlıkla bekliyoruz minik kızım.....az kaldı :92:

bebeğim canım benim beni bırakma seni öğreneli daha 2 gün oldu neolur anneni ve senin için sevinenleri üzme gel annecimm

bebişim benim yarın dr gidecem ve ne olur kalp atışlarını duyur bize babanla ben bunu çok istiyoruz iyi haberlerini almayıı....seni sabırsızlıkla bekliyoruz..:18:

Kuzuşum anneyi çok korkutuyorsun bu aralar..İnş. zamanından önce gelip süpriz yapmazsın meleğim..Seni seviyorum..Rabbim seni bana babana bağışlasın canım oğlum..

Bebeğim çektiğim o kadar zor günlerden sonra babana ve bana çok güzel bir hediye olarak geldin. Ilk haftalar çok zor günler geçirdin tam senden umudumuzu kesmişken pıt pıt kalp atışınla bizi yeniden hayata bağladın. Sen çok güçlü bir bebeksin bunu hissediyorum Tanrım seni korusun ve sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın, seni çok seviyorum annem beni sakın bırakma ...

seni çok seviyorum bebeğim ...babanı ve beni üzme artık ..ben sağlıklı olduğunu biliyorum oğlum..sakın benden ayrılma ...sağlıkla gel bebeğim..:)

Canım oğlum benim gece yine beni korkuttun..Erken gelmek istiyorsun sanırım ama vaktinden önce gelme bebeğim..Seni çok seviyorum..Rabbim seni bana ve babana bağışlasın inş.

Bende bugün öğrendimn henüz hamile olduğumu ama bebeğime şunu söylemek istiyorum
ne olur bir önceki gibi terk etme beni nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…