Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

5yıl bekledik çok büyük mücadeleler verdik kavuşmak için yarın vuslatımız bitiyor annem prensesim seni çok merak ediyorum gel dünyanın en güzel hediyesi uyuyup uyanacam kollarımdasın

doğumda doktor popoya vuruyor ya hızlı vurun lütfen diycem haberin olsun
Çok miğdemi bulandırıyorsun çocuuuuum bonus mu olcan nedir

Seni ıssırmak istiyorummmm canım oğlum benim dün bana öyle acılar verdin ki ödüm koptuuuu..Hayırlısı ile gel ben sana yapacağımı biliyorum her yerini yiyeceğimmmmmm

bebegim biran önce bize görün artık seni kaç senedir bekliyoruz kesenin içinde sagsalim büyü büyü ve 8ay sonra kollarımıza gel

pirinç tanem benim büyüdünmü acaba bak mide bulantım yüzünden yemek yiyemiyorum hep meyve yiyorum sen benim yediklerimin hepsini al tımammı yavrukuşum :18: zamanı gelincede rahat rahat doğ acaba cinsiyetin ne kime benziyosun uf çok merak ediyorummmmmm

:78: kızlar bende hamileyim 5haftalık doktora gittiğimde daha çok küçük ultrasonda göremeyiz dedi ve 10 gün sonraya verdi.sizce başka bi doktora gidip görebilir miyim keseyi

:78: kızlar bende hamileyim 5haftalık doktora gittiğimde daha çok küçük ultrasonda göremeyiz dedi ve 10 gün sonraya verdi.sizce başka bi doktora gidip görebilir miyim keseyi

canım bundan 2 hafta önce bende senin gibi aynı durumdaydım. 5 haftalıkken kese görünmüyor bekle biraz hiç bir doktor göremez. benimki 6 hafta 4 günlükken kalp atışları göründü. o zaman hiç geçmek bilmemişti 10 gün :)) bi an önce us da görmek istemiştim sende öylesn sanırım inş bebişini sağlıkla görürsn sonrada kucağına alırsın

aneeeemm mercimeğim benimm ne çabuk 6 haftalık olmuşsun senn keseni gördük bugün bebeğim baban çok mutlu tabi bende allahım sonuna kadar sağlıkla büyümeni nasip etsin inşallah

bebegim melegim bugun seni ve kalp atışlarnı gördük ilk defa ne kadar mutluyuz anlatamam

2. ayımız bitti nekadar büyüdün acaba çok merak ediyorum.
haftataya yine bakıcaz sana ultrsonla. 1 hafta geçsede baksak hemen.
ultrason cihazı almak istiyorum eve :)))) her an görebilmek için bebişimi.

Oğluşum artık karnımda değil kollarımda hamd olsun.. =))) Ben artık bu bölüme girmeyeceğim =))

Rabbim hayırlısı ile hepinize nasip etsin bebişlerinizi kucağınıza almayı..

bebeğimm çok ani geldinn seni beklemiyoduk henüzz:))ama iiki geldinn çok mutluyuz seni çok sevioruzzzz...

canım,parçam,önceliğim,herşeyim,herşeysin sen...daha şimdiden o kadar çok anlamlar yüklendiki senin için.son üç haftadır hayatımızın anlamı oldun,içimdeki boşluğu doldurdun.çok bekledik seni,çok istedik...ama çok endişeleniyo annen senin için,önceki iki kardeşin gibi bizi bırakıp gidersin diye çok korkuyoruz(elimden gelen,gelmeyen herşeyi yapıp takdiri yüce rabbime bırakıyorum ve inanıyorum.sen güçlü bi bebeksin sen ben im 'can' ımsın.bizimle kalıp sımsıkı tutanacaksın hayata...inşallah geriye kalan şu 7 ayı da hayırlısıyla geçirip kavuşacağız seninle.seni çok seviyoruz bebeğim.......

minigim gozumun nuru bu sefer Rabbim seni bana bagislar insallah ve seni kollarima alip o cennet kokunu icime doya,doya cekerim.

seni hayirli bir evlat olarak yetistireyim Rabbim insallah buna izin veriri minigim seni ve cennetteki abini cok seviyorum canlarim benim.....

bebeğim dünyamı 6 haftada öylesine değiştirdin ki seni bana veren Allah ıma binlerce şükürler olsun ve sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.. amin.. bir kaç gün sonra bakmaya gideceğim bebeğimi inşallah her şey iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…