canım oğlum..
üzmedin bizi..
sağlıklı olduğunu biliyorduk zaten ..
sende kanıtladın bize..
teşekkürler bebeğim..seni çok seviyoruz ..
sağlıkla gel oğlum..
seni merakla ve heyecanla bekliyoruz...
Canımmm Kanımmm Ruhummmm Herşeyimmmm Minik Meleğimmmm İyi ki Varsın İyi ki İçimdesin Rabbime Hamd Olsun ki Seni Bana Nasip Etti..Seni çok seviyorum Canım Oğlum..Sağlıkla gel inş.
bebeğim ne olur bir gün gel.beni bu dünyada yalnız bırakma.seni çok merak ediyorum ve çok istiyorum ...seni kucağıma almayı,minik ellerini öpmeyi,yuvarlak ve düzgün bir kafa yapın olması için başını bir yerlere koyarken her zaman dikkat etmeyi,küçücük ağzınla yiyeceğin mamaları hazırlamayı,küçücük kıyafetlerini seçmeyi istiyorum..lütfen bir gün gel bebeğim..ismini bilmiyorum, nasıl olacaksın bilmiyorum..kimseyle evlenemiyorum da ..ama seni istiyorum.seni büyütürken çalışmamak istiyorum.hep yanında olmak istiyorum.keşke hayat eski zamanlardaki gibi kolay olsaydı...
çok zor bir hamilelik geçiriyorum ve bebeğimin sağlığından endişe ediyorum.çok korkuyorum bebeğim.bizi bırakma ne olur.seni çk seviyoruz.baban ben ve abin seni çok istiyoruz.lütfen yavrum sabret.geçecek bu günler.sende dayanıklısın benim gibi biliyorum.dayan ne olur cnım bebeğim. ((
Hissetiğim her hareketi hayatıma bambaşka bir mutluluk getirdi.kadın olmanın en güzeli bu olsa gerek sabırsızlıkla seni kucağım almayı bekliyorum oğlum.son üç buçuk ay..sabırlı ol emi :)
kaç senedir bekliyorduk seni çıktın geldin şükürler olsun yerinde sıkıca dur mercimeğim 8 ay falan sonra görücez birbirimizi sıkıca tutun sağlıkla gel ailene seni seviyoruz...
ne olur benımle kal annenle kal bir aylıksın daha lütfen sıkı tutun ben seninle tutunmak istiyorum hayata sende benimle tutun bebeğim seni çok seviyorum
Yavruşum kuzuşummm sende sabırsızlanıyorsun içerde e yerin daraldı tabi..Bende sabırsızlanıyorum seni görmek koklamak için..Canımmmm oğlum benim Rabbime ne kadar şükür etsem hamd etsem seni bana nasip ettiği için..
annecim kuzum benım ne yapıyon sen ıcerde topmu oynuyosun nasıl tepınmektır ole yavrucummm olsun ama cok mutlu oluyorum her tekmende senınle kuzum benımmmm ama bı rıcam var senden canım oğlum lutfen sabahları ben kalkabılırım senın uyanıdrmana gerek yok bırakda uyusun anne azcık daha
Canım oğlum hayırlısı ile sağlıkla gel kuzuşum.. Seni çok seviyorum..Şimdi elimde olsa eğilip seni öpeceğim ama eğilemiyorum..Sabırsızlanıyorum bazen ama yine de sen zamanından çok önce gelme emi kuzuşum 3- 4 haftamız var daha oğlum..