Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

annesinin bitanesii, pamuk şekeriii...canım oğlum benim..seni çok seviyorummm

Kaburgalarımı tramplen gibi kullanan o minik ayaklarını ısıracağımdan emin olabilirsin balık kızım..

Oğluşum artık karnımda değil kollarımda hamd olsun.. =))) Ben artık bu bölüme girmeyeceğim =))

Rabbim hayırlısı ile hepinize nasip etsin bebişlerinizi kucağınıza almayı..

Hayirli evlat olsun insallah Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin canim,

ve tabiki Darisi bana ve tum diger hamis arkadaslara,

Bekliyom heyecanla sanki gunler gecmiyooooo

öyle güzelsinki içimde, seni hissetmek mucizelerin en güzeli bebeğim. Annen seninle gurur duyuyor...

HERNEKADAR KÖTÜDE OLSAM,İYİKİ BENİMLESİNİZSİZİ KUCAĞIMA ALACAĞIM GÜNLERİ İPLE ÇEKİYORUM..RABBİME EMANETSİNİZ..

Benim mucizem,hayatıma girdiğinde yeniden baharın uyanışını bedenimde hissettirdin,ötelediğim bedenimde şimdi 2 kişiyim,2 ruhum.Babanın hayatının sonuna kadar seveceği mucize,babana ilaç gibi geliceksin,biliyorum o başlarda seni istemeyecek kendi ailesi yüzünden üzülme annen senin hep yanında olucak sen hayat boyu hep annene güveneceksin,mutlu bir bebek olucaksın,İçimde büyümeye başladığın ilk anlarda sorunlarda büyüyecek,annenin seni nasıl istediğini bir bilsem canım yavrum,bir bilsen..
Annenin hayatının en karanlık olan döneminin güneşisin sen.Isığımsın,Allah'ın bir lütfü'sun..

iyi ki varsın bebişim,varlığını öğreneli birkaç gün oldu daha,uykuyu çok severdim,heyecandan yatamaz oldum,Allah ıma binlerce kez şükürler olsun bu duyguyu tattırdı bana,sen sağlıklı doğasın büyüyesin diye,sana faydalı olan şeyleri yiyorum bebeğim,geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum,seni çok seviyorum.

Mercimeğim artık mercimeklikten çıktın kocaman oldun. kolların bacakların oluştu çok merak ediyoruz seni haftaya 2li test var inşallah sağlıklı sonuçlar alırız. kime benziyosun acaba

canım yavrum haberini daha dün aldım... seni babanda bende çok istedik... seni sabırla beklicez...
sağlıklı bi şekilde kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...
seni çok seviyorum... içimde bi yerlerde bana tutunmaya çalıştığını benimle birlikte nefes alışverişini bilmek çok güzel... çok mutluyum huzurluyum bu senin sayende yavrum. :nazar
:

bende çok yazdım meleğime karnımdayken çok şükür kollarımda artık hayatta seviyorum yavrumu darısı sizlere

yavrum içimdesin ama sağlığından şüpheli doktorlar bugün yada en geç yarın seni görmeye gidicez babanla ne olur kalbi atıyor iyi desinler bana beni senden vazgeçmek zorunda bırakma bebeğim annen sadece kalp atışını bekliyor diren yavrum azıcık diren hayata bana duymak istediklerimi duyur ve ablana bebeğimiz yok gelmeyecek açıklamasını yapmak zorunda bırakma beni seni seviyorum ve gerçekten istiyorum
rabbim bana yardım et ne olur

inşallah bebegin saglıklı bir şekilde tutunur sana zaten duygusalım bu ara içim buruldu inş Allah hepimizin Hamileligini saglıklı bi şekilde tamamlamayı nasip eder...

rabbım ya r ve yardımcın olsun

ne olursa olsun hep yanında olmayı rabbim bana ve babana nasipetsin bebeğim. seni çok seviyorum haberini alalı bir kaç saat oldu.umarım kollarıma almayıda rabbim nasipeder.canım meleğim sen bize rabbimin emanetisin . bu kutsal emanete ihanet etmeden ,yetiştirmeyi nasip etsin yüce mevlam..seni incitmeden,üzmeden, kırmadan büyütmeyi nasip etsin. seni sabırla, merakla bekliyorum bebeğim.canım.meleğim.ailemize hoş geldin bitanem. değmesin sana eller değmesin sana sen benim dünyamsın.

daha yeni duyduk kalp atışlarını .. okadar küçüktün ki...biraz nazlanıyosun..kanama ve lekelenmeler inşallah geçer meleğim..seni sağlıklı ve huzurlu bir şekilde mis kokunla kucağımalacağım ağustosu beklemek ne zor geliyor bana.allah seni korusun...

Rabbime hamdolsun seni bize nasiip eyledi canım oğlum kollarımdasın burda hep hamişken yazmıştım sana şimdi o güzel gözlerine bakıp söylüyorum hislerimi Allahım tüm isteyenlere nasip eylesin bu güzel duyguyu

öyle bir his ki bu tarif etmeye kelimeler yetmez,bütün anlamlı kelimeler anlamsız kalır..
dün bize mutluluğumuzu geri verdin..evimize gece güneşi doğdu..büyüledin bizi..seninle ilgili tek bildiğim şimdilik 2 çizgicik..o yüzden sende bizim şimdilik çizgi karakterimizsin..
HOŞGELDİN BEBEK..SEFALAR GETİRDİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…