Hamilesiniz,Bebeğinize Bugün Ne Söylemek İstersiniz?

Bebeğim benim.. Yine her gün ki gibi şükrediyorum seni bana veren rabbime. O kadar badireler aatlattık ve sen hala benimlesin.Düşündükçe bile gözlerim doluyor. Hayırlısıyla sağlıkla gel benim minik kuşum

canim yavrum baban ve ben seni sabirsizliklla bekliyoruz.
hayatimiza bir gunes gibi geldin.
simdiden o kadar cok hayallerimiz var ki seninle ilgili
hele baban seni yuzmeye goturecekmis:asigim:cok seviyor yuzmeyi .
baban karnima kulaklarini dayayip seni duymaya calisiyor ama sen daha cok kucuksun babacin cok sabirsiz yavrum.sende ona cekersenkaydirigubbakcemile3

miniğim sen çok küçüksün biliyorum ama dünyamıza hoş geldin babacığınla seni özlemle bekliyoruz sakın bizi bırakma deden gibi erkenden terketme emi dokuz ay sonra sağlıklı olarak katıl bize seni babanla çok seviyoruz

annem seni çok seviyorum her gece beni bırakmaman için Allaha yalvarıyorum ne olur bizi bırakma annem miniciksin tutun ama bana olur mu baban ve ben seni o kadar çok seviyoruz ki kardeşin gittiğinde çektiğimiz acıyı bir daha yaşamak istemiyoruz
SENı ÇOOKKK SEVıYORUZZ ANNEMM

varlığın öyle bir sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu.kızımın şarkısı bu.bu şarkıda karnımda tekmeler atıyor çünkü.

Selamlar ben bu siteye az önce üye oldum.Bir iki aya kadar bende hamile kalmayı düşünüyorum:)İnşallah herşey gönlüme göre olur.Hamile kaldığımda sizle paylaşmayı çok isterim.

bebeğim seni çok seviyoruz bende babanda seni çok merak ediyoruz nasıl bir şeysin kime benziyorsun cabuk geçsin zaman seni sağlıcakla kollarımıza alalım allahın izniyle :))

bebisim seni gordum bise kalp atisini duyim beni merakta birakma olurmu annecim opuyorumnanaktan

Selamlar ben bu siteye az önce üye oldum.Bir iki aya kadar bende hamile kalmayı düşünüyorum:)İnşallah herşey gönlüme göre olur.Hamile kaldığımda sizle paylaşmayı çok isterim.

iyi haberlerini bekliyoruz canim.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallaha.s.

Rabbimin büyüklüğü şükürler olsunki seni bana verdi annemmmmmmmmmm beni sakın bırakma olurmuuu her anını dolu dolu yaşamama izin verr

bugunde benimlesinnopuyorumnanaktan ne kaldiki geriye 238 gun kaydirigubbakcemile3

bugün hamile olduğumu öğrendim bebeğim hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım yavrum seninle büyümek çok güsel babsının güzel kızı annesnin meleği bi an önce seni kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz ama sen bize bakma zamanında ve sağlıkla gel bi tanem ...

on kere değil yüz kerede vazgeçmeden denerdim sonunda sana kavuşacağımı bilmek varya herşeye değdi bebeğim,yakında inş.kollarımda olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…