Hamileyiiiiimmmmm :)

serifee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
63
0
86
Diğer
Selam,
Çok şükür 5 hafta+6 günlük hamileyim ben de. Allah hayırlı evlat yetiştirmek isteyen tüm çiftlere nasip etsin! Çok mutluyum, ben de anne olucammm... kelimelere sığmıyo sevincim, dün öğrendiğimden beri yerimde duramıyorum...

Doktor bir iki kist var ama zararsız dedi, aklıma geldikçe korkuyorum, ilerde problem olur mu ki?

tebrikler canım gözün aydınn..:lepi:
kistlerden korkma doğumda zaten hepsi temizlenip çıkıyo..

hayırlı olsun cnm allah saglık sıhatle kucagına almayı nasip etsin inş :Saruboceq:

Çok tebrik ederim. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:))

hayırlı olsun canım..
meraklanma doktorun kistin zararsız dediyse ilerde bi problem oluşmaz..

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin.kistten korkmana gerek yok özelliklede önemsizse bi sorun olmuyo.bende ilk oglumda ksitim olduğunu öğrenmiştim hemde bebek kistin olduğu taraftaydı doğumda düşer dediler düşmedi şu an oğlum 2 yaşında ve ben yine hamileyim ve bebeğim yine kistin olduğu tarafta duruyo hiç bi sıkıntıda yaşamıyorum sende yaşamazsın merak etme cnm.hamileliğinin keyfini çıkar.kafanı takma böle şeylere

hayırlı olsun canım..
meraklanma doktorun kistin zararsız dediyse ilerde bi problem oluşmaz..

teşekkür ederim çok mutluyum,
keseyi gördüm 10 gün sonra da kalp atışı için ultrasona çağırdı doktor,
ama ben dayanamadım eşime de aiklesine de söyledim akşam, bu akşam da annemlere gidicez. inşallah erken değildir söylemek için :)

zaten ilk hamileliğim çok heyecanlıyım dayanamadım söyledim yakınlarıma :)
bi de 70 kilo üstünde hamile kaldım, zor bi dönem beni bekliyo sanırsam :uhm:

tebrikler canım inşallah yavrularımızı sağlıklı bişekilde kucağımıza alırız benimde ilk hamileliğim aynı dert bendede var 70 üzerinde kiloyla hamile kaldım sende benim gibi çok yiyomusun bide uyuyormusun.

inşallah canım,
yemeyi ve uyumayı çok seviyorum ben de, baaya da iştahlıyım, hipotiroidim de var Allah yardımcımız olsun sağlıklı vve ölçülü yemeye çalışıyorum birkaç gündür kendimi kısıtlamıyorum sadece aşırıya kaçmamaya calışıyorum, bak bu konuda su çok etkili ben 10 kilo vermiştim suyla, demek istediğim aşırı iştahı kesiyo su günde 2-3 litre içmek gerekiyo hamilelikte de tavsiye ediliyo doktorlar tarafından.

ne kadar oldu senin hamileliğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…