Hamileyiiiiimmmmm :)

canim cok gecmis olsun ( ama neden dustu sorun neydi boshayallersmile tez zamanda yeni melegini gonderir insallah rabbim a.s.

mevlam sabırlar versin cnm. hayırlısı buymuş demekki bende aynı şeyi yaşamıştım kalp atışını duyacam diye gidipte drdan yarın adet olursun lafını duyunca çok kötü olmuştuk eşimle. ama nasip değilmiş işte. inş yakın zamanda tekrar hamile kalırsın.

BEBEĞıM YOK ARTIK
düştü.

Basin sagolsun çok üzüldüm.Bende 8 haftalik bebegimi bir ay önce kalbinin durmasi sonucu kaybettim.Allah sabrini veriyor.Insallah bizlerde birgün yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almamiz nasip olur.:Saruboceq::Saruboceq:Bende herkese söylemistim ama bir daha hamile kalirsam üc aydan önce hic kimseye söylemeyecegim.

canım emin ol boş laf değil dediklerim stres engel ben bu ay habersiz hamile kaldım hiç kafama takmadım çünkü bir kızım var olsada olmasada çok önemli değildi zaten yeni korunmayı bırakmıştım hemen oldu hayret ettim normalde ben normal yoldan hamile kalamam hormonlarım düzensiz diğer hamileliklerim zor oldu emin ol bu ay göğüslerimden süt geldiği halde prolaktin seviyem yüksek değildi hayret ettim bütün hormonlarım normal herşey stres tatile gidip hamile kalanları çok duyduk burda inşallah en kısa zamanda kalırsın bence kendini oyalayacak bebek fikrini kafandan atacak biş uğraş bul bebek kendiliğinden gelecek

BEBEĞİM YOK ARTIK
düştü.

çok çok üzücü bi haber allah sabır versin benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ama şimdi tekrar hamileyim ve yaşadığım sıkıntıları unuttum..inşallah sende tez zamanda tekrar meleğine kavuşursun...

inşallah arkadaşlar, çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için...
iyi ki yanımdasınız :)

şerife nasıl oldu düşük biraz anlatırmısın çok geçmiş olsun benimde ilk bebeğim karnımda öldü 8 ay sonra 2.oldu kız 2 yaşında şimdi yeniden hamileyim

şerife nasıl oldu düşük biraz anlatırmısın çok geçmiş olsun benimde ilk bebeğim karnımda öldü 8 ay sonra 2.oldu kız 2 yaşında şimdi yeniden hamileyim

ilk bebeğin için üzüldüm tatlım bşın sağolsun, kızını da Allah bağışlasın size.
ben bilmiyorum yani anlamadım nezaman nasıl düştü kalp atışlarını duymak için 2-3 hafta sürekli ultrasona aldılar, ama duyamadık en son gebeliği sonlandırmaya karar verdiler yoksa gebelik zehirlenmesi olacaktı, işte kese vardı ama bebek görünmüyodu minicik bişey göründü sonra ama kalp atışı yoktu.

Napalım, nasip değilmiş, belki de zamanı değildi bilmiyorum, Allah bilir. ama bildiğim bişey var ki tabiat sağlıksız bebekleri er yada geç vücuttan atıyo, sağlıksız olduğunu farkedemediyse de ölü doğumla bunu gerçekleştiriyo, bi çok yerde okudum bunu, ve bana sorarsan özürlü/sağlıksız olup da ömür boyu hem çocuk hem de anası babası üzüleceğine böylesi daha hayırlı derim, herşeyde var bi hayır.

kızlar bende 6haftalık hamileyim vallahi bnde herkese söyledim,allah bebeği dünyaya gtrmek isterse korur.bebeğini düşürenler hiç üzülmeyin allahım herseyin hayırlısını verir,sabırlar versin sze.allahın takdiri neyse o olur kızlar.bebeklerimizi kem gözlerden korusun rabbim

slm arkadaslar. kızlar bende hamileyim 6 haftalık. çok mutluyum. kelimeler yetmez bunu anlatmaya 13 ay sonra gelen mutluluğum benim... rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşalah :) :CüvCüv: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

slm arkadaslar. kızlar bende hamileyim 6 haftalık. çok mutluyum. kelimeler yetmez bunu anlatmaya 13 ay sonra gelen mutluluğum benim... rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşalah :) :CüvCüv: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

cnm aynıyız bnde 6haftalık allah ikimizede bagışlasın bebeklerimizi 6aralıkta ypcm bn allahın izniyle dogumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…