canım benimde altı hatalık doktor bi problem yok dedi ama genede korkuyorum su içmeye bebişten sonra başladım ama önceleri içmezdim fazla hemen kilo aldım sorma azaltıyorum şuan yemekleri kahvaltımı düzgün yapmak şartıyla doktor öyle dedi bide kansızmışım vitamine şimdiden başladık sorma
inşallah canım,
yemeyi ve uyumayı çok seviyorum ben de, baaya da iştahlıyım, hipotiroidim de var Allah yardımcımız olsun sağlıklı vve ölçülü yemeye çalışıyorum birkaç gündür kendimi kısıtlamıyorum sadece aşırıya kaçmamaya calışıyorum, bak bu konuda su çok etkili ben 10 kilo vermiştim suyla, demek istediğim aşırı iştahı kesiyo su günde 2-3 litre içmek gerekiyo hamilelikte de tavsiye ediliyo doktorlar tarafından.
ne kadar oldu senin hamileliğin?
hayırlı olsun canım rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder
darısı benim ve benim gibi isteyenlerin başına inşallah :Saruboceq:
canım tebrik edirm seni darısı başımıza inşallah
ya hem kistin var hemde hipotiroit hastasısın maşallah
aynı bu dertler bendede var ve tam 5 senedir bekliyom sıpamı gelmiyor bitmiş haldeyim:1no2::1no2:
nasıl oldu tedaviylemi hamiş kaldın ama bana super umut oluyonuz yaffffa.s.a.s.a.s.
İnşallah... inşallah... inşallah...
Allah'tan ümidini kesme canım o isterse verir, bana nasıl verdiyse sana da verir,
tedavi olmadım 3 aydır istiyorduk 3. ayımızda verdi Rabbim çok şükür.
aklına kötü bişey getirme. (kesin çocuk sahibi olamama gibi bi probleminiz yoksa verir)
dua edin, hayırlısıyla isteyin, ve sabredin, verecektir inşallah.
Hayırlı haberlerini bekliyorum aysecim...
Darısı gerçekten isteyen herkesin başına inşallah!
amin canım amin inşallah güzel haberler verebilirim sana da diğer arkadaşlarmıamada tabi
canım ben tiroit tedavisi görüyom 4 senedir bu sene iyi bi doktor bulduk gibi bakalım bana dedi zayıflarsan yenersin bu hastalığını hemde pko tedaviside kolay olur dedi
tabi bildiğini gibi böyle hastalarında kilo vermesi çok zor
ama veriyom az kaldı nisan da 17 sinde gidicem daha doğum doktoruna gitmiyom
doktorum ne zaman gidin derse o zaman gidicem
kiloya gelincede 2 kilom kaldı fazla değil ama en kısa sürede vericem
canım hamilelerin duası kabul olurmuş bizlerede et dua olurmu canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım aklıma geldikçe dua ediyorum, sana da isteyen herkese de hayırlısıyla Allah nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?