- Konu Sahibi GmzBrs2810
-
Betanın yükselmesi hamileliğinizi doğrular. Her gün ortalkama 2 katına çıkar, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Kızlar cmrts günü yaptırdığım testte 1694 çıkan sonuç dün akşam yani tam 2 gün sora 4833 çıktı sizce beta yükselmesi ii mi?
Kızlar cmrts günü yaptırdığım testte 1694 çıkan sonuç dün akşam yani tam 2 gün sora 4833 çıktı sizce beta yükselmesi ii mi?
Saol cnm amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin..:) hayırlı olsun inşallah güzel ve sağlıklı bi bebeğin olur
adetin ayın kaçıydı acaba gecikmeden ne kadar sonra test yaptın?Kızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım... 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu...Aşkımızın ilk meyvesini bekliyoruz... Regl başlangıç tarihime göre 5 haftalık fakat döllenmeye göre 3 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor. Daha henüz keseyi görmedik.Keseyi görmek için daha henüz erken olabileceğini söyledi ve önümüzdeki C.tesi tekrar kontrole çağırdı... Hcg değerim 1932 çıktı ve normal değer aralığındaymış.Umarım herşey yolunda gider.Beni ve eşimi bu süreçte neler bekliyor hiç bilmiyorum ama çok heyecanlıyım... Allahtan tek dileğim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almanın nasip olması... Ve Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah... Sevincimi paylaşmak istedim... Herkese Sevgiler,Selamlar...
kızlar bişi sorucam 2. kan testini dr mu öneriyor yoksa siz mi istiyorsunuz benim dr tekrar yaptır demedi hatta 3 hafta sonraya gün verdi o gün gel diye. sizce bu normal mi cevap verirseniz sevinirim.
ilgin için sagol canım. 2 gün önce 1400lerdeydi ultrasonla baktı kese yok dedi c.tesi yine gidicem bakalım bu sefer baska bi dra. o zaman tekrar yaptrıcam inş. yükselmiştir. olumsuz bir şey çıkacak diye çok üzülüyorum ilk hamileliğim bir de. benim dr da hiçbir şey söylemedi hamileliğimi bilmeden antibiyotik kullandım ben bir de. onu sordum bişi olur mu diye allah bilir diyo. insan bi bakar araştrırır inceler. bunu duydugu halde 3 hafta sonraya randevu verir mi hiç. çok ilgisizler malesef.
adetin ayın kaçıydı acaba gecikmeden ne kadar sonra test yaptın?
tşk ederim canım bilgilendirdiğin için benim de 4 gün gecikti de ondan sordumEn son adet başlangıç tarihim 8 Aralık 2014 dü. 9 Ocak 2015 de idrar testinde direkt pozitif çıktı.Aynı gün bhcg değerime baktırdım 1932 ydi. Yani Ortalama 2-3 gün gecikmeyle idrar sonuç verdi çok şükür canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?