Hamileyiiiimmm...

Kızlar cmrts günü yaptırdığım testte 1694 çıkan sonuç dün akşam yani tam 2 gün sora 4833 çıktı sizce beta yükselmesi ii mi?
Betanın yükselmesi hamileliğinizi doğrular. Her gün ortalkama 2 katına çıkar, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

merhaba kızlar,
bende dün test yaptım pozitif çıktı.bugün de doktora gittim henüz geldim doktordan.60 mm'lik bir kese oluşmuş.haftaya daha düzenli görmek we test sonuçlarını değerlendirmek için tekrar gidicez.
ilk çocuğum olacak ama şoktayım.sanırım mutluyum
eşimde bende dünden beri sersem gibiyiz.yüce rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar cmrts günü yaptırdığım testte 1694 çıkan sonuç dün akşam yani tam 2 gün sora 4833 çıktı sizce beta yükselmesi ii mi?

Tam olarak bilmiyorum ama bence normal gibi Çünkü ilk zamanlarda her gün ikiye katlanır diye duymuştum Gönlünü ferah tut

kızlar ben de dün öğrendim kan testi sonucu beta 1460 çıktı 3-4 haftalık hamileyim su anda .ultrasonla baktı kese oluşmamış dedi. okudugum kadarıyla 2 günde bir kan testi yaptırmıssınız benim dr tekrar test istemedi napayım ben bu doktoru değiştirsem mi çok ilgilenmedi sanki. ayrıca folik asit falan hiçbir şey önermedi ve ay sonuna tarih verdi kontrol için. ay sonunu nasıl bekleyeyim ben şimdi çok meraklandım yahu

amin canım benim dr ilgisiz çıktı anlaşıldı acilen başka bir dr edinmeliyim :)

Bende dün tekrar beta yaptırdım 4683 çıktı ve keseyi gördük çok şükür. Folik asiti 800 mg a çıkardı. Şimdi haftaya kalp atışlarını duymayı bekliyoruz. Çok heyecanlı bir bekleyiş Allahım inşallah herkeze nasip etsin , bizim bebeklerimize de hayırlısı ile kavuşmaı nasip etsin.

kızlar bişi sorucam 2. kan testini dr mu öneriyor yoksa siz mi istiyorsunuz benim dr tekrar yaptır demedi hatta 3 hafta sonraya gün verdi o gün gel diye. sizce bu normal mi cevap verirseniz sevinirim.

adetin ayın kaçıydı acaba gecikmeden ne kadar sonra test yaptın?

kızlar bişi sorucam 2. kan testini dr mu öneriyor yoksa siz mi istiyorsunuz benim dr tekrar yaptır demedi hatta 3 hafta sonraya gün verdi o gün gel diye. sizce bu normal mi cevap verirseniz sevinirim.

Canım ben dayanamayıp gece sırf değerlerim yükselmiş mi die merakım acile gidip numaradan çok kötüyüm kusuyorum midem bulanıo fln die taklit yaptım valla tabi gebelik şüphem var dedim normalde folik asite hamile kalmadan başlaman gerekir bnm tavsiyem bian önce al ve başla çok gecikmeden hiç bekleme bende kontrole gittiğimde hiç birşey demedi zorla konuşturdum resmen o ne bu ne die 2 gün sora kan testini tekrarla değerlerin 4000 5000lere geldiğinde hemen karından ultrasonla bakıp gebelik kesesini görüyorlar

ilgin için sagol canım. 2 gün önce 1400lerdeydi ultrasonla baktı kese yok dedi c.tesi yine gidicem bakalım bu sefer baska bi dra. o zaman tekrar yaptrıcam inş. yükselmiştir. olumsuz bir şey çıkacak diye çok üzülüyorum ilk hamileliğim bir de. benim dr da hiçbir şey söylemedi hamileliğimi bilmeden antibiyotik kullandım ben bir de. onu sordum bişi olur mu diye allah bilir diyo. insan bi bakar araştrırır inceler. bunu duydugu halde 3 hafta sonraya randevu verir mi hiç. çok ilgisizler malesef.

Hiç üzülme benm ilk 1694 tü 2 gün sora 4833 olmuştu değerim keseye anca o zmn baktı görülebilcek boyuta gelmiştir dedi ayrıca hamileliğin çok yeni ve bebek tam oluşmadığından daha önce bilmeden içtiğin ilaçların bir sakıncası yok die biliyorum onun içinde kendini üzme ceviz(bebeğin ilk aylarda zeka gelişimi için çok önemli) ve badem(mide bulantısına ii geliyor) ye mutlaka süt yoğurt ve peyniri aksatma ben folik trio kullanıyorum içinde hem d vitamini hem kalsiyum hemde folik asit var tavsye ederim

sagol canım yaaa içimi ferahlattın.:)ceviz yiyorum, her gün sabah aksam süt içiyorum, peynir yumurta ve yogurdu sık almaya çalışıyorum et balık türü yemeye dikkat ediyorum sadece folik asit almıyorum aslına bakarsan çayı da bıraktım demli ve çok içerdim artık 2 günde bir çok açık içersem içiyorum. onun yerine portakal suyu içiyorum içinde folik asit olduğunu duydum ilaç kullanmıyorum bari dengelesin diye. ama bu gidişte mutlaka doktora sorup alıcam.

adetin ayın kaçıydı acaba gecikmeden ne kadar sonra test yaptın?

En son adet başlangıç tarihim 8 Aralık 2014 dü. 9 Ocak 2015 de idrar testinde direkt pozitif çıktı.Aynı gün bhcg değerime baktırdım 1932 ydi. Yani Ortalama 2-3 gün gecikmeyle idrar sonuç verdi çok şükür canım :)

tşk ederim canım bilgilendirdiğin için benim de 4 gün gecikti de ondan sordum

Arkadaşlar Merhaba,
Bugün kontrole gittik eşimle birlikte ve ilk defa pirinç tanemiz ile tanıştık Kese göründü çok şükür bhcg için dün sabah kan vermiştim bugün sonucu aldık 11250 ye çıkmış. Doktor 5 haftalık dedi ve kalp atışlarını duymak için 2 hafta sonrasına randevu verdi. Çok mutluyuz çok güzel bir duyguymuş Allah tüm isteyenlere sağlıkla,hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…