- Konu Sahibi GmzBrs2810
-
:) cook sevindm Allah tamamina erdirsn ins. 7 gunum kaldi benimde adete ins bendede tutmustur folik asit kullanmiyorm doktorda kullan demedi onceden cok kullanirdim smdi biraktim gerek gorseydi soylerdi zaten . Hayirlisi ins..Canim ben 9 yillik evliyim bu sene cocuk istemeye ve denemeye karar verdik zaten ben degil esim korundu hep ilk denememizde tuttu 4 ay once ama kimyasal gebelik geçirdim folik asit felan hicbisey kullanmamistim o donem sonra 3 ay ara verdik korunduk 17 aralik sat yumurtlamayi takiben yine ilk denememiz tuttu bu sefer 1.5 ay once folik asit kullanmaya basladim onun disinda baska bisey yapmadim canim birde saglikli beslenmeye basladim son 3 aydir bu sefer sag salim kucagima alirim insallah yarin ilk kontrolumuz:))
teşekkür ederim inşallah değerimizde katlanmıştır :)Tebrikler canm hamilesin :)
Bende dunnn ogrendimm ay butun belirtilerimiz ayni muhtemelen ayni tarihlerde alicaz bebisimizi kucahimiza bizimkiside ilk bebegimizzz ay cok sevincliyimm
Merhabalar bende dun gittim doktora 6 hafta iki gunluk hamileymisim ultrasondada gorundu bebisim aynen hepimiz ayni donem yeni anneler olucaz rabbimin izniyle insallahhh ....:))
Bende pazartesi öğrendim hamileligimi beta hcg 134 çıktı o gün beklediğim adet günümdü. Yarın ilk kontrole gidicem. Çok mu erken? Biraz daha mı beklemem gerekirdi yoksa?
Tesekkürler canım 6+3 üm bugün . Geçen hafta kanda öğrendim dün us da keseyi gördüm haftaya Çarşamba tekrar çağırdı bakalım .Ccnege tebrikler canm ne kadarlik hamissin. :) ve nasil ogrendin gebeliginiii
Egerbebis varsa hayirlis olsn canm ama rahim kalinlasmasi adette olablr canm ins bebistie seninkiiMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sanırım bende hamileyim :) 2 defa test yaptım ikiside çift çizgi. dr gittim kan verdim sonuçları henüz alamadım.
ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi. folic 1 verdi. ultrasonda erken gebeliklerin görünmediğini söyledi.
acaba hamileyimiyim. yaptığım testler hatalı olamaz dimi
amin inşallah :) teşekkür ederimEgerbebis varsa hayirlis olsn canm ama rahim kalinlasmasi adette olablr canm ins bebistie seninkii
Merhaba firuze89 :) hemileyim bugün test sonucumu aldım. çok mutluyum :))))amin inşallah :) teşekkür ederim
çok teşekkür ederim :)) Amin canım inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın hayırlısıyla :))Ayyy super bi haber buu tebrikler darisi basimaaa tatlimmm
Merhaba firuze89 :) hemileyim bugün test sonucumu aldım. çok mutluyum :))))
Mide bulantılarınız başladımı arkadaşlar ? Başetmek için neler yapıyorsunuz ? Ben bugün işe gidemeyecek kadar kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?