Hamileyiiiimmm...

:) cook sevindm Allah tamamina erdirsn ins. 7 gunum kaldi benimde adete ins bendede tutmustur folik asit kullanmiyorm doktorda kullan demedi onceden cok kullanirdim smdi biraktim gerek gorseydi soylerdi zaten . Hayirlisi ins..

Merhabalar bende dun gittim doktora 6 hafta iki gunluk hamileymisim ultrasondada gorundu bebisim aynen hepimiz ayni donem yeni anneler olucaz rabbimin izniyle insallahhh ....:))

Bende dunnn ogrendimm ay butun belirtilerimiz ayni muhtemelen ayni tarihlerde alicaz bebisimizi kucahimiza bizimkiside ilk bebegimizzz ay cok sevincliyimm

Hayırlı uğurlu olsun canım Ne güzel duygularmış değil mi? 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gidicez doktora.Şimdiden sabırsızlanıyorum

Bende pazartesi öğrendim hamileligimi beta hcg 134 çıktı o gün beklediğim adet günümdü. Yarın ilk kontrole gidicem. Çok mu erken? Biraz daha mı beklemem gerekirdi yoksa?

İyi aksamlar arkadaslar bugun doktora gttim dun hafif lekelerim oldu bugunde bi kere oldu az pembelik var cok az muayenede bebegim iyi 6±6 gunluk olmus kesen kucuk dedi ondan goruyo olabilirsin dedi sik takip etmemiz lazim dedi boyke oluo ilerleyen zamnlarda kese buyuyo dedi haftaya cumaya gene cagirdi sizce sorun varmi boyle olsn varmi kzlar

Mide bulantılarınız başladımı arkadaşlar ? Başetmek için neler yapıyorsunuz ? Ben bugün işe gidemeyecek kadar kötüyüm

Ccnege tebrikler canm ne kadarlik hamissin. :) ve nasil ogrendin gebeliginiii

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sanırım bende hamileyim :) 2 defa test yaptım ikiside çift çizgi. dr gittim kan verdim sonuçları henüz alamadım.
ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi. folic 1 verdi. ultrasonda erken gebeliklerin görünmediğini söyledi.
acaba hamileyimiyim. yaptığım testler hatalı olamaz dimi

Cnnege ne mutlu sana Allah tamamina erdirsn canm benmde dort gunum kaldi sbirla bekliyorm

Egerbebis varsa hayirlis olsn canm ama rahim kalinlasmasi adette olablr canm ins bebistie seninkii

Mide bulantılarınız başladımı arkadaşlar ? Başetmek için neler yapıyorsunuz ? Ben bugün işe gidemeyecek kadar kötüyüm

Benim geçen hafta başladı çok kötü oldum 1-2 gün...Onun öncesinde de hafif hafif vardı ama istifra edecek kadar değildi. Şimdi sabahları ilk kalktığımda ve özellikle kahvaltıdan sonra biraz oluyor.Ama Allah'tan beni yıldıracak kadar değil. Çok affedersiniz az bişey istifra ediyorum düzeliyor,öğleden sonra akşama doğru yok oluyor iyicene. Baş edebilmek için pek bişey yapamıyorum çünkü o bulantı geldi mi hiçbir şey işe yaramıyor :)) sadece çok ağır şeyler yemiyorum bir de canım istemezse zorlamıyorum kendimi. 3 aylık olana kadar bu kadarcık bulantıyla devam ederse şanslılardan göreceğim kendimi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…