Hamileyiiiimmm...

Ben cok merak ediyorum, o kadar cok olumsuz sey okuyunca insan endiseleniyor.. Rabbim hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

merhaba kızlar bugün dra gittim çok ilgilendi daha sormadan cevaplar verdi çok şükür :)
veee asıl büyük haber keseyi ve bebeği gördü sağlıklı dedi her şey yolundaymış :) folikasit kullanmaya başlamamıştım daha ona başladım bugün dr tavsiyesiyle. 2 hafta sonra da inşallah kalp atışını duymak için gidicem allah hepinize sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah güzel haberler aldıkça insan mutlu oluyor :)

Tebrik ederim canim benimle ayni tarihte dogum yapacak arkadas daha yuppiiiii

Cok tesekkur ederim insallah sag salim bir nefeste alalim kucagimiza canim :))
canım bişi sorucam mide bulantıların falan başladı mı? benim bugün midemde ağrıyla birlikte bulantı falan var ama geçici de olabilir aynı zamanlarda olduğumuz için sana bi soryaım dedim

Bende dunnn ogrendimm ay butun belirtilerimiz ayni muhtemelen ayni tarihlerde alicaz bebisimizi kucahimiza bizimkiside ilk bebegimizzz ay cok sevincliyimm

canım bişi sorucam mide bulantıların falan başladı mı? benim bugün midemde ağrıyla birlikte bulantı falan var ama geçici de olabilir aynı zamanlarda olduğumuz için sana bi soryaım dedim
Canim benim sabah kalktigimda cok hafif oluyo ama oyle rahatsiz edici degil kahvalti yapinca geciyor agri yok ama kasiklarima sanki arada igne batirip cikariyolar gibi hissediyorum ara ara birde ayaklarim buz gibi oluyo bu aralar sicak su yapiyorum surekli bakalim ilerleyen gunlerde baslayacakmi cok merak ediyorum bende tuzlu kraker fistik felan yiyorum onlar hafifletirmis belki o yuzden bulanti yapmiyodur canim

Coook sagol canim benim sizede cok hayirli olsun uykudan basimi kaldirdigim zamanlarda yasiyorjm bu mutlulugu :)
Bende surekli uyku modundayim uykuya doyamiyorum ama geceleri uykum kaciyo uyuyamiyorum bir turlu hamilelik yapar diyorlar ama ins duzene girer :)

benim şu an sabahları yok allahtan öğlen gibi oluyor biraz benim de elimde sürekli çubuk kraker, leblebi de iyi geliyormuş bilgin olsun ben leblebi de yiyorum. benim ayaklarım da çok soğuk bu ara. hamilelikten önce hep sıcak olurdu. türlü türlü huylarımız çıkmaya başladı işte hayırlısı bakalım

En icten dileklerimle amiiiinn :) bisey sorcam canm ne kadardir bebis istiyordun ve ozel bisi yaptin mi bebis icin jel vs kullandn mi merakimi mazuur gor olur muu
Canim ben 9 yillik evliyim bu sene cocuk istemeye ve denemeye karar verdik zaten ben degil esim korundu hep ilk denememizde tuttu 4 ay once ama kimyasal gebelik geçirdim folik asit felan hicbisey kullanmamistim o donem sonra 3 ay ara verdik korunduk 17 aralik sat yumurtlamayi takiben yine ilk denememiz tuttu bu sefer 1.5 ay once folik asit kullanmaya basladim onun disinda baska bisey yapmadim canim birde saglikli beslenmeye basladim son 3 aydir bu sefer sag salim kucagima alirim insallah yarin ilk kontrolumuz:))

merhaba size de sormak istiyorum ben yumurtlamadan sonra 13. gnde kan verdim bi gün önce idrar testinde pozitifi görmüştüm değerim 113.41 çıktı sizce iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…