- 24 Mart 2014
- 16
- 22
- 38
- 38
- Konu Sahibi GmzBrs2810
-
hayırlı olsun cnm Raabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu arada ben de yeni dün öğrendim hamile olduğumuKızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım... 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu...Aşkımızın ilk meyvesini bekliyoruz... Regl başlangıç tarihime göre 5 haftalık fakat döllenmeye göre 3 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor. Daha henüz keseyi görmedik.Keseyi görmek için daha henüz erken olabileceğini söyledi ve önümüzdeki C.tesi tekrar kontrole çağırdı... Hcg değerim 1932 çıktı ve normal değer aralığındaymış.Umarım herşey yolunda gider.Beni ve eşimi bu süreçte neler bekliyor hiç bilmiyorum ama çok heyecanlıyım... Allahtan tek dileğim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almanın nasip olması... Ve Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah... Sevincimi paylaşmak istedim... Herkese Sevgiler,Selamlar...
tşk cnm :) altta yazan bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazısı ve açıklamalar nasıl çıkıyor?Hayırlı olsun
Aşağıdaki linkte ayrıntılı olarak yazıyor :)tşk cnm :) altta yazan bebeğimin doğacağı muhtemel tarih yazısı ve açıklamalar nasıl çıkıyor?
Hayırlı olsun.. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım... 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu...Aşkımızın ilk meyvesini bekliyoruz... Regl başlangıç tarihime göre 5 haftalık fakat döllenmeye göre 3 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor. Daha henüz keseyi görmedik.Keseyi görmek için daha henüz erken olabileceğini söyledi ve önümüzdeki C.tesi tekrar kontrole çağırdı... Hcg değerim 1932 çıktı ve normal değer aralığındaymış.Umarım herşey yolunda gider.Beni ve eşimi bu süreçte neler bekliyor hiç bilmiyorum ama çok heyecanlıyım... Allahtan tek dileğim sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almanın nasip olması... Ve Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah... Sevincimi paylaşmak istedim... Herkese Sevgiler,Selamlar...
İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirmemiz dileğiyle... :) Ne güzel aynı zamanlara denk gelmişiz... Gelişmeleri bildirelim birbirimize :) Hayırlısı olsun :)hayırlı olsun cnm Raabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu arada ben de yeni dün öğrendim hamile olduğumu2 aşılama ve bir tüp ten sonra dün tahlil sonucumda hamile olduğumu öğrendim. şubatta tüp yaptıracaktık kurban olduğum Allahım bu ay nasip etti :) Allah a şükürler olsun. seninle aynı zamanda doğum yapcaz :) ben de 4 haftalığım yarın tekrar bi test daha yaptırmam gerekiyor ve keseyi görmeden de içim rahat etmicek sanırım bir hafta sonra keseyi de görürüz :) Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
Amiiinn hepimizin sağlıkla kucağımıza alması dileğiyle... Çok teşekkürler :)Hayırlı olsun.. Sağlıkla kucağına al inşallah
Evt ayni donemde dogum yapacaz ne guzelİnşallah sağlıklı bir gebelik geçirmemiz dileğiyle... :) Ne güzel aynı zamanlara denk gelmişiz... Gelişmeleri bildirelim birbirimize :) Hayırlısı olsun :)
merhabalar bende aranıza yeni katıldım. Aynı dönem anneleri olacağız hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alması ve güzel gebelikler geçirmesi dileğiyle :)
merhabalar hepinize hayırlı olsun.. benimde sat 10 aralık beklenen adet tarihim 8 ocaktı cmt günü kanda beta hcg değerim 1694 çıktı bu akşam tekrar kanda baktıracağım benm içinde dua edin kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?