- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi GmzBrs2810
-
amiinn inşallah :) çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsunSağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle tebrikler
Gözün Aydın tebrikler canımMerhaba firuze89 :) hemileyim bugün test sonucumu aldım. çok mutluyum :))))
tebrik ederim canım :) sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşAllah :)) Allah banada nasip etsin kalp atışlarını duymayı inşAllah :) yarın bende dr gideceğim ama kalp atınışı duymak için henüz erken sanırım.Arkadaşlar ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükürÇok mide bulantısı bebeğin büyüdüğüne işaretmiş öyle dedi doktorumuz . Allah hepimize kolaylıklar , sağlıklı bebekler versin inşallah
Çok teşekkür ederim âmin inşallahTebrik ederim arkadaşım darısı başımıza:))
Arkadaşlar merhaba, folic 1 i hergün aynı saatte mi almak gerekiyor biliyor musunuz?
Doktorla görüştüm farklı saatlerde içmenin herhangi bir sakıncası yok dedi.ben her sabah aç karınlar ıcıyordum canm bılmem ki..
Doktorla görüştüm farklı saatlerde içmenin herhangi bir sakıncası yok dedi.
Kirmizilari gördüm kızlar bugun adetin 5 gün öne geldi bu ay.neyse herseyde bi hayır vardır gelecek aya inşallah.ama şunu ogrendimki mesele ettikçe bu is hic olmuyo biraz akışına bırakmak lazim